Το exclusive ξενοδοχείο Athina Luxury Suites που βρίσκεται πάνω στην Καλντέρα, στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, αναγνωρίστηκε και πάλι παγκοσμίως λαμβάνοντας δύο επιπλέον βραβεία! Το boutique ξενοδοχείο που φιλοξενεί τον κόσμο του στην πιο περιζήτητη τοποθεσία στα Φηρά, βραβεύτηκε ως Best Hotel View, Boutique Hotel στην Ευρώπη στα Haute Grandeur Global Awards την 1η Νοεμβρίου 2018, στο Palazzo Versace στο Ντουμπάι & Best Luxury Romantic Hotel στην Ελλάδα στα World Luxury Hotel Awards.

1 Athina Luxury SuitesΗ Haute Grandeur Global είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία βραβείων υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, που χτίζει τη φήμη της ως η κορυφαία παγκοσμίως, ανταμείβοντας τις εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας. Μία από τις πιο διάσημες εκδηλώσεις λοιπόν, που σχετίζονται με την πολυτελή φιλοξενία, η τελετή απονομής των βραβείων Haute Grandeur Global συγκεντρώνει πλήθος εξεχόντων προσκεκλημένων, VIPs του χώρου, influencers και προσωπικοτήτων. Τα βραβεία τιμούν τις καλύτερες εμπειρίες φιλοξενίας, αναγνωρίζοντας τα πιο εξαίρετα ξενοδοχεία του κόσμου, τα σπα και τα εστιατόρια.

Κάθε χρόνο, τα κορυφαία brands στον χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας διαγωνίζονται για την απόλυτη αναγνώριση και συνολική τους διάκριση. Μόνο οι καλύτεροι βραβεύονται για τα εξαιρετικά επιτεύγματα τους και την μεγαλύτερη συμβολή τους στον κλάδο. Όπως ανέφερε ο ιδρυτής και πρόεδρος της Haute Grandeur, Marinique de Wet: «Ο κλάδος της φιλοξενίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Μόνο εκείνοι που συνεχώς υπερβαίνουν επιτυγχάνουν την απόκτηση κύρους».

2 Athina Luxury SuitesΛίγες ημέρες αργότερα, το Athina Luxury Suites έλαμψε στα World Luxury Hotel Awards κερδίζοντας τον τίτλο του Best Luxury Romantic Hotel στην Ελλάδα, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2018, στο Ayana Resort and Spa Bali, στην Ινδονησία.

Τα World Luxury Hotel Awards ψηφίζονται από το κοινό και απονέμονται σε πολυτελή ξενοδοχεία και ξενοδοχειακούς ομίλους, σε 99 διαφορετικές κατηγορίες, που παρουσιάζονται σε τοπικό, ηπειρωτικό, παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, με ένα ξενοδοχείο να λαμβάνει τη συνολική παγκόσμια διάκριση.

Το Athina Luxury Suites διαθέτει συνολικά 14 πολυτελή καταλύματα. Κάθε σουίτα προσφέρει το δικό του μοναδικό σύνολο πολυτελών ανέσεων, αλλά όλα έχουν σχεδιαστεί για απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν έναν τέλειο συνδυασμό ηρεμίας και περιπέτειας. Μόλις μερικά μέτρα μακριά από το ζωντανό κέντρο της πόλης, το Athina Luxury Suites βυθίζει τους επισκέπτες στην ηρεμία. Θέα που κόβει την ανάσα, υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης και εξαιρετικά καταλύματα συνδυάζονται όλα μαζί για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr