Οικογενειακές αποδράσεις με την Trekking HellasΤο Αγρόκτημα Πινακάδες αποτελεί μια ιδανική πρόταση για οικογενειακή εξόρμηση μιας και συνδυάζει εύκολη πρόσβαση, άνετη διαμονή και ήπιο φυσικό περιβάλλον ιδανικό για δραστηριότητες για παιδιά όπου ζουν ελάφια, άλογα, ποιμενικά σκυλιά και άλλα ζώα. Το πάθος του Αντώνη Ποταμίτη (οικοδεσπότη του Αγροκτήματος) είναι τα άλογα, οπότε η ιππασία θα είναι για μικρούς και μεγάλους μια μοναδική εμπειρία.

Το αγρόκτημα Πινακάδες, βρίσκεται σε απόσταση 22 χλμ. από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, το πολύ 3 ώρες οδήγηση από την Αθήνα. Σε μια έκταση 44 στρεμμάτων υπάρχουν 8 ανεξάρτητες επιπλωμένες κατοικίες 42 m2, όπου η κάθε μία μπορεί να φιλοξενήσει ως 4-5 άτομα. Το πρωινό λαμβάνεται μέσα στο σπιτάκι και περιλαμβάνει βούτυρο, μαρμελάδες, μέλι, τυρί, γαλοπούλα, ζεστό ψωμί, χυμό, καφέ. (Τιμή διαμονής: 118€/ημέρα το σπιτάκι). Τόσο μέσα στο κτήμα όσο και στη γύρω περιοχή οι δυνατότητες για αναψυχή είναι απεριόριστες και σχεδιασμένες για όλες τις ηλικίες, ανάλογα με τη διάθεσή σας μπορείτε να επιλέξετε:

Οικογενειακές αποδράσεις με την Trekking Hellas

→ Ιππασία: για παιδιά μέχρι 9 ετών γίνεται μια μικρή βόλτα γνωριμίας με το άλογο στο μανέζ ενώ για ενήλικες και παιδιά από 10 ετών και πάνω υπάρχει δυνατότητα για βόλτα μισής ή μιας ώρας. (Τιμή/άτομο: μεγάλη βόλτα: 35€ / Μικρή βόλτα: 18€ / βόλτα στο μανέζ για μικρά παιδιά: δωρεάν)

→ Τοξοβολία & Ποδήλατα: παρέχονται δωρεάν για τους ένοικους του Αγροκτήματος.

→ Κυνήγι Θησαυρού: ένα πρωτότυπο παιχνίδι στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι με δραστηριότητες που πέρα από την αναψυχή, ενημερώνουν τα παιδιά για την γεωγραφία της περιοχής, το οικοσύστημά του Ευήνου, και γενικότερα για τα ποτάμια. Κατασκευές, συλλογή στοιχείων από τη φύση, ζωγραφική, προσανατολισμός, τοξοβολία και άλλες δοκιμασίες εμπλουτίζουν τον γνωστικό κόσμο των παιδιών και τα ευαισθητοποιούν περιβαλλοντικά μέσα από ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. (Τιμή/άτομο: 12€ για min.συμμετοχή 4 άτομα).

→ Rafting στον Εύηνο: 50€

→ Sea Kayak στη Λιμνοπούλα: 50€

→ Πεζοπορίες: διαφορετικού βαθμού δυσκολίας και διάρκεια κατόπιν συνεννοήσεως.

Επικοινωνήστε με τα παρακάτω τηλέφωνα προκειμένου οι ειδικοί της Trekking Hellas να σχεδιάσουν μαζί σας την οικογενειακή σας απόδραση, ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών σας και τις προτιμήσεις σας.

Πληροφορίες/ επικοινωνία:

Trekking Hellas και ιππικές διαδρομέςLEAD ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. (Trekking Hellas Αθηνών), Τηλ: 210 3310323, Διεύθυνση: Σαριπόλου 10, ΤΚ 10682 Αθήνα, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr