sales-deals-offers-lowΚουπονομανία ή αλλιώς, κυνήγι των χαμένων προσφορών... Δεκάδες τα deal sites, αλλά το καθένα με τη δική του ταυτότητα και τις δικές του, εξειδικευμένες προσφορές. Μην τα ψάχνεις ένα ένα... Τα έχουμε όλα εδώ! Κάνε κλικ στα εικονίδια και θα σε ξεμπερδέψουμε άμεσα. Απλά πατάτε στο λογότυπο και έχετε όλες τις προσφορές στο πιάτο!

 

 

boulevard

Blvd-deals Το blvd deals είναι ένα site ταξιδιωτικών προσφορών με την υπογραφή και την υποστήριξη του ταξιδιωτικού περιοδικού departure blvd. Κάθε μέρα θα βρείτε στη σελίδα τους μία μοναδική ταξιδιωτική προσφορά, για όσους θέλουν τα ταξίδια τους να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

 

 

 

bargainville

Το BARGAINVILLE είναι η πόλη των ονείρων και των ευκαιριών! Κάθε μέρα εξασφαλίζουμε εκπτώσεις έως και 90% σε υπηρεσίες και προϊόντα στην πόλη σας. Αφουγκραζόμαστε τις δικές σας επιθυμίες, αναζητούμε, ό,τι πιο καλαίσθητο, πρωτοποριακό και αξιόλογο έχει να προσφέρει η πόλη και σας το προσφέρουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

 

crazy-deals

Crazy Deals Το CrazyDeals φέρνει για εσάς τις καλύτερες προσφορές από δημοφιλείς επιχειρήσεις της πόλης σας! SPA, κομμωτήρια, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, αθλητισμός, προϊόντα και διάφορα άλλα, θα τα βρίσκετε καθημερινά με τρελές εκτπώσεις! Δες τώρα την σημερινή προσφορά του CrazyDeals!!

 

dealsafari copy

Dealsafari Καθημερινά, έμπειροι "κυνηγοί" προσφορών ξεχύνονται στη ζούγκλα της πόλης αναζητώντας και επιτυγχάνοντας τις καλύτερες προσφορές σε υπηρεσίες και προιόντα με έκπτωση έως και 90% για εσάς! 

 

 

tsoonami

Tsoonami Το tsoonami καθημερινά συνεργάζεται με τα καλύτερα εστιατόρια, κινηματογράφους, συναυλίες, θέατρα, spa, γυμναστήρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις για να έχεις μια προσφορά σε απίστευτη έκπτωση μέχρι και 90%. 

melina-may

MelinaMay Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με τις πιο ακαταμάχητες προσφορές και εκπτώσεις σε 100% αυθεντικές επώνυμες μάρκες, απ΄ όλο τον κόσμο! Κάθε εβδομάδα και νέες προσφορές έως -80% σε γυναικεία, παιδικά και ανδρικά επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, είδη ταξιδίου! 

xl-deals

XLDeals.gr Το xldeals.gr είναι μια ιστοσελίδα προσφορών (deal site), με μοναδικές, πραγματικές προσφορές, σε προϊόντα και υπηρεσίες που καταφέρνουμε να εξασφαλίζουμε για σας σε συνεννόηση με τις εταιρείες για έναν minimum αριθμό πελατών. Η δύναμή του είστε εσείς. Είναι πολύ σημαντικό να γνωστοποιείτε τις μοναδικές προσφορές του xldeals.gr σε όλους σας του φίλους. Έτσι είμαστε όλοι ικανοποιημένοι!!!   

 

 

 

clickareto logo

Clickareto Το Clickareto.gr είναι μια διαδικτυακή σελίδα που σας προσφέρει καθημερινά προσφορές από μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών με έκπτωση τουλάχιστον 50% και βασίζονται στην υπόσχεση προς τις εταιρίες για έναν ελάχιστο αριθμό πελατών.

glomobiGlomobi H Glomobi είναι μια ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και στην διαδικτυακή ψυχαγωγία. Προσφέρει υπηρεσίες SMS μηνυμάτων, MMS μηνυμάτων και JAVA παιχνίδια σε πάνω από 30 χώρες. 

parkareto logo

Parkareto Καθημερινά το parkareto.gr σας προσφέρει τουλάχιστον μια απίστευτη προσφορά σε υπηρεσίες/ προϊόντα. Οι εκπτώσεις κυμαίνονται από 40% έως 95% και βασίζονται στον λόγο μας προς τις εταιρείες για την εξασφάλιση μεγάλου αριθμού πελατών χωρίς κανένα οικονομικό ρίσκο.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr