Από αυτό το ραντεβού δεν θα λείπει κανείς! Το ATHENS METRO MALL σας προσκαλεί σε ένα… Black Fridate την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, με μεγάλες Black Friday εκπτώσεις έως και -70%! 

Bonus sales day: Για τους απανταχού λάτρεις του shopping, τα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου με εξίσου μεγάλες προσφορές – σημειώστε από τώρα την ημερομηνία στην agenda σας! 

athens metro mallParty προσφορών στο ATHENS METRO MALL!

Με 95 επώνυμα καταστήματα μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού, το ATHENS METRO MALL γίνεται ο κορυφαίος προορισμός για να επιλέξετε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη διακόσμησης για την απαραίτητη «μετάβαση» σε χειμερινό mood. Και βέβαια – ho ho ho! – τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαλέξετε τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα δώρα της σεζόν για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Happy Family Weekends για όλη την οικογένεια!

Όπως κάθε μήνα, τα αγαπημένα σας Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL σας περιμένουν για μοναδικές στιγμές δημιουργίας και παιχνιδιού για όλη την οικογένεια! Η παιδική γωνιά των Happy Family Weekends, σας προσκαλεί κάθε Σαββατοκύριακο από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο, στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL ενώ οι πιο μικροί μας επισκέπτες, από 18 μηνών έως 3 ετών, μπορούν στο 4ο επίπεδο και από τις 11.00 έως τις 14.00, να συμμετέχουν σε μοναδικές δραστηριότητες που συνδυάζουν μουσικοκινητικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και δημιουργικές κατασκευές!

18 & 19 Νοεμβρίου – ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Αυτό το Σαββατοκύριακο στην παιδική γωνία των Happy Family Weekends σας περιμένει πολύ παιχνίδι με κρυφτό, κουτσό, μήλα και κυνηγητό! Συνεχίζουμε με ουρίτσες και τυφλόμυγα, χορεύουμε και μεταμορφωνόμαστε. Ακόμη, θα παίξουμε κουκλοθέατρο και θα φτιάξουμε τη δική μας φανταστική γαντόκουκλα!

25 & 26 Νοεμβρίου – ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην τηλεόραση! Μαζί με τους μικρούς μας επισκέπτες, μεταμφιεζόμαστε με υφάσματα και αξεσουάρ, μπαίνουμε σε ρόλους και μιμούμαστε ηθοποιούς. Τέλος, διοργανώνουμε ένα μοναδικό κολλάζ επάνω σ’ένα μεγάλο χαρτί με στοιχεία της τηλεόρασης!

Delicious breaks στο Athens Metro Mall!

Και μην ξεχνάτε! Κάθε επίσκεψή σας στο ATHENS METRO MALL μπορεί να συνδυαστεί με ένα απολαυστικό coffee break ή ένα απολαυστικό γεύμα στα εστιατόρια και τα café μας,  ώστε να συνεχίσετε την ημέρα σας με τον πιο γευστικό τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.athensmetromall.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr