• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Σκι- σε τις πλαγιές όπως η ελίτ, στη μισή τιμή!

Alpbach ski resortLech, Zurs, St Anton, Kitzbuhel, Ζell Am See, ονόματα που κλείνουν προκλητικά το μάτι για τις χειμερινές διακοπές, αλλά ανοίγουν και προκλητικά το πορτοφόλι σας. Αν οι διαδρομές στις λευκές πίστες της Αυστρίας σας μοιάζουν άπιαστο όνειρο, think again, ή μάλλον, read again. Σας αποκαλύπτουμε μικρές εκπλήξεις που θα σας κοστίσουν πολύ λιγότερο και θα σας προσφέρουν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό χειμερινών διακοπών. Προσθέστε σε αυτό τη δυνατότητα που θα έχετε να μάθετε σκι (αν είστε εντελώς αρχάριοι) και να μην το μάθει κανείς, να πέσετε όσες φορές θέλεις και να μη γίνετε "νούμερο" (στα χιονοδρομικά της ελίτ μπορεί οι ικανότητές σας να είναι για γέλια) και ετοιμαστείτε για εμπειρίες Cheap & ski, που μας αποκαλύπτει ο Αυστριακός Οργανισμός Τουρισμού...

Στάση 1: St Johann in Tirol

Sankt Johann in TyrolΜόλις 7 λεπτά με το τρένο χωρίζουν το Sankt Johann in Tirol από το κοσμοπολίτικο Kitzbuhel (10 χλμ. νότια) και 54 λεπτά με το τρένο από το Zell Am Zee. Αυτό είναι μόνο η μία από τις εκπλήξεις που κρύβει ο μικρός αυτός χιονοδρομικός παράδεισος, στην καρδιά του Τιρόλου, ένα θέρετρο άρτια εξοπλισμένο, σε πολύ ελκυστικές τιμές και δίχως την κοσμοσυρροή ή τη «δήθεν» ατμόσφαιρα που θα συναντήσεις σε σαλέ και resorts που συχνάζει η «υψηλή» κοινωνία. Τέσσερα μικρά χωριά, τα St. Johann, Oberndorf, Kirchdorf, Erpfendorf, συνθέτουν το πακέτο «τέσσερα στην τιμή του ενός», αφού μένοντας στο St. Johann έχετε και άλλα τρία θέρετρα καβάτζα. Με τα πόδια φτάνει κανείς στις πίστες, που γεμίζουν όλες τις ώρες της ημέρας. Ξέρεις σκι; έχει καλώς. Δεν ξέρεις; Θα απολαύσεις μπίρα με θέα τις πίστες, θα κάνεις snowmobiling, από Δεκέμβριο μέχρι Μάρτιο σε 750 μέτρα διαδρομής με άλματα, απότομες στροφές και αγώνες ταχύτητας, θα περπατήσεις με χιονοπέδιλα μέσα από δάση και λιβάδια, χιονισμένες καλύβες και γραφικά πανδοχεία. Το βράδυ θα το περάσετε σε ένα από τα πολλά εστιατόρια με εξαιρετικό φαγητό, γιατί ο περίπατος δεν ενδείκνυται στους -10 βαθμούς... (www.kitzalps.cc)

Θα φτάσετε

• Με πτήση μέχρι Μόναχο (υπάρχουν πολλές οικονομικές προσφορές με Lufthansa (www.lufthansa.com), Aegean (www.aegeanair.com), Olympic Air (www.olympicairlines.com/) Swiss (http://www.swiss.com) και από εκεί νοικιάζετε αυτοκίνητο. Το St Johann απέχει οδικώς από αεροδρόμιο Μονάχου 125 χλμ., από Ίνσμπρουκ 100 χλμ. και από αεροδρόμιο Σάλτσμπουργκ 65 χλμ.

• Τα τρένα Intercity σε πάνε μέσω Kitzbühel από Ίνσμπρουκ σε περίπου 80 λεπτά, από Μόναχο σε 2,5 ώρες και από Βιέννη σε 5,5 ώρες και οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.

• Επίσης, υπάρχει καθημερινή λεωφορειακή σύνδεση μεταξύ St. Johann και Kitzbühel (30 λεπτά).

• Με shuttle transfer, το κόστος διαδρομής από το Σάλτσμπουργκ είναι €30 ενώ από Μόναχο ή Ίνσμπρουκ η τιμή καθορίζεται κατόπιν ζήτησης (www.andis-taxi.com)

Στάση 2η: Galtur-Kappl (Paznaun)

Kappl. Foto: Tourist Office Paznaun - IschglΤο Galtur, ένα μικρό αλπικό χωριό με ιστορία 600 ετών, είναι το τελευταίο θέρετρο στην εκτενή κοιλάδα Paznaun, που περιλαμβάνει τα χιονοδρομικά κέντρα See, Kappl και Ischgl. Ο δρόμος νότια του Galtur που οδηγεί στο κέντρο Montafon είναι κλειστός στη διάρκεια του χειμώνα και έτσι το θέρετρο χαρακτηρίζεται από ηρεμία και γαλήνη, στα 1548 μ., ενώ το υψηλότερο λιφτ φτάνει στα 2.297 μ. Πρόκειται για το ψηλότερο χιονοδρομικό κέντρο στην περιοχή, με 40 χλμ. πίστας σκι και 50 χλμ. για cross country ski.

Θα απολαύσετε σκι, hiking, αλλά και εξαιρετικό φαγητό ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα χαλαρώσετε στο Αθλητικό κέντρο, όπου μπορείτε να διαλέξετε από μπάνιο στην εσωτερική πισίνα, ένα παιχνίδι τένις, μπιλιάρδο, και να μην πλήξετε ποτέ.

Μέρος της ίδιας κοιλάδας είναι και το Κappl, στα 1.258 μ, με το τελευταίο λιφτ να φτάνει στα 2.264 μ. υψόμετρο και 40 χλμ. πίστας να προσφέρουν δράση και καλό σκι. Με τα περισσότερα ξενοδοχεία να είναι σε απόσταση αναπνοής από τις πίστες, η εμπειρία ski in – ski out σχεδόν από το δωμάτιό σου είναι πράγματι διασκεδαστική. Μη φανταστείτε ότι θα πηδάτε με τα σκι στην πίστα, ε είπαμε... απλά, η μετάβαση στις πίστες είναι παιχνίδι... Και για να μη νομίζετεότι δε θα δείτε πιο in μέρη, το Ίνσμπρουκ βρίσκεται μόλις 102 χλμ. μακριά, κάπου 2 ώρες με το τρένο. (www.galtuer.com, www.kappl.at)

Θα φτάσετε

Από το Μόναχο, το Galtur απέχει 229 χλμ., από το Σάλτσμπουργκ 295 χλμ., από το Ίνσμπρουκ 111 χλμ και από τη Ζυρίχη, 2 ώρες και 15 λεπτά.

Στάση 3η: Alpbach

Σκι- σε τις πλαγιές όπως η ελίτ, στη μισή τιμή!Κέρδισε το Όσκαρ Χιονιού, από τον οδηγό "The Good Skiing and Snowboarding Guide". Μικρό αλλά πανέμορφο, το Alpbach, ένα από τα ομορφότερα χωριά της Αυστρίας σε μόλις 1.000 μ. υψόμετρο, αποτελεί ένα από τα ελκυστικότερα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής. Θα δείξετε τις ικανότητές σας σε 52 χλμ. πίστας, 14 χλμ. εύκολης διαδρομής, 33 χλμ. μέτριας και 5 χλμ. δύσκολης, φτάνοντας σε υψόμετρο 2.000 μ. ενώ αν προτιμάτε cross-country skiing (μη νομίζετε ότι είναι ευκολότερο...) υπάρχουν 20 χλμ. διαδρομών.

Ο χειμώνας δεν θα ήταν τέλειος χωρίς τις après-ski δραστηριότητες, στα μπαρ της περιοχής. Συνδυάστε το ταξίδι με μια εκδρομή ή στο Ίνσμπρουκ ή στο Σάλτσμπουργκ, και δείτε δυο ακόμη εξαιρετικά θέρετρα της Αυστρίας, που προσφέρονται ακόμη και για ημερήσια εκδρομή! (www.alpbach.at, http://www.alpbachtal.at)

Θα φτάσετε

Αεροπορικώς, τα πλησιέστερα αεροδρόμια είναι του Ίνσμπρουκ (50 χλμ.), του Μονάχου (150 χλμ.) και του Σάλτσμπουργκ (150 χλμ.) Υπάρχει non-stop δυνατότητα μεταφοράς από το αεροδρόμιο στην Κοιλάδα Αlpbach: http://www.aiport-transfer.com

Στάση 4η: Saalbach - Hinterglemm

Σκι- σε τις πλαγιές όπως η ελίτ, στη μισή τιμή!Τα χιονοδρομικά Saalbach και Hinterglemm βρίσκονται στα 1003 μ. και 1063 μ. αντίστοιχα με υψηλότερη κορυφή τα 2000 μ. και διαθέτουν ένα εκπληκτικό δίκτυο 54 λιφτ και 9 σημείων πρόσβασης στη γραφική κοιλάδα Glemm. Το Saalbach είναι κοσμοπολίτικο, με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και διαθέτει τα περισσότερα χιλιόμετρα καταβάσεων (180 χλμ.) από οποιοδήποτε άλλο χιονοδρομικό κέντρο (33 μπλε, 29 κόκκινες και 6 μαύρες πίστες). Εκείνο όμως που κάνει το Saalbach πειρασμό, είναι οι après ski προτάσεις (από τις καλύτερες στην Αυστρία), με πολλά μπαρ και rave party στα χιόνια. Η περιοχή σκι είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη με 200 χλμ. πίστες, συνδέεται με το γειτονικό χιονοδρομικό του Leogang και διαθέτει διαδρομές όλων των επιπέδων. Το Leogang βέβαια ευνοεί περισσότερο τους προχωρημένους σκιέρ και τους λάτρεις του off pist σκι. Με μια κίνηση ματ (άντε τρεις για να το απολαύσετε καλύτερα), δείτε μέσα από ημερήσιες εκδρομές τρία θέρετρα - θρύλους. Από εδώ, βρίσκεστε σε μία ώρα οδικώς στο Salzburg (με το τρένο σε 2.26') ή το Badgastein και σε 15 λεπτά στο περίφημο Zell am See. (http://www.saalbach.com/)

Θα φτάσετε

Με την πιο οικονομική πτήση για Σάλτσμπουργκ (απέχει μόλις 86 χλμ.) ή Μόναχο (228 χλμ.). Οι δρόμοι είναι υπέροχοι, το τοπίο μαγευτικό και η διαδρομή προσφέρεται για να απολαύσετε οδήγηση και φύση.

Στάση 5η: Hochzeiger (Pitztal)

Σκι- σε τις πλαγιές όπως η ελίτ, στη μισή τιμή!Σκιέρ, snowboarders και carvers βρίσκουν στο Hochzeiger τον ιδανικό προορισμό. 52 χιλιόμετρα πίστας (12 χλμ. μπλε, 32 χλμ. κόκκινες και 8 χλμ. μαύρες) κάνουν τις χιονοδρομικές εξερευνήσεις πολύ ενδιαφέρουσες. 9 λιφτ φτάνουν από τα 1.450 μ. στα 2.450 μ., με δυνατότητα να μεταφέρουν μέχρι 14.250 άτομα την ώρα! Οι πλαγιές είναι απαλές, χωρίς δέντρα (ναι, για εσάς που είστε πρωτάρηδες μιλάμε...) αλλά και με ενδιαφέρουσες προκλήσεις, όπως μια αγωνιστική πίστα για να ... κάνετε το "κομμάτι σας". Δεν ξέρετε να κάνετε σκι; Εδώ είμαστε... μπορείτε να κάνετε tobogganing μέρα και νύχτα, να μάθετε σκι με μουσική στη σχολή σκι του Hochzeiger και αν πάλι δεν τα καταφέρετε, ε, απλά πίνετε μπίρα στα μπαρ κάτω από μια τεράστια ομπρέλα, τα λένε Schirmbars, που είναι διάσπαρτα και ζηλεύετε τα 3χρονα που μοιάζουν να έχουν γεννηθεί με τα σκι στα πόδια. (www.hochzeiger.com, www.pitztal.com)

Θα φτάσετε

Η περιοχή Pitztal είναι προσβάσιμη με τρένο, λεωφορείο, αυτοκίνητο... Το Μόναχο απέχει μόλις 160 χλμ. και είναι ευκαιρία να οδηγήσετε στην Autobahn, ίσως τον καλύτερο αυτοκινητόδρομο στον κόσμο. Υπάρχει τακτική σύνδεση με τρένο, από το Ίνσμπρουκ (55 χλμ.), αλλά σε περίπτωση που πετύχετε προσφορές για Ζυρίχη (Ελβετία) ή Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) και πάλι οι αποστάσεις είναι 240 χλμ. και 265 χλμ. αντίστοιχα από την κάθε πόλη.

Στάση 6η: Kühtai

Σκι- σε τις πλαγιές όπως η ελίτ, στη μισή τιμή!Ένα από τα υψηλότερα και με σίγουρο χιόνι χιονοδρομικά κέντρα της Αυστρίας είναι το μικροσκοπικό χωριό Kühtai στα 2.000 μ., σε ένα πέρασμα μεταξύ της κοιλάδας του Ίνσμπρουκ και της Κοιλάδας Ötztal. Ο άλλοτε δημοφιλής κυνηγότοπος αυτοκρατόρων και κόμητων, είναι σήμερα μια ειδυλλιακή πόλη και δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο στο Τιρόλο. Η κοιλάδα Sellrain προσφέρεται μέσα από διαφορετικές διαδρομές. Εστιατόρια, μπαρ και ski lodges προσκαλούν για après ski διασκέδαση, ενώ όποιο είδος διαμονής επιλέξετε, ξενοδοχείο, ξενώνα ή lodge, η σπιτική ατμόσφαιρα είναι εγγυημένη. Κάντε τη διαφορά και μείνετε στην πρώην βασιλική έπαυλη "Jagdschloss Kühtai", ένα ξενοδοχείο που αποπνέει παράδοση και ιστορία.

Τα λιφτ σας ανεβάζουν μέχρι τα 2.500 μ., οπότε είναι σίγουρο ότι θα βρείτε χιόνι, ενώ τα 4 όλα κι όλα ξενοδοχεία προσφέρουν τη δυνατότητα ski-in, ski-out. Αν είστε μέσου επιπέδου σκιέρ και snowboarder θα απολαύσετε ένα τέλειο συνδυασμό ήλιου και χιονιού, μακριά όμως από τις πολύβουες πλαγιές της Αυστρίας, στο fun park του θερέτρου θα θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια και θα δοκιμάσειτε την τύχη σας σε νυχτερινές καταβάσεις (νύχτα είναι, δε σας βλέπει κανείς!) με μόλις €10! Θυμηθείτε όμως και την εναλλακτική: απολαμβάνετε 40 χλμ. πίστας, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, διασκέδαση και ψυχαγωγία, σε ιδιαίτερα οικονομικά πακέτα, μια ανάσα μακριά από το γραφικό Ίνσμπρουκ (μόλις 30 χλμ.), όπου μπορείτε να βρεθείτε σε λιγότερο από μια ώρα. (www.schneegarantie.at)

Θα φτάσετε

Αεροπορικώς μέχρι το Ίνσμπρουκ, με οικονομικές πτήσεις μέσω Κολονίας/ Βόννης ή Αμβούργου (www.germanwings.com), και φυσικά με όλες τις προσφορές των αεροπορικών εταιριών για Μόναχο, Σάλτσμπουργκ ή Ίνσμπρουκ.

Κείμενο: Ειρήνη Σδράκα (1η δημοσίευση: menslounge.gr)

Top Shopping Spots

Η Black Friday week έρχεται στο GLAMI.gr

Η Black Friday week έρχεται στο GLAMI.gr

Για τη φετινή Black Friday εβδομάδα που αναμένεται να ξεκινήσει ήδη από τις...

Black Fri...date στο Athens Metro Mall

Black Fri...date στο Athens Metro Mall

Από αυτό το ραντεβού δεν θα λείπει κανείς! Το ATHENS METRO MALL σας...

Αεροπορικά Νέα

Air Arabia: Νέα σύνδεση Αθήνας - Sharjah από 28 Ιουνίου 2024

Air Arabia: Νέα σύνδεση Αθήνας - Sharjah από 28 Ιουνίου 2024

Η Air Arabia, η πρώτη και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Μ. Ανατολή...

Hotel Promotions

Kαλωρίζουμε το ΜΑΝΝΑ, το νέο κόσμημα της Αρκαδίας!

Kαλωρίζουμε το ΜΑΝΝΑ, το νέο κόσμημα της Αρκαδίας!

To πολύ-αναμενόμενο νέο ΜΑΝΝΑ στην Αρκαδία, έχει μόλις ανοίξει τις πύλες του στο κοινό!...

Eco Travel

Εναλλακτικές εξορμήσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Εναλλακτικές εξορμήσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Τα υψίπεδα της Τουρκίας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας προσφέρουν πολλές εναλλακτικές για εξορμήσεις σε όσους επιζητούν να αποδράσουν από τη φασαρία και τους έντονους ρυθμούς των πόλεων. Τα οροπέδια...

Γνωριμία με τα εκθαμβωτικά Πριγκιποννήσια

Γνωριμία με τα εκθαμβωτικά Πριγκιποννήσια

Νότια της Κωνσταντινούπολης, στη Θάλασσα του Μαρμαρά, τα Πριγκιποννήσια δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με εκθαμβωτικές παραλίες, όμορφους δρόμους και αρχιτεκτονική χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ευχάριστη αύρα που αναδύει αρώματα λουλουδιών!...

Vip Travel

Enjoy the BILL&COO Way of Life, στη Μύκονο!

Enjoy the BILL&COO Way of Life, στη Μύκονο!

Λιτή αισθητική, στοιχεία πολυτέλειας, προσήλωση στη λεπτομέρεια, συνθήκες...

Η Costa Navarino υποδέχεται το 2ο Aegean Messinia Pro-Am 2023

Η Costa Navarino υποδέχεται το 2ο Aegean Messinia Pro-Am 2023

Η Costa Navarino υποδέχεται για 2η χρονιά το...

Grecotel Costa Botanica, το νέο κόσμημα της Κέρκυρας

Grecotel Costa Botanica, το νέο κόσμημα της Κέρκυρας

Ενισχύει την παρουσία του στην Κέρκυρα ο Όμιλος...

Divani Apollon Palace & Thalasso: μια όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Divani Apollon Palace & Thalasso: μια όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το καλοκαίρι έφτασε, οι ημέρες μεγάλωσαν και για...

Love is in the Air! Οι καλύτερες προτάσεις για ταξίδι!

Love is in the Air! Οι καλύτερες προτάσεις για ταξίδι!

To ταξίδι είναι ΕΡΩΤΑΣ και ο έρωτας χρειάζεται...

9 + 1 λόγοι για να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο!

9 + 1 λόγοι για να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο!

Θεσσαλονίκη, η Νύμφη του Θερμαϊκού έχει την τιμητική...

Η SCOOT μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι!

Η SCOOT μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι!

Οι γιορτές πλησιάζουν, ο χειμώνας «δείχνει όλο και...

Απόδραση στο Σίδνεϋ με τα φτερά της SCOOT!

Απόδραση στο Σίδνεϋ με τα φτερά της SCOOT!

Αφήνοντας πίσω το χειμερινό τοπίο της Ελλάδας, η...

World Cruising

Allure of the Seas: Πέρα από κάθε φαντασία

Allure of the Seas: Πέρα από κάθε φαντασία

Το ολοκαίνουργιο, ονειρικό Allure of the Seas της Roya...

Ανταποκριθείτε στο προκλητικό κάλεσμα της θάλασσας

Ανταποκριθείτε στο προκλητικό κάλεσμα της θάλασσας

Η Royal Caribbean International παρουσίασε πρόσφατα γι...

Κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο από Πειραιά

Κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο από Πειραιά

Πορτοκαλί έχουν το χρώμα των διακοπών σας φέτος το καλ...

Με το Oasis of the Seas μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής

Με το Oasis of the Seas μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής

To μεγαλύτερο και πλέον καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο στον...

Κρουαζιέρες από Πειραιά με τη Holland America Line

Κρουαζιέρες από Πειραιά με τη Holland America Line

Για πρώτη φορά δεκάδες δρομολόγια με επιβίβαση και α...

Οργανωμένες κρουαζιέρες για το καλοκαίρι, από την Orange Cruises

Οργανωμένες κρουαζιέρες για το καλοκαίρι, από την Orange Cruises

Συνεχίζοντας για μια ακόμη χρονιά τις εξαιρετικά επιτυ...

Costa Diadema: η «Βασίλισσα της Μεσογείου»

Costa Diadema: η «Βασίλισσα της Μεσογείου»

H «Βασίλισσα της Μεσογείου» και «στέμμα» του στόλου τη...

Πολυτελείς κρουαζιέρες με το Costa Mediterranea

Πολυτελείς κρουαζιέρες με το Costa Mediterranea

Η Orange Cruises Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος τη...

Carnival Vista: η νέα πρόταση της Orange Cruises

Carnival Vista: η νέα πρόταση της Orange Cruises

Πέφτεις για ύπνο το βράδυ γεμάτος όμορφες εικόνες από ...

Το Ovasion of the Seas κατακτά τους ωκεανούς!

Το Ovasion of the Seas κατακτά τους ωκεανούς!

Ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο και από τα μεγαλύτερα κρουα...

Celestyal Cruises: “Best Value Cruise Line of 2016”

Celestyal Cruises: “Best Value Cruise Line of 2016”

Διατηρώντας τη φήμη της ότι παρέχει αυθεντικές εμπειρί...

Οργανωμένες κρουαζιέρες με Έλληνα σύνοδο

Οργανωμένες κρουαζιέρες με Έλληνα σύνοδο

Κρουαζιέρες σε Μεσόγειο, Νότιο Αμερική Κανάλι Πανα...

Πασχαλινή κρουαζιέρα με το Celestyal Majesty!

Πασχαλινή κρουαζιέρα με το Celestyal Majesty!

Ετοιμαστείτε για το ομορφότερο Πάσχα της ζωής σας, επι...

Μη χάσετε αυτή την προσφορά!

Μη χάσετε αυτή την προσφορά!

Μια υπέροχη κρουαζιέρα αναχωρεί από το Ηράκλειο της Κρ...

Windstar Cruises: exclusive κρουαζιέρες από Πειραιά

Windstar Cruises: exclusive κρουαζιέρες από Πειραιά

Με αναλογία επιβατών- προσωπικού 2:1, απόλυτα εξατομικ...

MSC Cruises Surprise: Dine & Drink δωρεάν!

MSC Cruises Surprise: Dine & Drink δωρεάν!

Η ΜSC Cruises είναι αναμφισβήτητα μια κορυφαία εταιρία...

Deluxe Happy New Year με το Costa Smeralda!

Deluxe Happy New Year με το Costa Smeralda!

Yποδεχόμαστε το νέο χρόνο ταξιδεύοντας με τη βασίλισσα...

Το allCruises.gr αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας

Το allCruises.gr αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας

Oι μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο επιλέγ...

Costa Venezia… Διαπλέοντας το Αιγαίο με ιταλικό «αέρα»!

Costa Venezia… Διαπλέοντας το Αιγαίο με ιταλικό «αέρα»!

Το πρόσφατο απόκτημα της Costa Cruises, το πολυτελές C...

Με την allCruises.gr σε συναρπαστικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο!

Με την allCruises.gr σε συναρπαστικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο!

Όποιος δεν έχει κάνει μια κρουαζιέρα στη ζωή του ίσως ...

Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ της ANEK LINES σε Κυκλάδες & Δωδεκάνησα

Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ της ANEK LINES σε Κυκλάδες & Δωδεκάνησα

Το δημοφιλές ΕΓ/ΟΓ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” της ΑΝΕΚ LINES, ξεκινάει...

Με το Costa Deliziosa οι διακοπές συνεχίζονται !!!!

Με το Costa Deliziosa οι διακοπές συνεχίζονται !!!!

Aν νομίζετε ότι το καλοκαίρι τελείωσε, τότε καιρός είν...

Η allCruises.gr στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Η allCruises.gr στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Το συναρπαστικό μέλλον της κρουαζιέρας παρουσίασε η Ιτ...

Τop κρουαζιέρες της MSC Cruises για αυτό το καλοκαίρι!

Τop κρουαζιέρες της MSC Cruises για αυτό το καλοκαίρι!

Η κρουαζιέρα αποτελεί έναν από τους απολαυστικότερους ...

Με το MSC MUSICA στην απόλυτη κρουαζιέρα του καλοκαιριού!

Με το MSC MUSICA στην απόλυτη κρουαζιέρα του καλοκαιριού!

Όταν προσεγγίζετε το λιμάνι του Πειραιά, το μαγευτικό ...

Βράβευση της allCruises.gr από την MSC Cruises

Βράβευση της allCruises.gr από την MSC Cruises

H allCruises.gr (allCruises.gr)βραβεύτηκε την περασμέ...

12ήμερη κρουαζιέρα Ανατολική και Δυτική Μεσόγειος

12ήμερη κρουαζιέρα Ανατολική και Δυτική Μεσόγειος

Το #MSCPoesia μας ταξιδεύει από τον Πειραιά σε Δυτική ...

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr