Arcadia Suites & Spa στο Γαλατά ΠόρουΤο Arcadia Suites and Spa υποστηρίζει ότι η υψηλή ποιότητα τουριστικών υπηρεσιών είναι η απάντηση στην κρίση για τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που σχετίζονται με την φιλοξενία. Πρόκειται για ένα συγκρότημα από έξι πολυτελείς σουίτες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και βρίσκεται στην παραλιακή του Γαλατά, ακριβώς απέναντι από τον κοσμοπολίτικο Πόρο.

Ξεκινώντας από την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες στις σουίτες και το spa αναβαθμίζονται σε όλα τα επίπεδα προκειμένου το συγκρότημα να διαφοροποιηθεί και να ξεχωρίσει προσφέροντας αυτά που ζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης.

Χαρακτηριστικά του Arcadia Suites and Spa

Arcadia Suites & Spa στο Γαλατά Πόρου

Πρόκειται μια νέα επένδυση του Δημήτρη Εικοσιπένταρχου ο οποίος δραστηριοποιείται πλέον επαγγελματικά στο εξωτερικό αλλά θέλησε να συνεισφέρει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής από την οποία κατάγεται και να δημιουργήσει ένα μοναδικό και πολυτελές συγκρότημα. Δημιούργησε έξι σουίτες, έξι διαφορετικές εμπειρίες με αποκορύφωμα την Αυτοκρατορική σουίτα ΟΛΥΜΠΙΑ με το εντυπωσιακό Λουτρό του Αυτοκράτορα μέσα στο δωμάτιο, σαλόνι και μπαλκόνι με θέα θάλασσα. Όλες οι σουίτες, η κάθε μια με το δικό της ιδιαίτερο όνομα είναι ευρύχωρες μέχρι και 110 τ.μ. έχουν art deco σαλόνια και είναι διακοσμημένες με έργα τέχνης. Το σύγχρονο κέντρο spa είναι πόλος έλξης επσκεπτών καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Οι καινοτομίες

Arcadia Suites & Spa στο Γαλατά Πόρου

Όλος ο τρόπος λειτουργίας του συγκροτήματος είναι βασισμένος στην απόλυτη ικανοποίηση και επιλογή των επισκεπτών καθώς και στις εξατομικευμένες υπηρεσίες: το πρωινό σερβίρεται όποια ώρα επιθυμεί ο επισκέπτης και σε όποιον χώρο επιθυμεί αφού μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο σαλόνι της σουίτας, στο μπαλκόνι ή στο καφέ. Οι επιλογές για το πρωινό καλύπτουν όλες τις ανάγκες αφού σερβίρεται Πρωινό Ευεξίας ή πιο Πλούσιο σε θερμίδες αλλά και πρωινό για διαβητικούς και για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη. Έκπληξη αποτελεί το καλωσόρισμα στη σουίτα αφού στο σαλόνι της είναι στη διάθεση των επισκεπτών τοπικό κρασί, φρέσκα φρούτα και κεριά για μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ το διακριτικό room service λειτουργεί 18 ώρες την ημέρα. Αντίστοιχη φροντίδα έχει δοθεί στις υπηρεσίες spa όπου ο χώρος είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός και ξεκούραστος ενώ γίνεται μασάζ στο σαλόνι της σουίτας.


Επένδυση στην τεχνολογία

Το Arcadia Suites and Spa είναι σε συνεχή επαφή με τους υπάρχοντες και δυνητικούς του επισκέπτες διαμέσου της τεχνολογίας. Μόλις παρουσίασε την νέα ιστοσελίδα του www.arcadiasuitesandspa.com, ενώ διαθέτει δικό του blog (http://arcadiasuitesspa.blogspot.com ) καθώς και προφίλ και συστηματική παρουσία στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το www.facebook.com/ARCADIASUITESSPA , κ.α. Όλες αυτές οι καινοτομίες και αναβαθμίσεις του ξενοδοχειακού προιόντος είναι απαραίτητες προκειμένου οι τουριστικές επιχειρήσεις όχι μόνο να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των καιρών αλλά να εκσυγχρονιστούν και να βγουν πιο δυνατές.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr