Μετά από μία 18μηνη περίοδο ανακαίνισης, η Hapimag γιόρτασε τα εγκαίνια επαναλειτουργίας του Porto Heli Resort στις 13 Ιουνίου 2018. Το θέρετρο με τα 87 διαμερίσματα, που βρίσκεται σε έναν απομονωμένο κόλπο στην Πελοπόννησο, είναι έτοιμο να προσφέρει στους επισκέπτες του ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

low3Η Hapimag διευθύνει το θέρετρο για περισσότερα από 30 χρόνια στην ειδυλλιακή για διακοπές χερσόνησο της Πελοποννήσου. Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα τρία θέρετρα της Hapimag στην Ελλάδα, όπου, μαζί με αυτά στην Αθήνα και στο Δαμνόνι, προσφέρονται συνολικά περισσότερα από 300 διαμερίσματα διακοπών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, το θέρετρο ανακαινίστηκε με αγάπη και απέκτησε εντελώς νέα εμφάνιση. Ο αριθμός των διαμερισμάτων αυξήθηκε από 83 σε 87, ενώ αυτά εξοπλίστηκαν με ακόμα περισσότερες ανέσεις, νέες κουζίνες, μπάνια, μοντέρνα έπιπλα, μεγαλύτερες τηλεοράσεις, κλιματισμό και περισσότερους χώρους σκίασης στα διευρυμένα μπαλκόνια και τις βεράντες τους. Το ποσοστό πληρότητας των διαμερισμάτων έως και τα μέσα Νοέμβρη κυμαίνεται στο 88,5%.

low6Οι κοινόχρηστοι χώροι και η επίπλωση του κεντρικού κτιρίου έχουν επίσης αναμορφωθεί και εκσυγχρονιστεί πλήρως. Το μέγεθος της πισίνας έχει μεγαλώσει ενώ υπάρχει και μια καλά σχεδιασμένη γαστρονομική φιλοσοφία γύρω από το εστιατόριο, το ντελικατέσεν καθώς και το σνακ μπαρ που βρίσκεται δίπλα από την πισίνα. Η νέα διαρρύθμιση του κεντρικού κτιρίου έχει ως στόχο να προάγει την καλύτερη άμεση επαφή με τους επισκέπτες καθώς και να οδηγήσει στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βασική προτεραιότητα για τη Hapimag αποτελεί η αειφόρος ανάπτυξη, υιοθετώντας πρακτικές που στοχεύουν στη μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και στην ανάδειξη των τοπικών χαρακτηριστικών και της τοπικής πολιτιστικής αξίας.

«Σκληρή δουλειά και ακόμα περισσότερο πάθος»

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα εγκαίνια, ο CEO της Hapimag, κος Hassan Kadbi, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αφοσίωση όλων των εμπλεκομένων, δήλωσε: «Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση, η αποφασιστικότητα, το κίνητρο, η επιμονή, η υπομονή και το πάθος είναι απαραίτητα για να επιτευχθεί κάτι ξεχωριστό. Και όλα αυτά για να διατηρήσουμε για ακόμα μία φορά αυτό το διαφοροποιό στοιχείο.»

Για να μπορέσει κάποιος να απολαύσει ένα από τα θέρετρα της επιχείρησης, σε περίπου 60 προορισμούς σε 16 χώρες, θα πρέπει να αποκτήσει την ιδιότητα "μέλους", μια οικονομικά ελκυστική και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση αντί της ιδιοκτησίας ενός δικού σας καταλύματος διακοπών. Για πληροφορίες πατήστε εδώ

LOW HM 8

LOW HM 10

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr