Άνετες πτήσεις για γονείς και μωράΞεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία, με χαμόγελα, άνεση, χαλάρωση, ποιότητα και ασφάλεια προσφέρουν η SCA Hygiene Products, οι βρεφικές πάνες Libero και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στους γονείς και με βρέφη και μικρά παιδιά, χάρη στους 3 πρακτικούς και ευχάριστους χώρους περιποίησης βρεφών και θηλασμού που δημιουργήθηκαν στο σημαντικότερο σε επιβατική κίνηση αερολιμένα της χώρας.

Τα baby rooms των βρεφικών πάνων Libero λειτουργούν ήδη με ελεύθερη είσοδο για το σύνολο των επισκεπτών του αεροδρομίου, όλο το 24ωρο και αναμένεται να αποτελέσουν σημαντική βοήθεια για τους γονείς με βρέφη και μικρά παιδιά. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους Libero, οι γονείς θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, χωρίς χρέωση, προϊόντα Libero και να περιποιηθούν, άνετα και χωρίς άγχος, τα παιδιά τους, σε ένα ευχάριστο, φωτεινό και καλαίσθητο περιβάλλον. Ειδικότερα, για τη μεγίστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ένα baby room θα βρίσκεται στον χώρο των αναχωρήσεων, και δύο στο τμήμα των αφίξεων, εντός και εκτός Σένγκεν αντίστοιχα.

Ειδικότερα, για τη μεγίστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ένα baby room θα βρίσκεται στον χώρο των αναχωρήσεων και δύο στο τμήμα των αφίξεων, εντός και εκτός Σένγκεν αντίστοιχα.
Ο κύριος Λεόνικος Μαυρογένης, Marketing Manager Personal Care SCA Hygiene Products δήλωσε σχετικά: «Η ταξιδιωτική εμπειρία με αεροπλάνο είναι απολαυστική. Παρόλα αυτά, όλοι γνωρίζουμε ότι για τους γονείς με βρέφη και κυρίως τις μητέρες παρουσιάζει πρακτικά προβλήματα, ορισμένα από τα οποία εντοπίζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες για την περιποίηση και τον θηλασμό των βρεφών. Οι βρεφικές πάνες Libero, θέτοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τους το παιδί και τις ανάγκες του, ξεκίνησαν τη συνεργασία με τον σημαντικότερο αερολιμένα της χώρας, το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», για τα baby rooms, προκειμένου να εξυπηρετήσουν στο μέγιστο βαθμό τις μητέρες και τα βρέφη και τους διασφαλίσουν ένα άνετο ταξίδι, κατά την αναχώρηση και άφιξη τους στην Αθήνα».
Η πρωτοβουλία της εταιρείας αναδεικνύει την προσήλωσή της στη φροντίδα του παιδιού, σε κάθε δραστηριότητα του, καθώς και τη διάθεση συνεργασίας με σημαντικούς οργανισμούς, όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πρωτότυπων και πρακτικών πρωτοβουλιών προς όφελος του κοινού.

Περισσότερες πληροφορίες για την SCA Hygiene Products

Η SCA είναι μια εταιρία προϊόντων προσωπικής υγιεινής και χαρτικών ειδών παγκόσμιας εμβέλειας που αναπτύσσει και παράγει προϊόντα προσωπικής φροντίδας, χαρτικά για προσωπική και οικιακή χρήση, χαρτιά εκδόσεων και προϊόντα συμπαγούς ξυλείας. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε περίπου 100 χώρες. Η SCA διαθέτει πολλά επώνυμα προϊόντα, όπως τις παγκοσμίως γνωστές μάρκες TENA και Tork. Οι πωλήσεις το 2011 ανήλθαν σε 106 δισ. κορώνες (€11,7 δισ.). Η SCA διαθέτει περίπου 37,000 υπαλλήλους. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.sca.com
Η SCA Hygiene ProductsA.E., η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία 25 χρόνια, με τα προϊόντα TENA, Libero, Libresse, Zewa και Tork, κατέχει την πρωτιά στην κατηγορία της ακράτειας-ΤΕΝΑ με το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς 65%, τη δεύτερη θέση στις βρεφικές πάνες-Libero με μερίδιο αγοράς 20% και φέρει το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων με 56% μερίδιο αγοράς στην κατηγορία των χαρτομάντιλων-Zewa. Η SCA απασχολεί 97 εργαζομένους στη χώρα μας και διαθέτει σημαντικά ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής. Στην Ελλάδα, η πολυεθνική εταιρεία SCA Hygiene Products Α.Ε. τα τελευταία δύο χρόνια, εκπροσωπείται από τον κ. Ιωάννη Κοττεάκο που φέρει τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr