Η United Airlines ανακοινώνει νέα καθημερινή άμεση σύνδεση μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του κεντρικού της κόμβου στο Σικάγο O’Hare, που ξεκινά στις 24 Μαΐου 2024, υπό την προϋπόθεση της έγκρισης της κυβέρνησης. Με την εισαγωγή αυτής της νέας σύνδεσης, η United αυξάνει τις πτήσεις από την Ελλάδα κατά σχεδόν 25% για το 2024. Η νέα πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare ενισχύει τα υφιστάμενα δρομολόγια της United από την Ελλάδα, τα οποία θα ξεκινήσουν νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι: καθημερινό θερινή υπηρεσία από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη/Νιουάρκ, ξεκινώντας στις 31 Μαρτίου 2024, και προς Oυάσιγκτον Dullesξεκινώντας στις 15 Απριλίου 2024.

"Η United συνεχίζει να διαθέτει το μεγαλύτερο και πλέον ποικίλο δίκτυο πτήσεων πέραν του Ατλαντικού και είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε αυτήν την επέκταση του δικτύου μας από την Ελλάδα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες με τη νέα θερινή σύνδεση ανάμεσα στην Αθήνα και το Σικάγο O’Hare," δήλωσε ο Marcel Fuchs, Διευθυντής Διεθνούς Πώλησης της United. "Αυτή η νέα σύνδεση, σε συνδυασμό με την προωθημένη έναρξη των πτήσεών μας από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη/Νιουάρκ και Oυάσιγκτον Dulles, σημαίνει ότι οι πελάτες μας στην Ελλάδα μπορούν να επωφεληθούν από ακόμη μεγαλύτερες επιλογές ταξιδιού και τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω των κόμβων μας στις Ηνωμένες Πολιτείες με 114 προορισμούς σε όλη την Αμερική."

United tail fin smallΤο νέο εποχιακό δρομολόγιο της United από την Αθήνα προς το Σικάγο O'Hare θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner, 28 θέσεων United Polaris SM business class που μετατρέπονται σε πλήρως επίπεδο κρεβάτι, 21 θέσεων United Premium PlusSM First Economy, 36 θέσεων Economy PlusSM και 158 θέσεων Standard Economy. Ο επαναστατικός σχεδιασμός του Dreamliner προσφέρει στους επιβάτες πολλές δυνατότητες για αυξημένη άνεση, όπως μεγάλα παράθυρα, ευρύχωρους χώρους αποθήκευσης και μοντέρνο φωτισμό LED που παραπέμπει στο φυσικό φωτισμό ημέρας, βοηθώντας τους επιβάτες να προσαρμόσουν το "εσωτερικό τους ρολόι" κατά τη διάρκεια της πτήσης πέραν του Ατλαντικού. Επιπλέον, η χαμηλότερη υψομετρική θέση του καμπίνας, ο καθαρός αέρας και η ομαλότερη διαδρομή βοηθούν τους επιβάτες να νιώθουν ανανεωμένοι κατά την άφιξη.

Η United Polaris business class προσφέρει μια προνομιακή εμπειρία ταξιδιού που δίνει προτεραιότητα στη χαλάρωση και την άνεση, προσφέροντας ποιοτικό φαγητό κατά τη διάρκεια της πτήσης, προϊόντα και υπηρεσίες από τη Therabody και το Saks Fifth Avenue, καθώς και πλήρως επίπεδο κρεβάτι με πρόσβαση στο διάδρομο.

Η United Premium Plus προσφέρει ευρύχωρα καθίσματα με περισσότερο χώρο για τα πόδια, τον αγκώνα και το εύρος ανάκλισης, σε σύγκριση με ένα κανονικό κάθισμα Economy Plus ή Economy standard, καθώς και επιπλέον ανέσεις, κουβέρτα Saks Fifth Avenue και άνετο μαξιλάρι.

Η United Economy Plus προσφέρει επιπλέον χώρο για τα πόδια και αυξημένο προσωπικό χώρο. Βρίσκεται κοντά στο μπροστινό μέρος της καμπίνας Economy, προσφέροντας το επιπρόσθετο πλεονέκτημα μιας ταχύτερης εξόδου από το αεροσκάφος κατά την άφιξη. Τα καθίσματα Economy Plus είναι διαθέσιμα σε όλες τις πτήσεις πέραν του Ατλαντικού.

Η Economy της United προσφέρει δωρεάν φαγητό, αναψυκτικά, χυμούς, μπύρες και κρασί, τσάι, καφέ και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Στα περισσότερα αεροσκάφη, τα καθίσματα διαθέτουν ρυθμιζόμενο μαξιλαροκάθισμα και προσωποποιημένο σύστημα ψυχαγωγίας on demand. 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr