Sundara: Νέα άφιξη στις παραλίες του Μπάλι

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πλέον στιλάτου beach club στο Μπάλι. Με την υπογραφή του πολυτελούς Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay, το εντυπωσιακό SUNDARA, που στα σανσκριτικά σημαίνει "όμορφος", έρχεται να συμπληρώσει με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και υψηλή γαστρονομία τον χάρτη διασκέδασης στο παραδεισένιο νησί.

Το όνομά του εξυμνεί τον λαμπερό ήλιο, που ζεσταίνει με τις ακτίνες του το πιο φρέσκο, hot νέο εστιατόριο- μπαρ πάνω στην παραλία και υπόσχεται να αποτελέσει ένα κρυσφήγετο πολυτέλειας, που θα συνδυάζει τις πέντε αστέρων υπηρεσίες με τους χαλαρωτικούς και άνετους ρυθμούς ενός παραλιακού beach-club.

"To Sundara θα αποτελέσει must-see προορισμό για τους επισκέπτες και κατοίκους του Μπάλι" δήλωσε ο Michael Branham, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Resort Bali στο Jimbaran Bay."Θα είναι ένα σημείο αναφοράς για κάθε κοινωνική εκδήλωση ή εορταστική επέτειο, προσελκύοντας εκλεκτούς επισκέπτες και εκτός του ξενοδοχείου μας."
Sundara: Νέα άφιξη στις παραλίες του ΜπάλιΤο Sundara σχεδιάστηκε από τον Koichi Yasuhiro - ιδρυτή του φημισμένου Design Studio SPIN του Τόκιο- και καταλαμβάνει 2,923 τετρ. μ. σε δύο επίπεδα. Δύο εντυπωσιακά μπαλινέζικου-στιλ pavilions αποτελούν το στέγαστρο, συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική και καλλιτεχνική κληρονομιά του Μπάλι με ένα χαλαρό περιβάλλον πολυτέλειας, πάντα με θέα την παραλία και τον κόλπο Jimbaran.
Το διεθνές μενού περιλαμβάνει πρωτοποριακές αλλά και κλασικές προτάσεις - σούσι, σαλάτες, πίτσα σε ξυλοφουρνο-, για γεύμα ή δείπνο, συνοδευόμενες από κοκτέιλ που φέρουν την υπογραφή του κορυφαίου mixologist Javier de las Muelas – ιδιοκτήτη του DRY MARTINI, ενός από τα πιο πρωτοποριακά και διάσημα μπαρ της Βαρκελώνης. Φυσικά, εξίσου επιλεγμένη είναι και η μουσική, από ντόπιους DJs, που φροντίζουν να δημιουργούν μια cool, χαλαρή διάθεση.


Πάρτε μια ιδέα από τις διακοπές στο Four Seasons Bali πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr