Καλωσήρθατε στον υπέροχο κόσμο των λέξεων... Ένα κόσμο γεμάτο φαντασία, έμπνευση και δημιουργικότητα. Μέσα από το δημιουργικό γράψιμο, οι ιδέες γίνονται λέξεις και οι λέξεις το πολυτιμότερο μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες σας, είτε μέσα από έντυπα είτε μέσα από τον παγκόσμιο ιστό. Ποιός είναι ο δικός μας ρόλος; Να δώσουμε λεκτική μορφή στις σκέψεις σας και να περιγράψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες σας, δημιουργώντας μια δίοδο επικοινωνίας με τους μελλοντικούς πελάτες σας.

images 2 e1422219764268Σε ποιους τομείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις υπηρεσίες μας;
1. Σχεδιάζοντας την ιστοσελίδα σας, το μενού που θα πρέπει να περιλαμβάνει, τη δομή και την αισθητική του εικόνα.
2. Περιγράφοντας άρτια τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να προβάλλετε.
3. Προωθώντας την ιστοσελίδα μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
4. Συντάσσοντας δελτία τύπου, newsletters, διαφημιστικά φυλλάδια, με περιεκτική περιγραφή των υπηρεσιών σας.
5. Μεταφράζοντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας στα αγγλικά.
6. Ανανεώνοντας το περιεχόμενο ιστοσελίδων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
7. Εφευρίσκοντας τα κατάλληλα διαφημιστικά σλόγκαν και moto για ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά σποτάκια, ώστε να απευθύνεστε εύστοχα και έξυπνα στους πελάτες σας.
8. Συντάσσοντας διαφημιστικά κείμενα για όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Μέσα από ένα περιεκτικό & συνάμα αναλυτικό κείμενο, που όμως δεν κουράζει τον αναγνώστη αλλά αντίθετα, τον βοηθά να κατανοήσει άμεσα τις υπηρεσίες που θα του προσφέρετε, το αποτέλεσμα είναι η άρτια επικοινωνία και η αποτελεσματικότητα της προβολής σας.


Article Writing e1422219722775Πέρα από τα κείμενα προβολής εταιριών, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε πολλούς ακόμη τομείς:• Μεταφράσεις ομιλιών και εμπορικής αλληλογραφίας από ελληνικά σε αγγλικά και αντίστροφα, για εταιρείες και επιχειρηματίες.• Σύνταξη κειμένων και εντύπων για συλλόγους, επιχειρήσεις και διαφημιστικές εταιρίες (δικτυακές πύλες, μπροσούρες, διαφημιστικά φυλλάδια, περιοδικά)• Μετάφραση ξενόγλωσσων βιβλίων (δείγμα εργασίας Εκδόσεις “Χρυσή Πένα”, Guinness World Records editions 2006, 2007, 2012, 2013, 2014)• Επιμέλεια λογοτεχνικών κειμένων και βιβλίων

Είτε πρόκειται για έντυπο, είτε για διαφημιστικό φυλλάδιο είτε για περιεχόμενο ιστοσελίδων, το κείμενο και οι λέξεις- κλειδιά που περιέχει είναι το Α και το Ω στην σωστή παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων.
Η εμπειρία μας στο χώρο εξασφαλίζει την πλέον επαγγελματική και εμπεριστατωμένη περιγραφή των υπηρεσιών ή προϊόντων σας, κατόπιν συγκριτικών μελετών και έρευνας του ανταγωνισμού σε αντίστοιχους τομείς.
Στην περίπτωση εντύπων, διαφημιστικών φυλλαδίων, περιοδικών ή καταλόγων προβολής, τα κείμενα θα είναι εύστοχα, περιεκτικά, με αμεσότητα, χωρίς περιττές φιλολογίες. Ωστόσο, πάντα θα είμαστε σε συνεργασία, για να ακολουθούμε το στιλ που εσείς προτιμάτε και το οποίο εξαρτάται άμεσα και από το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.
Στην περίπτωση ομιλιών ή και συνεντεύξεων, πάλι με σωστή αρχειοθέτηση των ιδεών και των πληροφοριών, θα συντάξουμε κείμενα σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Παραγωγή περιεχομένου ιστοσελίδων

Με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων εταιριών παροχής υπηρεσιών, ξενοδοχειακών μονάδων, ξενώνων και επαγγελματικών χώρων, μπορούμε να μελετήσουμε και να σας προτείνουμε λύσεις για μια μοντέρνα παρουσίαση της επιχείρησής σας. Το πρώτο μέλημα είναι να συζητήσουμε μαζί σας για το περιεχόμενο, το τι ακριβώς θέλετε να περιλαμβάνετε στο κυρίως μενού, τις υποενότητες, αλλά και τις ειδικές κατηγορίες.
Μαζί με τους συνεργάτες μας, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες φιλικές προς τους χρήστες και με κατανοητό και εύχρηστο προφίλ. Λαμβάνοντας υπόψη τον ανταγωνισμό και τα αντίστοιχα site του εξωτερικού, εκπονούμε ένα αρχικό σχέδιο και σας προτείνουμε το πλέον λειτουργικό site (στατικό ή δυναμικό) για την βέλτιστη προβολή σας.
Εφόσον ολοκληρωθεί το βασικό μενού και η δομή του ιστότοπου, αρχίζει η σύνταξη των κειμένων για κάθε κατηγορία και φυσικά, αν επιθυμείτε, η αντίστοιχη μετάφραση στα αγγλικά. Πάντοτε λαμβάνουμε υπόψη τη σωστή έκταση του κειμένου αλλά και την περιεκτικότητα στις κατάλληλες λέξεις- κλειδιά, ώστε να προσελκύουμε το κατάλληλο κοινό για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας και να επιτυγχάνουμε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

esoteriki1 e1422219223270Μεταφράσεις

Αναλαμβάνουμε μεταφράσεις από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα, παντός είδους κειμένων, εντύπων, βιβλίων, δημόσιων ομιλιών, εργασιών, επιστολών αλλά και εταιρικών ιστοσελίδων ή blog.
Στα πλαίσια συνεργασίας με εξωτερικούς συνεργάτες μεταφραστές, μπορούμε να σας δώσουμε προσφορά και για μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες, πέραν της αγγλικής.

Επικοινωνία

Θα χαρούμε να λάβουμε το μήνυμά σας και να επικοινωνήσουμε, για να δούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να συμβάλλουμε με τα κείμενα και τις ιδέες μας στον τρόπο που σκέφτεστε να προβάλλετε την επιχείρηση ή τις υπηρεσίες σας. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συνεργαστούμε, να μας δώσετε πλήρη εικόνα της επιχείρησης που θέλετε να προβάλλουμε ή των προϊόντων για τα οποία πρέπει να ενημερώσουμε τους πελάτες σας, ώστε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο προβολής σας. 
Αν πάλι χρειάζεστε να δημιουργήσουμε κάποια ιστοσελίδα εξ αρχής, θα μελετήσουμε με τους συνεργάτες μας το προϊόν και θα σας κάνουμε τις προτάσεις μας για την πλέον αποτελεσματική και φιλική προς το χρήστη προβολή σας μέσα από το διαδίκτυο. Μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας ή, αν πρόκειται για κάποιο κείμενο για μετάφραση/ επιμέλεια/ editing, ένα δείγμα κειμένου σε word μορφή, ώστε να σας δώσουμε άμεσα κάποια προσφορά.στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία:

  • Το όνομά σας 
  • Το τηλεφωνό σας 
  • Το email σας 

Οι λέξεις έχουν δύναμη! Αρκεί να τις χρησιμοποιούμε σωστά!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr