Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το κορυφαίο AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort, που βρίσκεται στη Νικήτη Χαλκιδικής. Αναβαθμίζοντας τη διάσταση της πολυτελούς εμπειρίας in-room, η LG εξόπλισε όλα τα δωμάτια του AMMOA Resort με LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις που ενσωματώνουν το Infotainment σύστημα Pro:Centric® Direct και δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Netflix.

LG Ammoa Resort 2Επαναπροσδιορίζοντας την πολυτέλεια μέσω της καινοτομίας

Ξεκινώντας ένα νέο έργο στον κλάδο της φιλοξενίας, το τμήμα LG Business Solutions συνεργάζεται με το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort για να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας στους επισκέπτες του πολυτελούς θέρετρου. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας εγκαταστάθηκαν 200 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της σειράς UR762H, πλήρως εξοπλισμένες με τη λύση Pro:Centric Direct. Ξεχωρίζοντας για την καθαρή και ρεαλιστική εικόνα με την 4K UHD ανάλυση, διαθέτουν, μεταξύ άλλων, λειτουργίες όπως Gallery Mode με προεγκατεστημένες εικόνες όταν η τηλεόραση δεν δείχνει περιεχόμενο καθώς και συμβατότητα σύνδεσης με φορητές συσκευές για αναπαραγωγή περιεχομένου, προσφέροντας μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και ψυχαγωγίας.

Πέρα από μια απλή εμπειρία θέασης

LG Ammoa Resort 4Το Infotainment σύστημα Pro:Centric Direct διαθέτει πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που αναδεικνύουν την εταιρική ταυτότητα του ξενοδοχείου και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες για διαδραστική και αμφίδρομη επικοινωνία προσφέροντας παράλληλα άμεση πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως τη διάσημη streaming πλατφόρμα Netflix. Με τη δυνατότητα Netflix στα χέρια τους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες με την πολυτέλεια και την άνεση που μόνο το AMMOA Resort μπορεί να προσφέρει.

Μια δέσμευση αφοσίωσης και υπεροχής

LG Ammoa Resort 3Καθώς οι πολυτελείς μονάδες αναγνωρίζουν σταθερά την απαράμιλλη ποιότητα και την καινοτομία των επιχειρηματικών λύσεων της LG, η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί τη σταθερή τάση των ξενοδοχείων υψηλών προδιαγραφών να βασίζονται στην LG για τις τεχνολογικές τους απαιτήσεις.

Για τους επισκέπτες του AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort, αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν σε δωμάτια που δεν είναι απλώς χώροι ξεκούρασης, αλλά καταφύγια πολυτέλειας, καινοτομίας και απαράμιλλης ψυχαγωγίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την LGBusinessSolutions.

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr