Τα νέα αρώματα της Women’Secret είναι αφιερωμένα στις γυναίκες που γνωρίζουν τι θέλουν και το διεκδικούν τόσο για τις ίδιες όσο και για τον προσωπικό τους χώρο. Αρώματα για κάθε στιγμή της ημέρας, συνώνυμα της φρεσκάδας και της θηλυκότητας, αποπνέουν αισθησιασμό και σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε Ανακαλύψτε την τριλογία των αρωμάτων EAU IT’S FRESH, EAU MY DÉLICE και EAU MY SECRET και αισθανθείτε όμορφες, άνετες και sexy, όλη την ημέρα! Ανανεώστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και ταξιδέψτε με τα αρωματικά sticks και κεριά της Women’Secret.

WS EAU COLLECTION lowΤρία Νέα Γυναικεία Αρώματα

Ανακαλύψτε την τριλογία των αρωμάτων EAU IT’S FRESH, EAU MY DÉLICE και EAU MY SECRET και αισθανθείτε όμορφες, άνετες και sexy, όλη την ημέρα! Η συσκευασία αποπνέει κομψότητα με το διάφανο κυλινδρικό μπουκάλι με το χρωματιστό καπάκι να αναδεικνύουν τo θηλυκό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο look. Η άμεση σύνδεση με τη Women’Secret και τον κόσμο των εσωρούχων δημιουργείται από τη βαμβακερή κορδέλα περασμένη στο καπάκι της φιάλης στο χρώμα κάθε αρώματος.

EAU IT’S FRESH, για τη γυναίκα που λατρεύει την άνοιξη σε μια αγκαλιά από φρέσκα, πολύχρωμα λουλούδια! Όλη η φρεσκάδα του περγαμόντου και του λεμονιού συναντά το γιασεμί, τα άνθη πορτοκαλιάς, τις βιολέτες και το σανταλόξυλο, δημιουργώντας ένα δροσερό άρωμα ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

EAU MY DÉLICE, ένα ελιξίριο φρούτων που αναδεικνύει τον πιο αισθησιακό εαυτό σας! Το άρωμα που θα ξυπνήσει την πιο θηλυκή σας πλευρά. Το εξωτικό γκρέιπφρουτ, το ρόδι και η ορχιδέα δημιουργούν έναν απόλυτα σαγηνευτικό συνδυασμό, που αναδίδει θηλυκότητα και δυναμισμό.

EAU MY SECRET, αποπλάνηση με εξωτικές πινελιές! Το μεθυστικό άρωμα των κήπων της ανατολής ζωντανεύει μέσα από τα άνθη πορτοκαλιάς και τη θελκτική μυρωδιά της βανίλιας. Παράλληλα, το ιταλικό μανταρίνι, το αχλάδι, το τριαντάφυλλο και το εκχύλισμα αμυγδάλου συνθέτουν ένα σκηνικό αποπλάνησης με άρωμα ανατολής.

HOME FRAGNANCE MUSK lowΜοναδικά αρώματα προσδίδουν ταυτότητα στον προσωπικό σας χώρο!

Relaxing Musk, Cashmere Vanilla και Sensual Jasmine: Τρία σαγηνευτικά αρώματα χαρίζουν κομψές στιγμές χαλάρωσης στον προσωπικό σας χώρο. Η οικεία μυρωδιά της βανίλιας, η χαλαρωτική αίσθηση του μόσχου και το αισθησιακό γιασεμί, δημιουργούν μία ζεστή ατμόσφαιρα που σας επιτρέπει να αποφορτιστείτε από το στρες και το άγχος της καθημερινότητας. Ανακαλύψτε τη συλλογή και αφεθείτε σε ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων.

Αρωματικά κεριά που διεγείρουν τις αισθήσεις!

Τα κεριά χώρου Relaxing Musk, Cashmere Vanilla και Sensual Jasmine εμπνευσμένα από τα αρώματα λουλουδιών, φρούτων και μπαχαρικών, χαρίζουν διακριτικές αρωματικές πινελιές στον προσωπικό σας χώρο, κάθε στιγμή της ημέρας!

Απολαύστε το μεθυστικό άρωμα των κεριών της Women’Secret και δημιουργήστε μία ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας στον προσωπικό σας χώρο!

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr