Oasis of the Seas

Ψάξαμε να βρούμε μια κρουαζιέρα στα ζεστά νερά της Καραϊβικής, για όσους λατρεύουν το καλοκαίρι. Εκεί που ο ήλιος συνεχίζει να καίει και οι παραλίες ξεμυαλίζουν τους ταξιδιώτες, μας ταξιδεύει μια επταήμερη κρουαζιέρα, με το υπερπολυτελές, θαύμα της ναυπηγικής, το Oasis of the Seas. Απλά... ακαταμάχητο!

Το Νavigator Travel & Tourist Services Ltd, ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα με περισσότερα από 45 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, προτείνει: Δυτική Καραϊβική με το Oasis of the Seas - 7 νύχτες, με αναχωρήσεις·13, 27 Νοεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου 2010.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Στη Δυτική Καραϊβική με το Oasis of the SeasΣάββατο: Φορτ Λόντερντεηλ, Φλόριντα 17:00

Το Φορτ Λοντερντέηλ έχει να περηφανευτεί για μια ζωντανή παραλία, απέραντες χρυσαφένιες ακρογιαλιές, εμπορικά κέντρα και νυχτερινή ζωή γεμάτη ένταση. Γνωστό και ως «Βενετία της Αμερικής» λόγω των 480 χιλιομέτρων υδάτινων διαύλων του, αποτελεί πράγματι το στολίδι της Χρυσής Ακτής της Φλόριντας.

Κυριακή: εν πλω
Δευτέρα: Λαμπαντί, Αϊτή

Το Λαμπαντή είναι το ιδιωτικό παραδεισένιο νησί της Καραϊβικής της Royal Caribbean International. O μοναδικός αυτός προορισμός προσφέρει πανέμορφες παραλίες, τοπία που κόβουν την ανάσα και καταπληκτικές δραστηριότητες στο νερό. Δοκιμάστε μια συναρπαστική βόλτα παρασέιλινγκ και θαυμάστε τη θέα από ψηλά καθώς διασχίζετε τον ουρανό 120μέτρα πάνω από την πανέμορφη χερσόνησο ή αγοράστε ομορφότατα χειροποίητα τοπικά έργα τέχνης, ξυλόγλυπτα και χειροτεχνίες.

Τρίτη: Εν πλω
Οι παραλίες η μία καλύτερη από την άλλη
Τετάρτη:

Κόστα Μάγια, Μεξικό 12:00 19:00

Η Κόστα Μάγια, που κάποτε ήταν εμπορικό κέντρο της Αυτοκρατορίας των Μάγια, βρίσκεται στην Καραϊβική Μεξικού και είναι γνωστή για τις ζούγκλες, τις παραλίες, τις λιμνοθάλασσες και τα αρχαία μνημεία των Μάγια. Εξερευνήστε τα καταπληκτικά αρχαία μνημεία των Μάγια ή πηγαίνετε να αγοράσετε τοπικά χειροτεχνήματα. Μετά κάντε ελεύθερη κατάδυση στην ακτή του Μεξικού για να δείτε σκάρους, πεταλουδόψαρα και αγγελόψαρα, και ίσως το μάτι σας πέσει και σε κανένα αετόψαρο.

Πέμπτη: Κοζουμέλ, Μεξικό 08:00 20:00

    Στο Κοζουμέλ σας περιμένει κάθε είδος περιπέτεια. Εξερευνήστε τη μοναδική αρχιτεκτονική των Μάγια της Τουλούμ, όπως το Ελ Καστίγιο σε σχήμα πυραμίδας που δεσπόζει πάνω από την πόλη από έναν γκρεμό 12 μέτρων. Κατόπιν εξερευνήστε τον υποβρύχιο υποθαλάσσιο κόσμο του Τσανκανάμπ στο υποβρύχιο Ατλάντις για να ζήσετε μια περιπέτεια στα βαθιά νερά. Ζήστε μια περιπέτεια σαφάρι με τζιπ στο τροπικό τοπίο της ανατολικής πλευράς του Κοζουμέλ. Περάστε από αμμόλοφους και μονοπάτια για μια αξέχαστη εμπειρία.

Παρασκευή: Εν πλώ
Σάββατο: Φορτ Λόντερντεηλ, Φλόριντα 07:00

Το θαύμα της ναυπηγικής, θα σας εντυπωσιάσει

Τιμή κρουαζιέρας το άτομο από:

Εσωτερική
καμπίνα από €530, Εξωτερική καμπίνα από €635, Καμπίνα με μπαλκόνι από €765, Φόροι €181

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr