38 πολυτελείς σουίτες, ένα υπερσύγχρονο spa, μια ιδανική τοποθεσία, με θέα το νησί των Σπετσών και τον Αργοσαρωνικό, μια από τις πλέον διάσημες ξενοδοχειακές αλυσίδες, Aman Resorts, έρχεται να ολοκληρώσει το παζλ της πολυτέλειας και της ελίτ διαμονής. Το Amanzoe, το τρίτο θέρετρο της αλυσίδας στη Μεσόγειο – με πρώτο το Aman Sveti Stefan στο Μαυροβούνιο και το Amanruya στην Τουρκία, εγκαινιάζεται φέτος το καλοκαίρι στις ανατολικές ακτές της Πελοποννήσου, κοντά στο γραφικό Πόρτο Χέλι – μόλις 10 λεπτά- προσφέροντας πανοραμική θέα 360 μοιρών και ένα ιδιωτικό Beach Club για τους εκλεκτούς καλεσμένους.Το νέο κόσμημα της Πελοποννήσου ονομάζεται AmanZoe και έρχεται να προσθέσει πολυτέλεια και vip διαμονή στην πανέμορφη Πελοπόννησο. 38 πολυτελείς σουίτες, ένα υπερσύγχρονο spa, μια ιδανική τοποθεσία, με θέα το νησί των Σπετσών και τον Αργοσαρωνικό, μια από τις πλέον διάσημες ξενοδοχειακές αλυσίδες, Aman Resorts, έρχεται να ολοκληρώσει το παζλ της πολυτέλειας και της ελίτ διαμονής.

Το Amanzoe, το &τρίτο θέρετρο της αλυσίδας στη Μεσόγειο – με πρώτο το Aman Sveti Stefan στο Μαυροβούνιο και το Amanruya στην Τουρκία, εγκαινιάζεται φέτος το καλοκαίρι στις ανατολικές ακτές της Πελοποννήσου, κοντά στο γραφικό Πόρτο Χέλι – μόλις 10 λεπτά- προσφέροντας πανοραμική θέα 360 μοιρών και ένα ιδιωτικό Beach Club για τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Αγκαλιασμένο από ελαιώνες, διαθέτει μια μεγάλη πισίνα με θέα στη θάλασσα. Διαθέτει 38 σουίτες σε διαφορετικά επίπεδα, για τη μέγιστη εξασφάλιση της καλύτερης και πλέον απρόσκοπτης θέας ενώ κάθε pavilion διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι, ψηλά ταβάνια και μεγάλα υπνοδωμάτια. Η βεράντα της κάθε βίλας σκιάζεται με πέργκολα, ενώ σε κάθε μία υπάρχει πισίνα έξι μέτρων, ενώ στα Deluxe Pool Pavilions η πισίνα φτάνει τα 12 μέτρα.  Ένα εστιατόριο με τεράστια βεράντα, ένα Lounge Bar για απεριτίφ με θέα το γαλάζιο, ένα Pool Restaurant για πιο casual γεύματα και ένα ιδιωτικό Beach Club όπου φτάνει κανείς μέσα από ένα πυκνό πευκοδάσος, ολοκληρώνουν τις ανέσεις. Διάβασμα στη Βιβλιοθήκη, αναμνηστικές αγορές στην Art Gallery και τη Boutique, περίπατοι στη φύση ή mountain bike αλλά και πολλά θαλάσσια αθλήματα, συμπληρώνουν με τον πλέον ευχάριστο τρόπο τη διαμονήΑγκαλιασμένο από ελαιώνες, διαθέτει μια μεγάλη πισίνα με θέα στη θάλασσα και προσφέρει διαμονή σε 38 σουίτες σε διαφορετικά επίπεδα, για τη μέγιστη εξασφάλιση της καλύτερης και πλέον απρόσκοπτης θέας. Κάθε pavilion διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι, ψηλά ταβάνια και μεγάλα υπνοδωμάτια. Η βεράντα της κάθε βίλας σκιάζεται με πέργκολα, ενώ σε κάθε μία υπάρχει πισίνα έξι μέτρων, ενώ στα Deluxe Pool Pavilions η πισίνα φτάνει τα 12 μέτρα.

Ένα εστιατόριο με τεράστια βεράντα, ένα Lounge Bar για απεριτίφ με θέα το γαλάζιο, ένα Pool Restaurant για πιο casual γεύματα και ένα ιδιωτικό Beach Club όπου φτάνει κανείς μέσα από ένα πυκνό πευκοδάσος, ολοκληρώνουν τις ανέσεις. Διάβασμα στη Βιβλιοθήκη, αναμνηστικές αγορές στην Art Gallery και τη Boutique, περίπατοι στη φύση ή mountain bike αλλά και πολλά θαλάσσια αθλήματα, συμπληρώνουν με τον πλέον ευχάριστο τρόπο τη διαμονή.

Υπέροχη ιδιωτική παραλία εξασφαλίζει δροσερές βουτιέςΔιάσημο για τις υπηρεσίες ευεξίας, το Aman Spa του συγκροτήματος Amanzoe διαθέτει επτά χώρους θεραπειών, δύο χαμάμ, κομμωτήριο και κέντρο ομορφιάς, με θεραπείες που περιλαμβάνουν μασάζ, απολέπιση, ασιατικές τεχνικές που συνδυάζονται με αρχαιοελληνικές τελετουργίες ομορφιάς, αναζωογοννούν, ανανεώνουν, χαλαρώνουν. Γυμναστήριο, εξοπλισμός για pilates, Yoga Studio, δύο γήπεδα τένις, μια μεγάλη πισίνα και μια μικρότερη παιδική, θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε τις διακοπές σας με αθλητισμό, χαλάρωση και πλήρη σωματική και πνευματική αναζωογόνηση.
Το Amanzoe απέχει δυόμισι ώρες από την Αθήνα οδικώς ή με υπτάμενο 2 ώρες από τον Πειραιά. Για πιο... extreme μετάβαση, επιλέξτε το ελικόπτερο με πτήση μόλις 25 λεπτών!

Web site: www.amanresorts.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr