Το “Cretan Thematic Park” είναι ένα καινοτόμο θεματικό πάρκο αναβίωσης του Μινωικού πολιτισμού. Αποτελεί μία ευκαιρία για τους επισκέπτες να γνωρίσουν το Μινωικό πολιτισμό, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και της μινωικής γαστρονομίας από προϊόντα της Κρήτης καθώς και με δύο χοροθεατρικά δρώμενα.Το "Cretan Thematic Park" είναι ένα καινοτόμο θεματικό πάρκο αναβίωσης του Μινωικού πολιτισμού. Αποτελεί μία ευκαιρία για τους επισκέπτες να γνωρίσουν το Μινωικό πολιτισμό, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και της μινωικής γαστρονομίας από προϊόντα της Κρήτης καθώς και με δύο χοροθεατρικά δρώμενα.

Στην είσοδο νέες γυναίκες, ντυμένες με μινωική φορεσιά, υποδέχονται τους επισκέπτες και τους οδηγούν στις θέσεις τους μέσα στην αίθουσα, που φωτίζεται με το μινωικό λυχνάρι δημιουργώντας την ονειρική μινωική ατμόσφαιρα. Ο χώρος αρωματίζεται με θυμίαμα από μυρωδικά και βότανα της Κρήτης. Γυναίκες και άνδρες αναπαριστούν τη «Μινωική Γιορτή του Τρύγου» υπό τους ήχους κιθάρας, αυλού, σείστρου και τυμπάνου.

Ακολουθεί η προβολή της 3D ταινίας «Κνωσός – Ένα ταξίδι στο χρόνο» που παρουσιάζει την οικοδομική ιστορία του ανακτόρου της Κνωσού από το 7000 π.Χ. μέχρι και το 1100 π.Χ. Το προσωπικό, ντυμένο με μινωική ενδυμασία, σερβίρει συνταγές μινωικών συνδυασμένων φαγητών καθώς οι επισκέπτες παρακολουθούν μια ταινία με εικόνες από τη ζωή των Μινωιτών.

Μετά το γεύμα προσφέρεται στους επισκέπτες φρούτο, γλυκό και τσικουδιά ενώ η παράσταση κορυφώνεται με ένα χορόδραμα εμπνευσμένο από τον πιο γνωστό μύθο, «Μινώταυρος και Θησέας».

Πρόγραμμα Παραστάσεων: Κάθε Τρίτη 19.30 – 21.30 & κάθε Τετάρτη 12.45 – 14.30

Τηλέφωνο: 2810-224644

• Για πληροφορίες πατήστε εδώ

• Για το μινωικό γεύμα πατήστε εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr