Miha Bodytec Παλαιό Φάληρο Γυμναστήριο Ηλεκτρομυικής Διέγερσης, Παλαιό Φάληρο, Τρίτωνος 38

...  Miha Bodytec και "ξέσπασε" στο Παλαιό Φάληρο! Πριν από μερικά χρόνια θα μας ακουγόταν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας: 20 λεπτά άνετης εκγύμνασης + προπόνηση όλων των μυικών ομάδων + ορατά και ανιχνεύσιμα αποτελέσματα μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!!! Κι όμως, είναι γεγονός. Η επαναστατική τεχνολογία του συστήματος ηλεκτρομυϊκής διέγερσης Miha Bodytec εξασφαλίζει μυική ενδυνάμωση, απώλεια βάρους, σύσφιξη, απώλεια κυταρρίτιδας, διόρθωση στάσης σώματος και ενίσχυση καρδιαγγειακού, σε μόλις 20 λεπτά και κάνει τη γυμναστική παιχνίδι!

Miha Bodytec Παλαιό Φάληρο Γυμναστήριο Ηλεκτρομυικής Διέγερσης, Παλαιό Φάληρο, Τρίτωνος 38 Γνωρίσαμε από κοντά το πρωτοποριακό αυτό σύστημα, μιλώντας με τους γυμναστές του ολοκαίνουριου Γυμναστηρίου Ηλεκτρομυϊκής Διέγερσης Miha Bodytec στο Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι συνιστούν το συγκεκριμένο σύστημα για ολοκληρωμένη, ασφαλή και αποτελεσματική εκγύμναση.

TP: Ας ξεκινήσουμε από το τι είναι το Miha Bodytec και γιατί είναι πιο αποτελεσματικό από τη συμβατική γυμναστική;
Το Miha Bodytec είναι ένα πλήρες σύστημα εκγύμνασης που ενεργοποιεί πάνω από το 90% των μυών ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας και τους βαθύτερους σταθεροποιητικούς μύες για ενίσχυση της δύναμης, σε αντίθεση με τη συμβατική προπόνηση. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, υπάρχει η αίσθηση αναζωογόνησης στο σώμα. Μετά από 3 κιόλας συνεδρίες εμφανίζονται ορατά αποτελέσματα, όπως η καλύτερη στάση του σώματος. Μετά από 6 διαδοχικές συνεδρίες, αρχίζει η αύξηση δύναμης, η αναμόρφωση σώματος και η βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας. Το Miha Bodytec ξεκινά εκεί που οι συμβατικές πρακτικές σταματούν...

Η μέθοδος ηλεκτρομυϊκής διέγερσης είναι κάτι σχετικά καινούριο. Πολλοί ίσως αναρρωτηθούν αν είναι επικίνδυνο...
Σε καμία περίπτωση. Η γυμναστική ή θεραπεία με χρήση ρεύματος χαμηλής συχνότητας ηλεκτροδιέγερσης δεν είναι επικίνδυνη. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, οι μικροί εγγενείς ηλεκτρικοί παλμοί του γιλέκου δεν φτάνουν στα όργανα ή την καρδιά και ενεργοποιούν αποκλειστικά τους γραμμωτούς σκελετικούς μύες, ελέγχοντας τις ίνες ταχείας συστολής τους, με τη διέγερση να είναι οικεία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι κατάλληλο για όλους, άνδρες και γυναίκες από 16 ετών και άνω. Αντενδείξεις υπάρχουν μόνο σε συγκεκριμένα άτομα με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Miha Bodytec Παλαιό Φάληρο Γυμναστήριο Ηλεκτρομυικής Διέγερσης, Παλαιό Φάληρο, Τρίτωνος 38Μπορώ να χάσω βάρος με το Miha Bodytec;
Ναι, στην πρώτη φάση των ασκήσεων θα αρχίσεις να χάνεις πόντους ενώ κατά τη δεύτερη φάση, η ηλεκτρομυϊκή διέγερση ενισχύει την επίθεση στις αποθήκες συσσώρευσης του λίπους. Λόγω της αύξησης της μυϊκής δραστηριότητας κατά 5 φορές, αυξάνεται και η κατανάλωση ενέργειας και φυσικά, η καύση περισσότερων θερμίδων.

Μπορώ να ασκούμαι μακροπρόθεσμα;
Ναι, και μπορούμε και πρέπει. Όπως συμβαίνει και με τη συμβατική γυμναστική, έτσι και με το Miha Bodytec η άσκηση πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αν δεν προπονείσαι για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, οι μύες θα επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση.

Τέρμα οι δικαιολογίες...

miha 1Γυμναστείτε διασκεδάζοντας, υπό την εποπτεία και τις οδηγίες προσωπικού γυμναστή και αποκτήστε τη φυσική κατάσταση που χρόνια ονειρευόσαστε και για την οποία έχετε ενδεχομένως καταβάλλει πολλές προσπάθειες χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέρμα στις δικαιολογίες "Δεν προλαβαίνω να πάω γυμναστήριο"... Πλέον η διαδικασία πλήρους εκγύμνασης έως και του 80% των μυών [πόδια, κοιλιά, γλουτούς, επάνω και κάτω μέρος της ράχης, στήθος, χέρια, ώμους] διαρκεί μόλις 20 λεπτά την εβδομάδα αλλά ισοδυναμεί με 4 ώρες συμβατικής γυμναστικής. Αν ανήκετε σε αυτούς που θέλετε να γυμναστείτε αλλά δεν έχετε χρόνο, αν οι ώρες στον κυλιόμενο διάδρομο ή οι αναμονές στα μηχανήματα εκγύμνασης των γυμναστηρίων σας φαίνονται ατελείωτες, αν οι μέχρι σήμερα μέθοδοι που ακολουθούσατε ήταν αναποτελεσματικές, τότε, το σύστημα Miha Bodytec είναι ιδανικό για εσάς.

Οι αριθμοί μιλούν...

Miha Bodytec Παλαιό Φάληρο Γυμναστήριο Ηλεκτρομυικής Διέγερσης, Παλαιό Φάληρο, Τρίτωνος 38Μελέτες του Πανεπιστημίου της Βηρυτού (Boeckh-Behrens et al. 2002-2006) και του Γερμανικού Αθλητικού Πανεπιστημίου της Κολωνίας (Kleinöder/Kreuzer/Speicher 2006-2008), μας δίνουν τιμές που υποδεικνύουν ότι η εκγύμναση EMS ολόκληρου του σώματος είναι κατά 40% πιο εντατική από την παραδοσιακή προπόνηση δύναμης με βάρη!

• 84% των συμμετεχόντων παρουσίασε εμφανή αύξηση στην απόδοση.
• 71% των συμμετεχόντων παρουσίασε εμφανή βελτίωση στην αντοχή.
• 87% των συμμετεχόντων με ενθουσιασμό αναφέρουν σαφώς ορατά αποτελέσματα στο περίγραμμα του σώματος: υπήρχε μια ουσιαστικά πιο θετική αντίληψη του σώματός τους.
• Μετά απί 4 συνεδρίες εκγύμνασης η μέγιστη δύναμη αυξήθηκε κατά 17%!
• Μετά από 12 συνεδρίες εκγύμνασης οι δείκτες δύναμης-αντοχής αυξήθηκαν κατά 108%!
• Μετά από 4 εβδομάδες εκγύμνασης η μέγιστη απόδοση αυξήθηκε κατά 30%
• Μετά από 6 εβδομάδες εκγύμνασης το ποσοστό σωματικού λίπους μειώθηκε έως και 4%, ενώ οι γυναίκες έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 cm από τη μέση και τους γλουτούς.

Κι αν δεν έχετε πειστεί ακόμη, ένα δωρεάν δοκιμαστικό σίγουρα θα σας πείσει. Καλέστε στο 210-985 8830, δηλώστε αναγνώστες του "travelpassion.gr" και θα έχετε μια δωρεάν συνεδρία για να γνωρίσετε τα πάντα γύρω από την πρωτοποριακή μέθοδο.

Πληροφορίες: Miha Bodytec Παλαιό Φάληρο, Γυμναστήριο Ηλεκτρομυϊκής Διέγερσης, Τρίτωνος 38, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 210 98 58 830 [Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ./ Σάββατο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.]

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr