Turkish Airlines και ταξιδεύετε παντού!Ο ουρανός δεν έχει όρια και η Turkish Airlines, ως η κορυφαία ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία, ναι μεν... "αγγίζει" καθημερινά τον ουρανό, ωστόσο δεν βάζει όρια στην ανάπτυξή της. Το δίκτυο της THY τον τελευταίο μήνα αύξησε τους προορισμούς του και έφτασε τους 190. Και έπεται συνέχεια...

Από την Πέμπτη 03/11, τα αεροπλάνα της Turkish Airlines προσγειώνονται και στο αεροδρόμιο της Μοσούλης, μίας ιστορικής και ταυτόχρονα σημαντικής πόλης του Ιράκ. Η Μοσούλη βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Τίγρη και είναι επίσης γνωστή ως "Μαργαριτάρι του Βορρά". Αυτός είναι ο έκτος προορισμός της ΤΗΥ στο Ιράκ, μετά τις: Βαγδάτη, Βασόρα, Αρμπίλ, Νατζάφ και Suleymaniah, ενώ την ίδια στιγμή γίνεται η μοναδική εταιρία στον κόσμο που εξυπηρετεί τόσες πόλεις στο Ιράκ. Οι πτήσεις γίνονται τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή μέσω Istanbul. Για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι, οι ναύλοι των εισιτηρίων μετ' επιστροφής ξεκινάνε από 275 ευρώ για την πτήση Istanbul - Μοσούλη, ενώ για την πτήση Μοσούλη - Istanbul, ξεκινάνε από 384 δολάρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρόμιων) και οι πωλήσεις τους έχουν ήδη αρχίσει.

Turkish Airlines και ταξιδεύετε παντού!

Στις 18 Οκτωβρίου η Turkish Airlines συνδέθηκε με την πόλη Νταμάμ, της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για τον τέταρτο προορισμό της εταιρίας προς τη Σαουδική Αραβία, μετά τις Τζέντα, Ριάντ και Μεδίνα.Οι πτήσεις γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο), πάντα μέσω Istanbul.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Turkish Airlines θα εγκαινιάσει τις πτήσεις της στο τρίτο κατά σειρά αεροδρόμιο του Λονδίνου (μετά το Heathrow και το Stansted) το Gatwick. Από τις 20/12 η THY αυξάνει έτσι τις επιλογές των επιβατών που θα την επιλέξουν και θα έχουν ως προορισμό την αγγλική πρωτεύουσα, από τη στιγμή που θα συνδέει τις δύο χώρες καθημερινά.

Αυξήσεις θα υπάρξουν και προς άλλους προορισμούς, αφού κατά τη θερινή περίοδο υπήρξε αυξημένη ζήτηση. Η Turkish Airlines το προσεχές διάστημα θα προσθέσει μία επιπλέον πτήση προς Washington (θα είναι η έκτη) και Los Angeles (θα είναι η πέμπτη), ενώ την ίδια στιγμή οι εβδομαδιαίες πτήσεις για Bangkok θα φτάσουν τις 14, με δύο καθημερινές πτήσεις από Istanbul.

Turkish Airlines και ταξιδεύετε παντού!

Το πρόγραμμα που ίσχυσε το καλοκαίρι θα συνεχιστεί και για τη χειμερινή περίοδο για τις πτήσεις προς Johannesburg - Cape Town (καθημερινές) και προς Dar es Salaam (τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις). Επιπλέον δρομολόγια θα γίνονται ακόμα προς Kazan και Dnepropetrovsk, καθώς επίσης και στους εγχώριους προορισμούς: Adana, Ankara, Gaziantep, Samsun και Van.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr