Οι καλύτερες προσφορές στα γαμήλια ταξίδιαΣυνήθως επιλέγονται ως γαμήλιοι προορισμοί, ωστόσο είναι ιδανικοί για κάθε ζευγάρι ή ταξιδιώτη που επιθυμεί να βρεθεί κοντά στη φύση και στην εξωτική μαγεία του καλοκαιριού, κάθε εποχή του χρόνου. Οι προσφορές είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, ξεκινώντας από μόλις €420. Φυσικά, με ανάλογη κατηγορία ξενοδοχείων και παροχών. Αν τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν πολυτέλειες ή πολυήμερο ταξίδι, δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσετε την ιδέα. Το Paradise Vacation Club μας προτείνει τρεις από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του ονείρου, με τιμές που πραγματικά μοιάζουν απίστευτες...


Κο Σαμούι 8 ημέρες/ 5 νύχτες από €420

Το πιο όμορφο νησί της Νοτιοανατολικής Ασίας και ο τέλειος προορισμός για τις εξωτικές σας διακοπές.Το νησί Κο Σαμουϊ της Ταϊλάνδης δέχεται 500.000 επισκέπτες το χρόνο. Φημίζεται για τους φιλόξενους κατοίκους και για τις εκπληκτικές τροπικές παραλίες του με τα φοινικόδεντρα να φτάνουν έως την θάλασσα και για τα ζεστά γαλάζια νερά του. Στην εξωτική παραλία Chaweng, την πιο διάσημη του Κο Σαμούι, ο επισκέπτης μπορεί να διασκεδάσει ποικιλοτρόπως από τα μπαράκια δίπλα στην αμμουδιά, να γευματίσει σε κάποιο από τα γραφικά ταϋλανδέζικα εστιατόρια απολαμβάνοντας τα ολόφρεσκα θαλασσινά του Ειρηνικού Ωκεανού. (Αναχωρήσεις με Τhai Airways κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο ή με Gulfair μέσω Μπαχρέιν. Ξενοδοχείο: Bill Resort Lamai Beach 3*)

Μπάλι 8 ημέρες/ 5 νύχτες, από €445

Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές απο το τροπικό έδαφος οσμές, ναοί που ξεπροβάλλουν από κάθε γωνιά και ζεστά Μπαλινέζικα χαμόγελα... όλα αυτά και όχι μόνο συνθέτουν την μαγευτική εικόνα αυτου του απόλυτα μυστηριακού τόπου που ονομάζεται Μπαλί. (Αναχωρήσεις με Τhai Airways κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο, Ξενοδοχείο: Ida Kuta Beach 3*)

Μαγιόρκα 7 ημέρες/ 6 νύχτες από €450

Ατελείωτα χιλιόμετρα εξωτικών παραλιών, με λευκή άμμο και φοίνικες, παραδοσιακά χωριουδάκια κτισμένα στις πλαγιές των βουνών και ολονύχτια πάρτι από τη μία, αλλά και ανεξέλεγκτη ανοικοδόμηση, υπέρμετρη τουριστική προβολή και αμέτρητα πλήθη επισκεπτών από την άλλη έχουν χαρίσει στη Μαγιόρκα φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς. (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με IBERIA. Ξενοδοχείο: Ambos Mundos Hotel 3*)

Τενερίφη 7 ημέρες/ 6 νύχτες από €490

"Η κυρία των Καναρίων", έξω από τις βορειοδυτικές ακτές της Αφρικής, το μεγαλύτερο από τα νησιά του συμπλέγματος των Καναρίων Νήσων προσφέρει ανέμελες διακοπές σε έναν τόπο με μοναδική, ιδιαίτερη φυσική ομορφιά. Η Τενερίφη θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ολόκληρη η Γη σε μικρογραφία. Κι αυτό γιατί οι εναλλαγές της Φύσης και των τοπίων της είναι τεράστιες. Οι απέραντες ακτές της έχουν το δικό τους χαρακτήρα και ιδιαίτερη ομορφιά. Μολυβένιες ηφαιστειογενείς παραλίες, καυτές από την κάψα του ήλιου, δέχονται ολόκληρο σχεδόν το χρόνο στις αγκαλιές τους εκείνους που αγαπούν τα εξωτικά και μακρινά μέρη. (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με IBERIA μέσω Μαδρίτης. Ξενοδοχείο: Concordia Hotel 4*)

Μαυρίκιος 8 ημέρες/ 5 νύχτες από €685

Ο Μαυρίκιος "Παράδεισος" χλωρίδας και πανίδας αλλά και τροπικών παραλιών. Ιδανικός προορισμός για έναν εναλλακτικό μήνα του μέλιτος καταναλώνοντας δροσιστικά κοκτέιλ, μοιάζει με μια ομίχλη που υποβάλλει τις αισθήσεις και μειώνει τις αντιστάσεις. Οι μέρες κυλούν νωχελικά και ξέγνοιαστα για τους νεόνυμφους στα πολυτελή ξενοδοχεία με έντονο αποικιακό άρωμα, στη δροσιά της βεράντας, προς αγωνιώδη αναζήτηση τροπικού μαυρίσματος παραδομένοι στην αναπαυτική πολυτέλεια μιας σεζλόγκ αλλά και τυφλωμένοι απο την απαστράπτουσα λευκότητα της άμμου...(Αναχωρήσεις κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή μέσω Λονδίνου με British Airways ή καθημερινά με Emirates μέσω Ντουμπάι. Ξενοδοχείο: Oasis Beach Club 3*)

Μαλδίβες 8 ημέρες/ 5 νύχτες από €795

Οι Μαλδίβες αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά εξωτικά θέρετρα στον κόσμο. Τα υπέροχα τοπία τους και η τελείως διαφορετική εικόνα που θα σας ταξιδέψει είναι ότι πρέπει για χαλάρωση και για να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα. (Αναχωρήσεις καθημερινά με Qatar Airways μέσω Ντόχα ή με Emirates μέσω Ντουμπάι. Ξενοδοχείο: Candis Hotel Male, 3*)

 

Σημειώστε ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές για συγκεκριμένα ξενοδοχεία και δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, τέλος καυσίμων ή τυχόν τοπικών φόρων. Αναζητήστε τα περιλαμβανόμενα στέλνοντάς μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές. 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr