Το brand THEMIS · Z της σχεδιάστριας Θέμιδας Ζουγανέλη, που έχει χαρακτηριστεί ως «η επιτομή της σύγχρονης ελληνικότητας», στηρίζει αυτόν τον Μάιο το μη κερδοσκοπικό σωματείο Breathe που έχει ιδρύσει η Τατιάνα Μπλάτνικ, με σκοπό την αφύπνιση γύρω από θέματα ψυχικής υγείας. Με αφορμή τον καθορισμένο ως Μήνα Ψυχικής Υγείας, τον Μάιο, το brand που ίδρυσε η designer Θέμις Ζουγανέλη και έχει κατορθώσει μέσα σε λίγα χρόνια να αγαπηθεί σε όλον τον κόσμο, τάσσεται στο πλευρό των ατόμων με ζητήματα ψυχικής υγείας και προσφέρει στο Breath το 20% των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν από 1 ως και 31 Μαΐου 2023. Απώτερος στόχος να υπάρξει ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική υγεία, αποστιγματισμός, αλλά και παροχή υποστήριξης σε άτομα που έχουν ανάγκη ή πάσχουν.

Η Θέμις Ζουγανέλη (επίσης σχεδιάστρια των Dior Maison, Atelier Swarovski) και το της brand THEMIS · Z εκφράζει την ελληνική εκδοχή του true elegance και πραγματώνει τη δημιουργικότητά του τόσο στο πεδίο του Interior Design και του Deco όσο και της Μόδας, με handcrafted γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που συνθέτουν ένα ηθικό και βιώσιμο resort look. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, η υφολογική λιτότητα και η ανυπόκριτη κομψότητα που ξεδιπλώνεται μέσα από οικεία ελληνικά αρχιτεκτονικά μοτίβα και μοντέρνες γραμμές, συνυφαίνουν μια ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση που γοητεύει.

«Για μένα, το THEMIS · Z ενσαρκώνει έναν τρόπο ζωής ανεπιτήδευτης ζωής σε συνδυασμό με ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις, χαλαρή και διασκεδαστική διασκέδαση στο σπίτι, και όλα τα παραπάνω με στυλ και περιστασιακά, λίγη λάμψη. Η μεγαλύτερη μορφή πολυτέλειας είναι όταν η κομψότητα συναντά την απλότητα», αναφέρει η σχεδιάστρια που τάσσεται στο πλευρό της Τατιάνας Μπλάτνικ και των προσπαθειών της μέσω του Breathe.

Το Breathe γεννήθηκε από το πάθος και την αφοσίωση της πριγκίπισσας Τατιάνα Μπλάτνικ στην προσωπική και κοινωνική ευημερία και ευεξία. Αποτελεί ένα κίνημα υπεράσπισης της ψυχικής υγείας που ξεκίνησε από την Ελλάδα και προσπαθεί μέσω διάφορων πρωτοβουλιών να ευαισθητοποιήσει, να δώσει δύναμη και «ανάσες» ζωής σε όσους έχουν ανάγκη. «Ο Μάιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων στη Θέμιδα Ζουγανέλη που συνεργάζεται με το Breathe Hellas και μας βοηθάει να προωθήσουμε το κίνημά μας για την ψυχική υγεία. Το 20% όλων των αγορών που θα πραγματοποιηθούν αυτόν τον μήνα θα πάνε κατευθείαν στον οργανισμό μας για να φέρουμε εργαλεία και πόρους σε όλη την Ελλάδα και την ελληνική διασπορά», αναφέρει σχετικά η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Σημειωτέον, στις 24 Μαΐου (18.00 - 20.30) πραγματοποιείται το opening event του flagship store στο Κολωνάκι (Βαλαωρίτου 17), το οποίο μαζί με τη THEMIS · Z Mykonos Boutique αποτελούν τα δύο κεντρικά σημεία διάθεσης των προϊόντων. Ωστόσο, τις δημιουργίες THEMIS · Z μπορεί κάποιος να τις βρει σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, σε πολλές χώρες στον κόσμο (ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Μονακό, Κουβέιτ, Τουρκία, Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ) και παντού μέσω του e-shop αλλά και online fashion markets.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr