Μια υπέροχη κρουαζιέρα αναχωρεί από το Ηράκλειο της Κρήτης και υπόσχεται μαγευτικές εμπειρίες μέσα από ένα ονειρεμένο δρομολόγιο που περιλαμβάνει την Κέρκυρα, το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, τη Βενετία και το Μπάρι (Απουλία) της Ιταλίας και τη Μύκονο! Για τους λάτρεις της κρουαζιέρας που μένουν Αθήνα ανακοινώθηκε μια εξαιρετική προσφορά, καθώς για τις αναχωρήσεις από 24/7 έως και τις 9/10 προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ η αεροπορική μετάβαση προς το Ηράκλειο της Κρήτης!Μη χάσετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε με το πολυτελές MSC LIRICA, που θα πραγματοποιεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο όλο το καλοκαίρι!

MSC LIRICA OFFER
Σημαντικές πληροφορίες για τις Δωρεάν πτήσεις με την SKY EXPRESS
•    Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό καμπινών σε κάθε αναχώρηση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις
•    Αλλαγές πτήσεων δεν επιτρέπονται.
•    Η προσφορά μπορεί να αποσυρθεί από την εταιρία χωρίς καμία προειδοποίηση.
•    Οι επιβάτες που αγοράζουν την προσφορά πληρώνουν την κατηγορία καμπίνας που θα επιλέξουν και τα λιμενικά έξοδα μαζί με τους φόρους αεροδρομίων
•    Η προσφορά ισχύει για δίκλινες καμπίνες. Στις 3κλινες & 4κλινες καμπίνες το 3ο & 4ο άτομο/παιδί πληρώνει επιπλέον της τιμής της κρουαζιέρας 100 € συν τα λιμενικά έξοδα & τους φόρους αεροδρομίων.


MSC16007310Στο πακέτο της κρουαζιέρας περιλαμβάνονται: Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, απευθείας πτήσεις Αθήνα – Ηράκλειο – Αθήνα (για την προσφορά με το αεροπορικό εισιτήριο), πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο) καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο), υπηρεσία δωματίου, συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση), το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γυμναστήριο, ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται: Λιμενικά & λοιπά έξοδα 130 € το άτομο, φόροι αεροδρομίων 185 € το άτομο (για την προσφορά με το αεροπορικό εισιτήριο), κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, οι μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο/κρουαζιερόπλοιο, χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (φιλοδωρήματα*), προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών: Υπάρχει χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου με κόστος: Ενήλικες 10 € το άτομο την ημέρα • Παιδιά & νέοι έως 13 ετών: 5 € • Παιδιά έως 2 ετών: ΔΩΡΕΑΝ.  Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας και καταβάλλονται στο πλοίο. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να προπληρωθούν.

Γενικές σημειώσεις
MSC15006130•    Παιδιά κάτω των 12 ετών πληρώνουν μόνο τα λιμενικά έξοδα όταν μοιράζονται την καμπίνα με άλλους δύο ενήλικες
•    Oι τιμές για τον 3ο/4ο ενήλικα ισχύουν ότι μοιράζεται την καμπίνα με άλλους δύο ενήλικες
•    Οι τιμές των παιδιών ισχύουν ότι μοιράζεται την καμπίνα με άλλους δύο ενήλικες
•    Επιβάρυνση μονόκλινης καμπίνας 100% στις ανωτέρω τιμές πλέον των λιμενικών εξόδων 130 € το άτομο
•    Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
MSC16006280•    Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης. Αν είστε μέλος του MSC Club παρακαλώ αποστείλετε τον αριθμό σας για να κερδίσετε τους πόντους (όχι επιπλέον προνόμια)
•    Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες
•    Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
•    Αλλαγές ονομάτων σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας επιτρέπονται έως και 12 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας με κόστος διαχείρισης 50 € το άτομο - MSC προσφορές και εκπτώσεις (Voyagers Club, Νεόνυμφοι κτλ): Η κρουαζιέρα υπάγεται σε ειδική συμφωνία με προνομιακές τιμές μεταξύ της MSC Cruises και του ταξιδιωτικού γραφείου στην Ελλάδα που έχει υπογράψει τη συγκεκριμένη συμφωνία. Λόγω των ανωτέρω καμία άλλη προσφορά της MSC δεν είναι συνδυαστική με την συγκεκριμένη κρουαζιέρα.

Δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα προς Ηράκλειο με SKY EXPRESS

για τις αναχωρήσεις από 24/7 έως και τις 9/10

Πληροφορίες: AnS Travel,+30 210 36 37 999 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr