Κρουαζιέρα σε Ντουμπάι, Ινδία - 12 νύχτεs με το Brilliance of the Seas

Γνωρίστε τα θαύματα της εξωτικής Ινδίας και του Αραβικού Κόλπου σε μια 12ήμερη κρουαζιέρα. Μοναδική προσφορά στην αναχώρηση 28 Μαρτίου 2011. Το πλοίο θα κάνει στάσεις σε Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Μουσκάτ, (Ομάν), Κοσίν (Ινδία), Γκόα (Μορμουγκάο), Ινδία, Βομβάη (Μουμπάι), Ινδία.


Τι θα δούμε

Βομβάη (Μουμπάι), Ινδία: Το αινιγματικό Μουμπάι είναι ένα ξέσπασμα χρωμάτων, αρωμάτων και μπαχαρικών και φιλοξενεί το Μπόλυγουντ, το φημισμένο κέντρο κινηματογράφου της Ινδίας. Το πρώτο πράγμα στο οποίο θα πέσει το βλέμμα σας είναι η πύλη προς την Ινδία, μια πέτρινη αψίδα με ύψος 26 μέτρα που χτίστηκε προς τιμή της Βασιλικής Επίσκεψης το 1911. Ζήστε την πληθώρα πολιτισμών του παρελθόντος της πόλης, με μια επίσκεψη σε ένα από τα πολλά τζαμιά, ναούς ή αποικιακά κτίρια πριν γευτείτε την υπέροχη ινδική κουζίνα.

Κρουαζιέρα σε Ντουμπάι, Ινδία - 12 νύχτεs με το Brilliance of the SeasΚοσίν, Ινδία: Το Κοσίν είναι εμπορική πόλη που εκτείνεται πάνω σε έξι νησιά και πολλές στενές χερσονήσους. Μπορείτε να επισκεφθείτε την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, το μουσείο που στεγάζεται στο μέγαρο Νταρμπάρ, το Ολλανδικό παλάτι του πρώην Μαχαραγιά του Μάλαμπαρ με τις ωραιότερες τοιχογραφίες της Ινδίας, τα ξακουστά κινέζικα δίχτυα και την εβραϊκή συνοικία με την συναγωγή που βρίσκεται στο κέντρο της αγοράς των μπαχαρικών.

Μασκάτ, Ομάν: Το μαγευτικό Μασκάτ είναι η πρωτεύουσα του Ομάν και διαθέτει ότι και μια σύγχρονη πρωτεύουσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο φυσικές ομορφιές. Στο Μασκάτ θα βρείτε μαγευτικές παραλίες, αλλά και βουνά και φαράγγια που αξίζει να εξερευνήσει κανείς. Επίσης, ο παραδεισένιος βυθός της περιοχής θα καταπλήξει τους λάτρεις των καταδύσεων. Αξιοθέατα αποτελούν η Παλιά Πόλη, το λιμάνι Μουτράχ και η εμπορική συνοικία Ρούγουι, που αποτελεί ένα από τα πιο τουριστικά κομμάτια της περιοχής.

Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Για την απόλαυση σε ότι αφορά αμμώδεις παραλίες, ήλιο και ψώνια, τίποτα δεν συγκρίνεται με το Ντουμπάι. Περάστε ένα πρωινό σε ένα πολυσύχναστο παραδοσιακό παζάρι, όπως το «Χρυσό Παζάρι» μία από τις μεγαλύτερες αγορές λιανικής χρυσού στον κόσμο. Μετά επισκεφθείτε ένα υπερσύγχρονο πολυκατάστημα για μια πληθώρα αφορολόγητων ειδών πριν αποδράσετε σε μια κοντινή παραλία το απόγευμα. Μην ξεχάσετε να δείτε το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Τζουμέιρα Μπουρτζ Αλ Αράμπι – σε σχήμα ιστιοπλοϊκού και με ύψος 321 μέτρα, ένα από τα αξιοθέατα της σύγχρονης Μέσης Ανατολής.

Τιμή Κρουαζιέρας

Κρουαζιέρα σε Ντουμπάι, Ινδία - 12 νύχτεs με το Brilliance of the Seas

→ σε εσωτερική καμπίνα από €1.200 το άτομο, σε εξωτερική καμπίνα από €1.470 το άτομο, σε καμπίνα με βεράντα από €2.140 το άτομο.

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε καμπίνα επιλογής σας, πλήρης διατροφή, αεροπορικό εισιτήριο και μεταφορές. Δεν Περιλαμβάνονται φιλοδωρήματα, φόροι και προαιρετικές εκδρομές.

Aναχωρήσεις: 28 Μαρτίου / 09 Απριλίου 2011

Πληροφορίες & Κρατήσεις: Η κρουαζιέρα διοργανώνεται από καταξιωμένο συνεργάτη στον τομέα των Κρουαζιερών ανά τον κόσμο. Ζητήστε μας το πρόγραμμα με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές. Απαραίτητη προϋπόθεση να μας αφήσετε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλ. επικοινωνίας) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr