Νέα βράβευση του Creta Maris Beach ResortΜια ακόμη βράβευση για την οικολογική του λειτουργία απέσπασε το Creta Maris Beach Resort στα Environmental Awards 2014, από την εταιρία Boussias Communications. Το ξενοδοχείο βαβεύτηκε για την αειφορία του στην κατηγορία "Sustainable Business" κατα την τελετή που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013.

To Creta Maris Beach Resort λειτουργεί πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Τα τελευταία δυο χρόνια εφαρμόζει μια φιλοσοφία κατα την οποία ο επισιτιστικός τομέας του ξενοδοχείου στηρίζεται σε τοπικούς παραγωγούς και η διασκέδαση των επισκεπτών σε τοπικά ήθη και έθιμα. Η κοινωνική ευθύνη του ξενοδοχείου έχει ενταθεί οργανώνοντας τακτικά περιβαλλοντικές, τοπικές και κοινωνικές δράσεις.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 676 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children's Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το όμιλο Creta Maris Beach Resort στο τηλέφωνο 28970 27000.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr