Aegean Airlines OffersΗ Aegean Airlines σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια όμορφη απόδραση με τιμές από €39! Κάντε τις κρατήσεις μέχρι 8 Νοεμβρίου και πετάξτε από σήμερα μέχρι και 31//3/2012!


Προσφορά Εσωτερικού

→ Προς Αθήνα 39€*$

→ Από/προς Θεσσαλονίκη 39€*

→ Από Αθήνα 59€*

Κάντε κράτηση τώρα!

Όροι προσφοράς

1) H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean: από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού.

2) Ισχύει για κρατήσεις έως 08/11/2011 και πτήσεις από 22/11/2011 έως 31/03/2012, εξαιρείται το διάστημα 23/02/12 – 28/02/12.

3) *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean.

4) Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

(Για κρατήσεις επισκεφτείτε την Αρχική σελίδα του www.travelpassion.gr και θα βρείτε τη διαφήμιση της Aegean και τη φόρμα κρατήσεων στη δεξιά πλευρά της οθόνης)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr