Τη Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου στην Αθήνα υπεγράφη συμφωνία μεταξύ των Ελληνικών εταιριών Cruisexperts Hellas, Travelway, ειδικών στην διοργάνωση και πώληση κρουαζιέρας και του διεθνή τουριστικού οργανισμού Orange Travel Group εξειδικευμένου στη κρουαζιέρα, προκειμένου να ιδρύσουν νέα εταιρεία στην Ελλάδα, υπό την εμπορική επωνυμία Orange Cruises Hellas. Η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς από τις δύο Ελληνικές εταιρίες, υποστηριζόμενη από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, σε συνδυασμό με την διεθνή εμπειρία και την αγοραστική δύναμη του Orange Travel Group, έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο οργανισμό διοργάνωσης και πώλησης κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Στελεχωμένη με έμπειρο προσωπικό από την Travelway και Cruisexperts, η νέα εταιρεία θα προσφέρει δυνατότητες επιλογής μέσα από δρομολόγια και αναχωρήσεις 16 διαφορετικών διεθνών εταιρειών κρουαζιέρας, εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων κρουαζιέρας στην Ελληνική αγορά.Συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ των Ελληνικών εταιριών Cruisexperts Hellas, Travelway, ειδικών στην διοργάνωση και πώληση κρουαζιέρας και του διεθνή τουριστικού οργανισμού Orange Travel Group εξειδικευμένου στη κρουαζιέρα, προκειμένου να ιδρύσουν νέα εταιρία στην Ελλάδα, υπό την εμπορική επωνυμία Orange Cruises Hellas. Η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς από τις δύο Ελληνικές εταιρίες, υποστηριζόμενη από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, σε συνδυασμό με την διεθνή εμπειρία και την αγοραστική δύναμη του Orange Travel Group, έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν τον μεγαλύτερο οργανισμό διοργάνωσης και πώλησης κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

Στελεχωμένη με έμπειρο προσωπικό από την Travelway και Cruisexperts, η νέα εταιρία θα προσφέρει δυνατότητες επιλογής μέσα από δρομολόγια και αναχωρήσεις 16 διαφορετικών διεθνών εταιρειών κρουαζιέρας, εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων κρουαζιέρας στην Ελληνική αγορά. Το φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης της νέας εταιρίας θα έχει σαν προτεραιότητα την προώθηση των κρουαζιερών της Costa Cruises με πολύ ενδιαφέροντα δρομολόγια τα οποία θα προσφέρονται κατά αποκλειστικότητα από την νέα εταιρεία.

Το «Costa Magica» με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από τον Απρίλιο έως και το Νοέμβριο με αφετηρία και επιστροφή στον Πειραιά θα προσφέρει 7ήμερες κρουαζιέρες προς την Αδριατική, το Ιόνιο και το Αιγαίο και μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα, Ιταλία και Κροατία.

Το «Costa Mediterranea» αντίστοιχα με αφετηρία και επιστροφή στην Κρήτη και στη Ρόδο θα προσφέρει 7ήμερες κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά και τη Σμύρνη κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου και στους Αγίους Τόπους κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.

Σχολιάζοντας τα στελέχη των τριών εταιριών Σπύρος Χάμπας, Martin Degiorgio και Γιώργος Παλιούρας τόνισαν: «Είμαστε ιδιαιτέρα ευτυχείς που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη συμφωνία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στο τομέα αντιπροσώπευσης διεθνών εταιρειών κρουαζιέρας, ανάπτυξης δικτύου συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων και χονδρικής διάθεσης πακέτων κρουαζιέρας. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε περαιτέρω τις πωλήσεις κρουαζιέρας στην Ελλάδα και να προσφέρουμε στους Έλληνες ταξιδιώτες τη δυνατότητα επιβίβασης από Ελληνικά λιμάνια».

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 210 3259900 Φαξ: 2103259999

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr