Η SILKAIR συγχωνεύεται με τη SINGAPORE AIRLINES και αναβαθμίζει τα προϊόντα καμπίνας των επιβατών της

Η SilkAir, η εξ ολοκλήρου θυγατρική και περιφερειακή εταιρία της Singapore Airlines (SIA), θα προχωρήσει σε σημαντική επένδυση που αφορά στην αναβάθμιση των προϊόντων καμπίνας των επιβατών. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση αποτελεί μέρος ενός πολύχρονου προγράμματος που προβλέπει τη συγχώνευση της αεροπορικής εταιρίας με τη Singapore Airlines.

Η επένδυση υπολογίζεται να ξεπεράσει τα $100 εκ. και θα καλύψει την αντικατάσταση των καθισμάτων της Διακεκριμένης Θέσης με καθίσματα-κρεβάτια, και την τοποθέτηση συστήματος ψυχαγωγίας στην πλάτη των καθισμάτων της Διακεκριμένης και Οικονομικής Θέσης. Η συγκεκριμένη επένδυση αποσκοπεί στην εναρμόνιση της SilkAir με το επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει το δίκτυο του Ομίλου της SingaporeAirlines.

Η αναβάθμιση αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 λόγω του χρόνου που απαιτείται για την κατασκευή των προϊόντων από τους προμηθευτές αλλά και την απόκτηση πιστοποίησης. Η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί όταν τα νέα προϊόντα θα έχουν τοποθετηθεί σε έναν ικανοποιητικό αριθμό αεροσκαφών.

“Η SingaporeAirlines διανύει τον πρώτο χρόνο ενός τριετούς προγράμματος αλλαγής και η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην προετοιμασία του Ομίλου για ένα δυνατότερο μέλλον” αναφέρει ο CEO της SIA κ. GohChoon Phong.

Η SilkAir είναι η περιφερειακή εταιρία της SingaporeAirlines, με τον στόλο της να περιλαμβάνει 11 αεροσκάφη της οικογένειας των Airbus A320 και 22 Boeing 737-800 και 737 MAX 8. Η εταιρία σκοπεύει να διαχειρίζεται στο μέλλον μόνο αεροσκάφη 737, και εξυπηρετεί 49 προορισμούς σε 16 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες: AsianAviation, Επίσημος Εκπρόσωπος της SingaporeAirlines για Ελλάδα, Κύπρο, και Αλβανία. Τηλέφωνο: (30) 210.9942567 - Website: www.asianaviation.co

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr