ΑnS Travel: Οι ειδικοί στα επαγγελματικά ταξίδια

Air - boat tickets, hotel bookings, car rental, tours, VISA & ESTA. 24 hours service. Call: 00302103637999

Με 30ετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και μια ομάδα από έμπειρα στελέχη με άρτια τεχνογνωσία στο τουριστικό προϊόν, η AnSTravel προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες με αμεσότητα, αξιοπιστία & φερεγγυότητα. Είτε πρόκειται για ατομικά επαγγελματικά ταξίδια είτε για συνέδρια & incentives, αναλαμβάνουμε κάθε λεπτομέρεια, από την κράτηση του ξενοδοχείου και του συνεδριακού χώρου μέχρι τις μετακινήσεις των στελεχών είτε σε ομαδικό είτε σε ατομικό επίπεδο.

Γνωρίζοντας τις μεγάλες απαιτήσεις των επαγγελματικών ταξιδιών, διαμορφώνουμε άρτια μελετημένα ταξιδιωτικά πακέτα, στις καλύτερες τιμές, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας 24 ώρες το 24άωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες, καθώς και με ξενοδοχεία και καταλύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με κύριο γνώμονα την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διατηρούμε άψογες συνεργασίες με εταιρίες παροχής ταξιδιωτικών πακέτων [touroperators], υπηρεσιών μεταφορών [πούλμαν, minivan] και ενοικίασης αυτοκινήτων, προκειμένου να εξυπηρετούμε όλες τις παραμέτρους που συνθέτουν ένα ταξίδι, είτε για ψυχαγωγικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Η AnS Travel εξειδικεύεται στην έκδοση VISA για όλες τις χώρες όπου θα είναι απαραίτητο ή ESTA για Αμερική, απαλλάσσοντας σας από τις χρονοβόρες διαδικασίες. Συμβουλευτείτε μας για την έκδοση τουριστικής ή επαγγελματικής βίζας.

Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες της AnS Travel για το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδια ή για κάποια αποδράσεις αναψυχής, αφήνοντας στους ειδικούς τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης σε κάθε λεπτομέρεια.

Κρατήσεις: 210-3637999, AnS Travel, Σόλωνος 34, Αθήνα, www.anstravel.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr