Κρουαζιέρα στην Αδριατική με το Voyager of the Seas

Μια επταήμερη κρουαζιέρα που αναχωρεί και επιστρέφει στη Βενετία, επισκέπτεται μερικά από τα ομορφότερα λιμάνια της Αδριατικής και προσφέρει υπέροχες εικόνες. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή κρουζιέρα, που πραγματοποιείται όλο το καλοκαίρι με ενδιαφέρουσες τιμές. Διαβάστε για τα λιμάνια προσέγγισης, τις αναχωρήσεις αλλά και τις ειδικές προσφορές για τον Ιούνιο.


Προορισμοί

Κρουαζιέρα στην Αδριατική με το Voyager of the Seas. Βενετία, Ιταλία.Βενετία, Ιταλία → Το πλοίο θα αράξει δίπλα από την πλατεία Σαν Μάρκο, στο κέντρο αυτής της μαγευτικής πόλης. Ο καλύτερος τρόπος να δείτε την Βενετία είναι από το νερό. Γι'αυτό πηγαίνετε μια ρομαντική βόλτα με γόνδολα ή μια περιήγηση στα κανάλια της πόλης, ξεκινώντας από το Γκραντ Κανάλ. Κατόπιν, επισκεφτείτε το Παλάτι των Δόγηδων, περάστε τη Γέφυρα των Στεναγμών και απολαύστε έναν καφέ στην πλατεία Σαν Μάρκο με τα επιβλητικά κτίρια και τον καθεδρικό ναό, ηλικίας 900 ετών. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε μια έκθεση με είδη από γυαλί όπου μπορείτε να δείτε τους τεχνίτες επί το έργο και να αγοράσετε αυθεντικά βενετσιάνικα είδη από γυαλί.

Ραβένα, Ιταλία → Η Ραβένα βρίσκεται στην περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια και είναι η έδρα της ομώνυμης επαρχίας.Πολύ κοντά στις ακτές της Αδριατικής, συνδέεται με την θάλασσα με υδάτινο κανάλι.Στο παρελθόν υπήρξε έδρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.Η Ραβένα φημίζεται για τα ψηφιδωτά μωσαϊκά των εκκλησιών της και τα μνημεία της,αναγνωρισμένα από την UNESCO ως παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.Σήμερα η Ραβένα είναι μια πολύ ευχάριστη πόλη, με παλιούς δρόμους,ωραία καταστήματα και ένα ιστορικό κέντρο μόνο για πεζούς και μπορεί να προσφέρει πολλές συγκινήσεις σε κάθε επισκέπτη.

Κρουαζιέρα στην Αδριατική με το Voyager of the Seas. Koper, ΣλοβενίαΚόπερ, Σλοβενία → Η πόλη Κόπερ εκτείνεται σε μια πεδιάδα και έχει εξελιχθεί σε εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο.Η σύγχρονη αστική ανάπτυξη,η οποία άρχισε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο,άλλαξε εντελώς την εικόνα του Κόπερ.Πολλά κτίρια από το 15ο έως το 18ο αιώνα σώζονται μέχρι σήμερα και δίνουν στην πόλη μια μεγαλοπρεπή εμφάνιση.Κάποια από τα πιο σημαντικά είναι το Praetor's Palace, που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα, ένας γοτθικός-αναγεννησιακός καθεδρικός, με πλούσιο μπαρόκ εσωτερικό, το Carpaccio House,το παλάτι Tocco,που σήμερα στεγάζει το Εθνογραφικό Μουσείο και τις αρχαιολογικές του συλλογές.Επίσης σώζεται η κεντρική πύλη των οχυρωματικών τειχών που είχε η πόλη.

Μπάρι, Ιταλία → Το Μπάρι στην Αδριατική είναι μια πόλη με πολλά πρόσωπα, που συνδυάζει αρμονικά το παλιό με το καινούργιο. Μπάριουμ το αποκαλούσαν οι Ρωμαίοι και είναι πρωτεύουσα της επαρχίας της Απουλίας, την οποία πολλοί θεωρούν «Καλιφόρνια της ανατολικής Ιταλίας». Mία από τις σημαντικότερες πύλες εισόδου της ανατολικής Ιταλίας αναπτύχθηκε γρήγορα και σήμερα αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο και σημαντικό διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο αγροτικών προϊόντων. Το Δημαρχείο, το πανεπιστήμιο και το θέατρο είναι λαμπρά κτίρια, δείγματα του δυναμισμού που διαθέτει η πόλη με τους 360.000 κατοίκους. Ο περίπατος που κάνουμε στους δρόμους είναι ευχάριστος γιατί τα κτίρια είναι εντυπωσιακά και η ομορφιά υπάρχει παντού ολόγυρά σου. «Πόλη των εκκλησιών» τη χαρακτηρίζουν κάποιοι, «Μιλάνο του Νότου» άλλοι.

Κρουαζιέρα στην Αδριατική με το Voyager of the Seas. Ντουμπρόβνικ, ΚροατίαΝτουμπρόβνικ, Κροατία → Ένας περίπατος στο δρόμο Στράντουμ και μια περιήγηση στην Παλιά Πόλη θα σας μεταφέρει σίγουρα στο παρελθόν, με τα παλιά στενά δρομάκια και ιστορικά κτίρια που παρέμειναν σχεδόν ανέπαφα από τον 13ο αιώνα. Ψηλά τείχη περιβάλλουν τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, από τα θαυμάσια μοναστήρια των Δομινικανών και των Φραγκισκανών μέχρι το καταπληκτικό Παλάρι Σπόνζα.


Προσφορά για τις αναχωρήσεις του Ιουνίου, 2011

♦ Τιμή το άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα από € 294
♦ Τιμή το άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα από € 444
♦ Τιμή το ατομο σε δίκλινη καμπίνα με μπαλκόνι από € 584
Οι αναφερόμενες τιμές περιλαμβάνουν κρουαζιέρα με πλήρη διατροφή.

Αναχωρήσεις

21, 28 Μαϊου / 04, 11, 18, 25 Ιουνίου / 02, 09*, 23, 30 Ιουλίου / 06, 13, 20, 27 Αυγούστου / 03, 10, 17, 24 Σεπτεμβρίου / 01, 08, 15 Οκτωβρίου 2011
(* Το δρομολόγιο είναι 6νυχτο (μία μόνο μέρα στην Βενετία).

Πληροφορίες- κρατήσεις

Το ενημερωτικό portal www.travelpassion.gr συνεργάζεται και προβάλλει ταξιδιωτικά γραφεία που είναι καταξιωμένα στο χώρο τους εδώ και πολλές δεκαετίες. Αν σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα που προτείνουμε, στείλτε μας μήνυμα με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλ. επικοινωνίας, email) με την εκδρομή που σας ενδιαφέρει πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr