SWISS: Χριστούγεννα στην Ευρώπη από €155!Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι υπέροχες Ευρωπαϊκές πόλεις είναι ήδη γιορτινά στολισμένες! Βάλτε στη ζωή σας πολύχρωμες εικόνες και χαμόγελα και ταξιδέψτε με τις ειδικές τιμές μας που ξεκινούν από €155...

Από Ελλάδα για Ευρώπη: Μαδρίτη από €155, Παρίσι από €168, Κοπεγχάγη από €180, Λονδίνο από €189

Από Ελλάδα για Β. Αμερική: από € 583 προς Νέα Υόρκη (JFK), από € 603 προς Βοστώνη, από € 633 προς Σικάγο και από €650 προς Μόντρεαλ.

Από Ελλάδα προς Ελβετία: Από Αθήνα προς Ελβετία, από € 217 για Ζυρίχη, από € 246 προς Λουγκάνο. Από Θεσσαλονίκη προς Γενεύη από € 196, προς Ζυρίχη από €197, προς Λουγκάνο από €226.

Μελετήστε όλους τους προορισμούς και τους περιορισμούς στους κανονισμούς των ναύλων και κάντε τώρα κράτηση μέσω του swiss.com και προλάβετε τις προσφορές!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr