Εγκαίνια του πρώτου γραφείου στη Γερμανία για την εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, Marketing-Επικοινωνίας & Event Management, PR CONNEXION. Αριστερά, κυρία Στέλλα Ουρούμη, δεξιά, κυρία Christiane Henzel- GatosΑπόλυτα συγχρονισμένη με τη διεθνή τουριστική έκθεση ITB, η γερμανο-ελληνική εταιρεία δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας, PR CONNEXION, κάνει την επίσημη παρουσίασή της στη γερμανική αγορά. Η γερμανική εταιρεία ήδη εδώ και μια δεκαετία εκπροσωπεί διεθνείς εταιρείες στην Ευρώπη, όπως η Lufthansa, η Germanwings, η Vienna Tourism, η DZT και η Austrian Airlines. Εφ΄εξής, η PRConnexion θα προσφέρει δημιουργικές ιδέες και διεθνείς υπηρεσίες Τύπου, Marketing και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων από το νέο της γραφείο στο Αμβούργο.

«Το Αμβούργο δεν αποτελεί μόνο μία από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο , αλλά επιπλέον και ιδανικό σημείο για μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης στον κόσμο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και δημιουργίας», δήλωσε η Διευθύντρια της εταιρείας,Christiane Hensel-Gatos, η οποία διατελεί και χρέη καθηγήτριας Τουριστικών Επαγγελμάτων τα τελευταία 10 χρόνια. «Το εύρος των εξειδικευμένων συμβούλων επικοινωνίας καθώς και η προσανατολισμένη cross-media στρατηγική για εταιρείες όπως ξενοδοχεία, τουριστικές περιφέρειες και πόλεις, ταξιδιωτικά γραφεία και tour operators ή αεροπορικές εταιρίες, γνωρίζουν περιορισμένη ανάπτυξη στη Βόρεια Γερμανία», προσθέτει.

Η PRConnexion παρέχει σπουδαίο συμβουλευτικό έργο σε διεθνείς και ελληνικές εταιρείες αλλά και ομίλους, που έχουν ως άμεσο στόχο την επανεκίνηση του τουρισμού από τη Γερμανία. Η προώθηση του ελληνικού τουρισμού αποτελεί προσωπική υπόθεση για την κυρία Christiane Hensel-Gatos: «Για εμένα η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς παραθεριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Δεν υπάρχει άλλη χώρα που να προσφέρει τόσο μεγάλη ποικιλία ιστορίας σε συνδυασμό με την παράδοση,αλλά και τον εκσυγχρονισμό, τόσο μεγάλο αριθμό νησιών ξεχωριστής ομορφιάς , θάλασσα, ήλιο, μπουζούκι και ούζο. Εξαιρετικά ξενοδοχεία και ξενώνες σε αγροτικές ειδυλλιακές περιοχές, μέσα στην καταπράσινη φύση,σε άγριο ή ηφαιστειακό τοπίο... Είναι απλά μοναδική! Δεν υπάρχουν άλλες χώρες σαν την Ελλάδα», αναγνωρίζει η προαναφερθείσα αναγνωρισμένη business economist.

Στη Γερμανία η PRConnexion ήδη δραστηριοποιείται στο χώρο εκπαίδευσης τουριστικών επιχειρήσεων και εκπαιδεύει με επιτυχία διευθυντές και υπαλλήλους σε εταιρείες, όπως η Hamburg Messe and Congress. Ως ειδικός στον τομέα της παροχής κινήτρων για ταξίδια στην Ελλάδα, τη Μάλτα και την Κύπρο, η PRConnexion προσφέρει τη συνεργασία της σε γερμανικά πρακτορεία αντίστοιχου τομέα εξειδίκεύσης. «Ως εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού στη νοτιοανατολική Ευρώπη βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας με το νέο μας γραφείο», εξηγεί η κυρία Christiane Hensel-Gatos.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr