«Τιτάνιες» απολαύσεις με €19,00 στον μπουφέ της La Brasserie!Η La Brasserie, το αγαπημένο διαχρονικό - σημείο συνάντησης των Αθηναίων, προσθέτει αυτόν τον Σεπτέμβριο, μια γευστική πινελιά, στο γαστριμαργικό πορτρέτο της πόλης! Ανακαλύψτε κάθε στιγμή της ημέρας, μια όαση γεύσεων στον ανοιχτό μπουφέ της La Brasserie που ανανεώνεται καθημερινά και δοκιμάστε πεντανόστιμες παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες μεσογειακές επιλογές, μόνο με €19 / άτομο.

Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία και την... όρεξή σας και δημιουργήστε το προσωπικό σας μενού! Ξεκινήσετε με δροσερές σαλάτες, ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, συνεχίστε με δημιουργικά, πλούσια και γεμάτα γεύση, κυρίως πιάτα που θα συγκινήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και βάλτε τον πιο «γλυκό» επίλογο στο μενού σας με επιλογές επιδορπίων για ... αθεράπευτα γλυκατζίδες, αλλά και για εκείνους που προσέχουν τη σιλουέτα τους! Για κάποιους πάλι που θέλουν απλά να «τσιμπήσουν» κάτι, δημιουργήστε με €12 / άτομο, ένα μίνι γεύμα, επιλέγοντας από τον μπουφέ τη σαλάτα, τα τυριά και τα αλλαντικά της αρεσκείας σας.

Η La Brasserie, στο πολυτελές κοσμοπολίτικο lobby του ξενοδοχείου TITANIA, αποτελεί την ιδανική λύση για να απολαύσετε τον καφέ, το σνακ αλλά και για το επαγγελματικό γεύμα σας η ακόμη για ένα ήσυχο δείπνο εκεί που δεν σταματά να χτυπά η καρδιά της πόλης. 

Ώρες λειτουργίας La Brasserie για καφέ ή ποτό 08.00-23.00 και για φαγητό 12.00-17.00 & 18.30-23.00

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ LA BRASSERIE (ανανεώνεται με νέες επιλογές καθημερινά)

SALAD BAR

Τομάτα και Μοτσαρέλλα με αρωματικό Πέστο - Αθηναϊκή* με θαλασσινούς Θησαυρούς - Κρητικός Ντάκος με Τομάτα, Ελιά και Φέτα - Ελληνική Σαλάτα με φύλλα Κάπαρης - Σαλάτα «του Κηπουρού» - Τονοσαλάτα με Καλαμπόκι - Πατατοσαλάτα με γεύση Μουστάρδας - Σαλάτα Πολίτικη με Κόκκινο και Άσπρο Λάχανο και Καρότο - Σαλάτα Ζυμαρικών με πολύχρωμες Πιπεριές - Σαλάτα Γουόλντορφ - Σαλάτα «Καίσαρα»

Ποικιλία Τυριών

Ποικιλία Αλλαντικών

Επιλογή Αρτοσκευασμάτων από τον φούρνο μας

Ζεστές Λιχουδιές

Χοιρινό* Φρικασέ - Κεφτεδάκια πικάντικα - Κοτόπουλο* με Εστραγκόν και Μουστάρδα - Φιλέτο Σφυρίδας* «α λα Σπετσώτα» - Λαχανοντολμάδες χωριάτικοι

Φαρφάλες με Λιαστή Τομάτα και Ελιές - Παραδοσιακή Μελιτζανόπιτα - Ριζότο με Μανιτάρια, Νιφάδες Παρμεζάνας και Τραγανό Προσούτο - Φρεσκοψημένη Πίτσα

Γλυκό Φινάλε

Επιλογή από ταρτάκια φρέσκων φρούτων και γαλλικά παστάκια - Ελληνικά γλυκά «ταψιού» - Σφηνάκια με διάφορα μους - Ποικιλία Φρέσκων Φρούτων Εποχής.

Εναλλακτικά υπάρχουν και a' la carte επιλογές (π.χ. Κόντρα Μοσχαριού, Σολωμός σχάρας κλπ.) με χρέωση τιμών καταλόγου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr