almyraΜε όνομα εμπνευσμένο από τη γεύση της θάλασσας, το πρόσφατα ανακαινισμένο σκάφος «Αλμύρα» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών, εξερεύνησης και ελευθερίας για όσους ο προορισμός είναι εκεί που επιλέγει η παρέα και ορίζει η επιθυμία της στιγμής!

Σκαρί παραδοσιακό, σμιλεμένο με περίσσια μαστοριά και μνήμη σε πεύκο ελληνικό, το «Αλμύρα» σας ταξιδεύει με ασφάλεια αλλά και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, επαναπροσδιορίζοντας την ιδέα του «εναλλακτικού τουρισμού», ενώ παράλληλα προσφέρει ποικίλες ευκαιρίες και δραστηριότητες ψυχαγωγίας, χαλάρωσης, άθλησης και δημιουργικής ενασχόλησης όπως: scuba diving, jet ski, ski, wake board, sand board, tubes, yoga, shiatsu, reiki, scuba diving, κ.λπ.

Διαθέτοντας μία master καμπίνα και τέσσερις διπλές πλήρως και μοντέρνα εξοπλισμένες (air condition, LCD tv panels, δορυφορική σύνδεση, κεντρικό entertainment system, κ.λπ.), το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι και δέκα άτομα, ενώ οι χώροι διαμονής του τετραμελούς πληρώματος (καπετάνιος, μηχανικός, σεφ και συνοδός) είναι εντελώς αυτόνομοι. Παράλληλα, το κεντρικό σαλόνι αλλά και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν διακοσμηθεί και εξοπλιστεί με στοιχεία «ήρεμης» πολυτέλειας για να προσφέρουν ένα άριστο περιβάλλον για όλες τις αισθήσεις.

Για τιμές μίσθωσης αλλά και πλήρη ενημέρωση αναφορικά με τα προνόμια και τα εκπτωτικά πακέτα που προσφέρονται, επικοινωνήστε με την ILMAR YACHTING LTD, κα. Ίλια Ρήγα στο τηλέφωνο 210 6254 063.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr