• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Εκδρομή δράσης: Προορισμός Βιετνάμ, Sapas-Halong Bay

Βιετνάμ, Sapas-Halong BayTαξίδι με ήπιες δραστηριότητες για όλους αλλά και με έντονες συγκινήσεις. 
Γνωριμία με τους πολύ φιλόξενους Βιετναμέζους της υπαίθρου, του τρόπου ζωής και του πολιτισμού τους, αντάμωμα με πρωτόγνωρες φυσικές ομορφιές στις περιοχές των αυτόχθονων Sapa και του κόλπου Halong, συμμετοχή ή γνωριμία με δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδήλατο βουνού, kayak θαλάσσης.


Πρόγραμμα Ταξιδιού για μία και μοναδική αναχώρηση: 04- 13 Δεκεμβρίου 2010!

Σάββατο 04/12/10: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών στις 2:00μμ και αναχώρηση από το αεροδρόμιο Αθηνών στις 4:00μμ με πτήση της Thai Airways για Bangkok.

Κυριακή 05/12/10: Άφιξη στη Bangkok στις 06:30 και αναχώρηση για Hanoi στις 07:50. Άφιξη στην πρωτεύουσα του Βιετναμ στις 09:35, συνάντηση με τον αντιπρόσωπό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση και λίγη ξεκούραση. Στις 14:30 αναχώρηση για ξενάγηση της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο και μεταφορά στο σταθμό τραίνου. Επιβίβαση στα βαγόνια (τετράκλινα-superior) και αναχώρηση για το νυχτερινό ταξίδι στις 21:15.

Δευτέρα 06/12/10: Άφιξη στο LaoCai στις 06:00 όπου θα συναντηθούμε με τους τοπικούς αντιπροσώπους. Μεταφορά οδικώς στο SuPan (30 λεπτά) στις περιοχές των αυτόχθονων Sapa. Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάει η πεζοπορία προς το παραδοσιακό χωριό Ban Ho μέσα από οριζόνες και το RedDao όπου θα γευματίσουμε. Η διαδρομή θα καταλήξει στο χωριό Thanh Phu όπου κατοικούν οι μειονότητες των Tay. Απόγευμα ελεύθερο για περιήγηση και το βράδυ οι γυναίκες του χωριού θα ετοιμάσουν το δείπνο. Διανυκτέρευση σε σπίτια των ιθαγενών από μπαμπού. Συνολική πεζοπορία 5 ώρες.

Τρίτη 07/12/10 Charity day. Μετά το ντόπιο πρωινό συνεχίζουμε την πεζοπορική εξερεύνηση στην κοιλάδα των Sapa με μοναδικές εικόνες από τις φυσικές ομορφιές. Υπαίθριο γεύμα και αναχώρηση για το χωριό Sin Chai που κατοικείται από την μειονότητα των Red Dao. Το απόγευμα θα αφιερωθεί στα παιδιά της κοινότητας από τα οποία θα μάθουμε τα παραδοσιακά τους παιχνίδια, τα τραγούδια και τους χορούς. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παραδώσουν στους μικρούς φίλους μας, εκπαιδευτικά παιχνίδια και ρουχισμό που η Summit θα έχει συγκεντρώσει πριν το ταξίδι. Το βράδυ δείπνο και διαμονή σε σπίτια της κοινότητας. Συνολική πεζοπορία 3-4 ώρες.

Βιετνάμ, Sapas-Halong BayΤετάρτη 08/12/10: Μετά το πρωινό, αποχαιρετούμε τους φιλόξενους κατοίκους και αλλάζουμε δραστηριότητα ... «Επιβίβαση» σε ποδήλατα και κατάβαση μέσα από μικρά χωριά και οικισμούς καταλήγοντας στην πόλη των Sapa όπου θα γευματίσουμε και θα έχουμε τη δυνατότητα για μπάνιο. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην αγορά της κωμόπολης. Δείπνο, επιβίβαση στο τραίνο για την ολονύχτια διαδρομή επιστροφής στο Hanoi. Διανυκτέρευση στο τραίνο σε τετράκλινες καμπίνες σε superior βαγόνια. Συνολική ποδηλασία 5 ώρες.

Πέμπτη 09/12/10: Άφιξη νωρίς το πρωί στο Hanoi, πρωινό και μεταφορά οδικώς στο λιμάνι Halong όπου θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακό πλοιάριο (ναυλωμένο αποκλειστικά για το group μας) για τη θαλάσσια περιήγηση μας στον επιβλητικό κόλπο, μουσείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Τακτοποίηση στις καμπίνες και γεύμα «εν πλώ». Το απόγευμα επιβίβαση σε kayak για να επισκεφτούμε μικρά ψαροχώρια, πανέμορφα νησάκια και μοναδικές σπηλιές στη θάλασσα. Επιστροφή το βράδυ στο πλοιάριό μας όπου το πλήρωμα θα έχει ετοιμάσει το εορταστικό BBQ δείπνο.

Παρασκευή 10/12/10: Πρωινό με την ανατολή το ηλίου και επιβίβαση πάλι στα kayak όπου μαζί με τον ξεναγό μας θα περιηγηθούμε στον κόλπο TuLong Bai με τους εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς και καταρράκτες. Το μεγαλείο της φύσης θα μας ακολουθήσει μέχρι το μεσημέρι και το γεύμα στο πλοιάριο. Το απόγευμα ξεκούραση ή για όσους θέλουν, συνέχιση της εξερεύνηση με kayak. To βράδυ δείπνο με θαλασσινά και διανυκτέρευση.

Σάββατο 11/12/10: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Halongbay, ελαφρύ γεύμα στη διαδρομή, άφιξη και ελεύθερος χρόνος για μία μικρή περιήγηση στην κωμόπολη. Μεταφορά οδικώς στο Hanoi όπου θα επιβιβαστούμε στα παραδοσιακά ποδήλατα πόλης με οδηγό (!) για να γνωρίσουμε την παλιά πόλη και τις γειτονιές της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Αργά το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε παράσταση του παραδοσιακού κουκλοθέατρου σε νερό (waterpuppetry) και θα ακολουθήσει δείπνο σε εστιατόριο της πόλης (Highway 4). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. Για όσους επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν τη διασκέδαση σε κάποιο από το νυχτερινά κέντρα της πόλης ....αλλά μέχρι τις 01:00 μόνο !!!

Κυριακή 12/12/10: Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για καλύτερη γνωριμία με την πόλη του Hanoi και την αγορά του. Στις 17:00 μεταφορά από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με πτήση της Thai Αirways για Bangkok στις 20:25. Άφιξη στις 22:15 και αναχώρηση για Αθήνα στις 00:25.

Δευτέρα 13/12/10: Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 06:35 το πρωΐ. Λήξη ταξιδιού.

Εξοπλισμός

- Σακκίδιο ημερήσιο 15-25lt - Υποδήματα πεζοπορίας - Παντελόνι trekking - Αντιανεμικό-αδιάβροχο - Καπέλο, γυαλιά, αντηλιακό - Μαγιό, πετσέτα θαλάσσης

Κόστος: 1.750€ (+ 310€ φόροι αεροδρομίων)

Περιλαμβάνονται:

- Έλληνας συνοδός βουνού-Tour Leader (Νίκος Τόδουλος) - αεροπορικά εισιτήρια με Thai Airways, Αθήνα-Bangkok-Hanoi με επιστροφή - μεταφορές με minibus από & προς τα αεροδρόμια - εισιτήρια τραίνου Hanoi-Lao με επιστροφή (βαγόνια superior) - ενοικίαση παραδοσιακού πλοιάριου και εξοπλισμού kayak - 1 ημιδιαμονή & 1 διαν/ση σε ξεν/χείο 4**** στο Ανόι - 2 διαν/σεις σε δίκλινες καμπίνες σε παραδοσιακό πλοιάριο - 2 διαν/σεις σε τραίνο, σε τετράκλινες καμπίνες - 2 διαν/σεις σε παραδοσιακά σπίτια σε χωριά των Sapa - 7 πρωινά, 6 γεύματα & 7 δείπνα - Αγγλόφωνος συνοδός/ξεναγός - 1 τοπικός οδηγός trekking & - 1 τοπικός οδηγός kayak - το ποσό που θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά σχολικών ειδών - ασύρματες επικοινωνίες (VHF) - GPS (Global Positioning System) - ασφαλιστική κάλυψη, ζωής, ατυχήματος και αερομεταφοράς κατά την διάρκεια του ταξιδιού - ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

- φόροι αεροδρομίων & προσαυξήσεις καυσίμων (310 €)* - προέγγριση βίζας (20 €) - έκδοση βίζας κατά την άφιξη (25 $, πληρώνονται επί τόπου) - οινοπνευματώδη ποτά & αναψυκτικά - φιλοδωρήματα τοπικών αχθοφόρων, συνοδών ή ξεναγών - ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

* Οι φόροι αεροδρομίων και οι προσαυξήσεις καυσίμων αφορούν σημερινό ποσό (30/04/10). Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης εάν μειωθούν από την αεροπορική εταιρεία, θα επιστραφεί η διαφορά ενώ αν αυξηθούν, πιθανόν να υπάρξει μικρή επιπλέον επιβάρυνση.

Πληροφορίες και κρατήσεις: Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντάς μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα προσωπικά σας στοιχεία, τηλέφωνο επικοινωνίας, email και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές.

Top Shopping Spots

Η Black Friday week έρχεται στο GLAMI.gr

Η Black Friday week έρχεται στο GLAMI.gr

Για τη φετινή Black Friday εβδομάδα που αναμένεται να ξεκινήσει ήδη από τις...

Black Fri...date στο Athens Metro Mall

Black Fri...date στο Athens Metro Mall

Από αυτό το ραντεβού δεν θα λείπει κανείς! Το ATHENS METRO MALL σας...

Αεροπορικά Νέα

Air Arabia: Νέα σύνδεση Αθήνας - Sharjah από 28 Ιουνίου 2024

Air Arabia: Νέα σύνδεση Αθήνας - Sharjah από 28 Ιουνίου 2024

Η Air Arabia, η πρώτη και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Μ. Ανατολή...

Hotel Promotions

Kαλωρίζουμε το ΜΑΝΝΑ, το νέο κόσμημα της Αρκαδίας!

Kαλωρίζουμε το ΜΑΝΝΑ, το νέο κόσμημα της Αρκαδίας!

To πολύ-αναμενόμενο νέο ΜΑΝΝΑ στην Αρκαδία, έχει μόλις ανοίξει τις πύλες του στο κοινό!...

Eco Travel

Εναλλακτικές εξορμήσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Εναλλακτικές εξορμήσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Τα υψίπεδα της Τουρκίας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας προσφέρουν πολλές εναλλακτικές για εξορμήσεις σε όσους επιζητούν να αποδράσουν από τη φασαρία και τους έντονους ρυθμούς των πόλεων. Τα οροπέδια...

Γνωριμία με τα εκθαμβωτικά Πριγκιποννήσια

Γνωριμία με τα εκθαμβωτικά Πριγκιποννήσια

Νότια της Κωνσταντινούπολης, στη Θάλασσα του Μαρμαρά, τα Πριγκιποννήσια δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με εκθαμβωτικές παραλίες, όμορφους δρόμους και αρχιτεκτονική χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ευχάριστη αύρα που αναδύει αρώματα λουλουδιών!...

Vip Travel

Enjoy the BILL&COO Way of Life, στη Μύκονο!

Enjoy the BILL&COO Way of Life, στη Μύκονο!

Λιτή αισθητική, στοιχεία πολυτέλειας, προσήλωση στη λεπτομέρεια, συνθήκες...

Η Costa Navarino υποδέχεται το 2ο Aegean Messinia Pro-Am 2023

Η Costa Navarino υποδέχεται το 2ο Aegean Messinia Pro-Am 2023

Η Costa Navarino υποδέχεται για 2η χρονιά το...

Grecotel Costa Botanica, το νέο κόσμημα της Κέρκυρας

Grecotel Costa Botanica, το νέο κόσμημα της Κέρκυρας

Ενισχύει την παρουσία του στην Κέρκυρα ο Όμιλος...

Divani Apollon Palace & Thalasso: μια όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Divani Apollon Palace & Thalasso: μια όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το καλοκαίρι έφτασε, οι ημέρες μεγάλωσαν και για...

Love is in the Air! Οι καλύτερες προτάσεις για ταξίδι!

Love is in the Air! Οι καλύτερες προτάσεις για ταξίδι!

To ταξίδι είναι ΕΡΩΤΑΣ και ο έρωτας χρειάζεται...

9 + 1 λόγοι για να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο!

9 + 1 λόγοι για να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο!

Θεσσαλονίκη, η Νύμφη του Θερμαϊκού έχει την τιμητική...

Η SCOOT μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι!

Η SCOOT μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι!

Οι γιορτές πλησιάζουν, ο χειμώνας «δείχνει όλο και...

Απόδραση στο Σίδνεϋ με τα φτερά της SCOOT!

Απόδραση στο Σίδνεϋ με τα φτερά της SCOOT!

Αφήνοντας πίσω το χειμερινό τοπίο της Ελλάδας, η...

World Cruising

Allure of the Seas: Πέρα από κάθε φαντασία

Allure of the Seas: Πέρα από κάθε φαντασία

Το ολοκαίνουργιο, ονειρικό Allure of the Seas της Roya...

Ανταποκριθείτε στο προκλητικό κάλεσμα της θάλασσας

Ανταποκριθείτε στο προκλητικό κάλεσμα της θάλασσας

Η Royal Caribbean International παρουσίασε πρόσφατα γι...

Κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο από Πειραιά

Κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο από Πειραιά

Πορτοκαλί έχουν το χρώμα των διακοπών σας φέτος το καλ...

Με το Oasis of the Seas μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής

Με το Oasis of the Seas μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής

To μεγαλύτερο και πλέον καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο στον...

Κρουαζιέρες από Πειραιά με τη Holland America Line

Κρουαζιέρες από Πειραιά με τη Holland America Line

Για πρώτη φορά δεκάδες δρομολόγια με επιβίβαση και α...

Οργανωμένες κρουαζιέρες για το καλοκαίρι, από την Orange Cruises

Οργανωμένες κρουαζιέρες για το καλοκαίρι, από την Orange Cruises

Συνεχίζοντας για μια ακόμη χρονιά τις εξαιρετικά επιτυ...

Costa Diadema: η «Βασίλισσα της Μεσογείου»

Costa Diadema: η «Βασίλισσα της Μεσογείου»

H «Βασίλισσα της Μεσογείου» και «στέμμα» του στόλου τη...

Πολυτελείς κρουαζιέρες με το Costa Mediterranea

Πολυτελείς κρουαζιέρες με το Costa Mediterranea

Η Orange Cruises Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος τη...

Carnival Vista: η νέα πρόταση της Orange Cruises

Carnival Vista: η νέα πρόταση της Orange Cruises

Πέφτεις για ύπνο το βράδυ γεμάτος όμορφες εικόνες από ...

Το Ovasion of the Seas κατακτά τους ωκεανούς!

Το Ovasion of the Seas κατακτά τους ωκεανούς!

Ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο και από τα μεγαλύτερα κρουα...

Celestyal Cruises: “Best Value Cruise Line of 2016”

Celestyal Cruises: “Best Value Cruise Line of 2016”

Διατηρώντας τη φήμη της ότι παρέχει αυθεντικές εμπειρί...

Οργανωμένες κρουαζιέρες με Έλληνα σύνοδο

Οργανωμένες κρουαζιέρες με Έλληνα σύνοδο

Κρουαζιέρες σε Μεσόγειο, Νότιο Αμερική Κανάλι Πανα...

Πασχαλινή κρουαζιέρα με το Celestyal Majesty!

Πασχαλινή κρουαζιέρα με το Celestyal Majesty!

Ετοιμαστείτε για το ομορφότερο Πάσχα της ζωής σας, επι...

Μη χάσετε αυτή την προσφορά!

Μη χάσετε αυτή την προσφορά!

Μια υπέροχη κρουαζιέρα αναχωρεί από το Ηράκλειο της Κρ...

Windstar Cruises: exclusive κρουαζιέρες από Πειραιά

Windstar Cruises: exclusive κρουαζιέρες από Πειραιά

Με αναλογία επιβατών- προσωπικού 2:1, απόλυτα εξατομικ...

MSC Cruises Surprise: Dine & Drink δωρεάν!

MSC Cruises Surprise: Dine & Drink δωρεάν!

Η ΜSC Cruises είναι αναμφισβήτητα μια κορυφαία εταιρία...

Deluxe Happy New Year με το Costa Smeralda!

Deluxe Happy New Year με το Costa Smeralda!

Yποδεχόμαστε το νέο χρόνο ταξιδεύοντας με τη βασίλισσα...

Το allCruises.gr αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας

Το allCruises.gr αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας

Oι μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο επιλέγ...

Costa Venezia… Διαπλέοντας το Αιγαίο με ιταλικό «αέρα»!

Costa Venezia… Διαπλέοντας το Αιγαίο με ιταλικό «αέρα»!

Το πρόσφατο απόκτημα της Costa Cruises, το πολυτελές C...

Με την allCruises.gr σε συναρπαστικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο!

Με την allCruises.gr σε συναρπαστικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο!

Όποιος δεν έχει κάνει μια κρουαζιέρα στη ζωή του ίσως ...

Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ της ANEK LINES σε Κυκλάδες & Δωδεκάνησα

Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ της ANEK LINES σε Κυκλάδες & Δωδεκάνησα

Το δημοφιλές ΕΓ/ΟΓ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” της ΑΝΕΚ LINES, ξεκινάει...

Με το Costa Deliziosa οι διακοπές συνεχίζονται !!!!

Με το Costa Deliziosa οι διακοπές συνεχίζονται !!!!

Aν νομίζετε ότι το καλοκαίρι τελείωσε, τότε καιρός είν...

Η allCruises.gr στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Η allCruises.gr στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Το συναρπαστικό μέλλον της κρουαζιέρας παρουσίασε η Ιτ...

Τop κρουαζιέρες της MSC Cruises για αυτό το καλοκαίρι!

Τop κρουαζιέρες της MSC Cruises για αυτό το καλοκαίρι!

Η κρουαζιέρα αποτελεί έναν από τους απολαυστικότερους ...

Με το MSC MUSICA στην απόλυτη κρουαζιέρα του καλοκαιριού!

Με το MSC MUSICA στην απόλυτη κρουαζιέρα του καλοκαιριού!

Όταν προσεγγίζετε το λιμάνι του Πειραιά, το μαγευτικό ...

Βράβευση της allCruises.gr από την MSC Cruises

Βράβευση της allCruises.gr από την MSC Cruises

H allCruises.gr (allCruises.gr)βραβεύτηκε την περασμέ...

12ήμερη κρουαζιέρα Ανατολική και Δυτική Μεσόγειος

12ήμερη κρουαζιέρα Ανατολική και Δυτική Μεσόγειος

Το #MSCPoesia μας ταξιδεύει από τον Πειραιά σε Δυτική ...

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr