Φέτος το καλοκαίρι, η NEL LINES, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επιβατών της και την πλήρη κάλυψη των γραμμών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, συνδέει με τρία πλέον πλοία τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τον Πειραιά με τη Χίο, τη Μυτιλήνη, την Ικαρία, τη Σάμο και τη Λήμνο! Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να έχει περισσότερες επιλογές, με στόχο πάντα τη διευκόλυνση των μετακινήσεων και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της NEL LINES.Φέτος το καλοκαίρι, η NEL LINES, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επιβατών της και την πλήρη κάλυψη των γραμμών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, συνδέει με τρία πλέον πλοία τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τον Πειραιά με τη Χίο, τη Μυτιλήνη, την Ικαρία, τη Σάμο και τη Λήμνο! Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να έχει περισσότερες επιλογές, με στόχο πάντα τη διευκόλυνση των μετακινήσεων και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της NEL LINES.


Τα δρομολόγια από 29/6/2012 έως 9/9/2012 διαμορφώνονται ως εξής:

→ Προς ΧΙΟ και ΜΥΤΙΛΗΝΗ: από ΠΕΙΡΑΙΑ: Δευτέρα 19.00 - Τετάρτη 19.00 - Παρασκευή 19.00 - Σάββατο 15.00

→ Προς ΙΚΑΡΙΑ και ΣΑΜΟ: από ΠΕΙΡΑΙΑ: Τρίτη 18.00 - Πέμπτη 18.00 - Κυριακή 22.00

→ Προς ΜΥΤΙΛΗΝΗ και ΛΗΜΝΟ: από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δευτέρα 01.00 - Πέμπτη 14.00 - Κυριακή 01.30 από ΚΑΒΑΛΑ: Τρίτη 17.00 - Σάββατο 09.00

Έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ

Η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 50% για τους κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ σε όλα τα πλοία της εταιρείας, σε όλες τις θέσεις (εκτός LUX) και για όλους τους προορισμούς.
Η έκπτωση αφορά εισιτήρια επιβατών και δεν ισχύει για την περίοδο 01/07 - 31/08 έκαστου ημερολογιακού έτους.
Ο δικαιούχος οφείλει να επιδεικνύει την κάρτα ανεργίας του κατά τον έλεγχο εισιτηρίων.

Για αναλυτικά δρομολόγια, προσφορές και on-line κρατήσεις, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: http://www.nel.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr