Ένα ξεχωριστό «εργαστήριο» γεύσεων και λιχουδιών έκανε την εμφάνιση του στην οδό Πατησίων 129 κοντά στο κέντρο της Αθήνας… The Laboratory!Ένα ξεχωριστό «εργαστήριο» γεύσεων και λιχουδιών έκανε την εμφάνιση του στην οδό Πατησίων 129 κοντά στο κέντρο της Αθήνας... The Laboratory! Το Lab, είναι το νέο & διαφορετικό all day Snacking σημείο, όπου σε καθημερινή βάση μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ με ένα λαχταριστό γλυκό ή ακόμη και να πραγματοποιήσει ένα lunch break!

The Laboratory ή πιο απλά το Lab, είναι ένας νέος καλαίσθητος χώρος με στοιχεία βιομηχανικού design... Στο ισόγειο, αφού προσπεράσετε το coffee bar και τον μπουφέ με τα γλυκά...θα συναντήσετε έναν προσεγμένο χώρο με καναπέδες και πάγκους για του πιο χαλαρούς αλλά και stands για τους πιο βιαστικούς...που θέλουν να ρίχνουν και καμιά ματιά στο πέρασμα της Πατησίων...

Ένα ξεχωριστό «εργαστήριο» γεύσεων και λιχουδιών έκανε την εμφάνιση του στην οδό Πατησίων 129 κοντά στο κέντρο της Αθήνας… The Laboratory!Ανεβαίνοντας τις σκάλες, προς το πατάρι του Lab θα ανακαλύψετε 2 διαφορετικά σημεία... ένα για πιο prive συναντήσεις και ησυχία και έναν πιο... «εργαστηριακό» χώρο για διάβασμα & ατελείωτο σερφάρισμα στο internet (free wi-fi), που απευθύνεται στον φοιτητόκοσμο (η ΑΣΟΕΕ & το Πολυτεχνείο είναι πάρα πολύ κοντά).

Οι γευστικές προτάσεις του Lab; Πολλές και πολύ οικονομικές! Εκτός από την μεγάλη γκάμα καφέ & ροφημάτων που συνδυάζεται με πολλές προτάσεις από πίτες, sandwiches, croissants αλλά και χειροποίητων γλυκών, μπορείτε να επιλέξετε και κάποια σαλάτα, κρέπα, pizza ή ακόμη και pasta και να συνοδέψετε την επιλογή σας με ένα ποτήρι κρασί (Ελληνικές Ετικέτες).

Το Lab θα το βρείτε ανοικτό κάθε μέρα από τις 8.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και μπορείτε, εκτός από το να δοκιμάσετε τις ξεχωριστές του γεύσεις επί τόπου, να επιλέξετε είτε το take away είτε την υπηρεσία του delivery!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr