Προτάσεις για ραντεβού για τσάι και special ρόφημα σοκολάτας στο Athens NJPlaza

Το ΝJV Athens Plaza υποδέχεται τον Φεβρουάριο με πρωτότυπες γεύσεις και αρώματα τσαγιού και σοκολάτας. Δώδεκα ποικιλίες τσαγιού και ιδιαίτερες γεύσεις ροφημάτων σοκολάτας, μπορούν τώρα να απολαύουν οι επισκέπτες του Plaza Café, που βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza.

Πρωτότυποι συνδυασμοί και μείγματα βοτάνων όπως το apple ginger με κομμάτια μήλου, ζαχαρωμένα κομμάτια παπάγια, τζίντζερ, κομμάτια από χαρούπι, πέταλα τριαντάφυλλου και φύλλα μούρων, το fruit mélange με ιβίσκο, πέταλα από τριαντάφυλλο, κομμάτια μήλου, σταφύλι, ώριμα μούρα, αμύγδαλα, κανέλα, κομμάτια από ζαχαρωμένο ανανά – μάνγκο και παπάγια, γαρύφαλλο, φλούδες κίτρου, βατόμουρα και μαύρη σταφίδα ή το cream caramel με το φημισμένο Rooitea της Ν. Αφρικής χωρίς καφεΐνη με κρεμώδη γεύση καραμέλας, είναι μόνο μερικές από τις καινούργιες γεύσεις τσαγιών που μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο Plaza Café.

Προτάσεις για ραντεβού για τσάι και special ρόφημα σοκολάτας στο Athens NJPlazaΕκτός από το τσάι, έχει και η σοκολάτα την τιμητική της στο NJV Athens Plaza, με την εταιρία Ghirardelli να προτείνει γευστικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς όπως τη lemon cream dream και orange cinnamon choco-la.
Το NJV Athens Plaza προτείνει να συνδυάσετε μαζί με το τσάι σας και ένα πλατό για δύο άτομα από γλυκείες και αλμυρές γεύσεις στην τιμή των €19. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται δύο ποικιλίες τσάι και ένα πλατό με αλμυρές και γλυκές γεύσεις για δύο άτομα.


Πάρτε μια γεύση από... τσάι (Τιμή 6.00€)

APPLE GINGER: Μείγμα βοτάνων με γεύση μήλο και ginger (κομμάτια μήλου, ζαχαρωμένα κομμάτια papaya, ginger, κομμάτια από χαρούπι, πέταλα τριαντάφυλλου και φύλλα μούρων)

ENGLISH BREAKFAST: Κλασικό πρωινό τσάι με γεμάτο σώμα και δυνατή γεύση.

Προτάσεις για ραντεβού για τσάι και special ρόφημα σοκολάτας στο Athens NJPlazaFRUIT MELANGE "CHRIST": Γευστικό φρουτώδες μείγμα με κανέλα και γαρύφαλλο (ιβίσκος, πέταλα από τριαντάφυλλο, κομμάτια μήλου, σταφύλι, ώριμα μούρα, αμύγδαλα, κανέλα, κομμάτια από ζαχαρωμένο ανανά – μάνγκο και παπάγια, γαρύφαλλο, φλούδες κίτρου, βατόμουρα, μαύρη σταφίδα)
CREAM CARAMEL: Το φημισμένο Rooitea της Ν. Αφρικής χωρίς καφεΐνη με κρεμώδη γεύση καραμέλας (rooitea, κομμάτια καραμέλας, άνθη safflower)

EARL GREY BLUE FLOWER: Μαύρο τσάι με άρωμα περγαμόντο. (άνθη μολόχας, άνθη καλαμποκιού)

JAPAN SENCHA: Το πιο διαδεδομένο Ιαπωνικό τσάι από σκούρο πράσινο, μακρύ φύλλο με τέλεια ισορροπημένη γεύση.

CAMILLO: Μείγμα βοτάνων από χαμομήλι και πορτοκάλι (φλοιός από μίσχο τριαντάφυλλων, φλούδες από κίτρο, άνθη χαμομηλιού, χλόη λεμονιών, άνθη πορτοκαλιού, ιβίσκος, μέντα Nana)

Πάρτε μια γεύση από... σοκολάτα GHIRARDELLI (Τιμή 6.00€)

Η Εταιρεία σοκολάτας Ghirardelli είναι παραγωγός και έμπορος προϊόντων σοκολάτας υψηλής ποιότητας. Ιδρύθηκε το 1852 και βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία έκτοτε. Η Ghirardelli είναι μία από τις λίγες εταιρείες στην Αμερική που ελέγχει την όλη διαδικασία της παρασκευής σοκολάτας, από το σπυρί κακάο έως το τελικό προϊόν. Αυτός ο έλεγχος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, σε συνδυασμό με τις μοναδικές μεθόδους ψησίματος και επεξεργασίας, εξασφαλίζει ότι οι καταναλωτές θα ανταμείβονται με την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων. Προτάσεις για ραντεβού για τσάι και special ρόφημα σοκολάτας στο Athens NJPlazaΤο αρχικό όνομα της εταιρείας σοκολάτας όταν άνοιξε το 1852, ήταν "Ghirardely & Girard". Από εκείνη τη στιγμή (πάνω από 150 χρόνια πριν) η Ghirardelli συνεχίζει να κατασκευάζει και να διαθέτει στην αγορά premium "λιχουδιές σοκολάτας" στο πνεύμα και την κληρονομιά του ιδρυτή της.

Διατίθεται σε τρεις μοναδικές επιλογές:

White Frappe, Double Chocolate και Sweet Ground

Lemon cream dream - White Frappe Ghirardelli Chocolate με ξύσμα λεμονιού και σιρόπι κανέλας

Orange cinnamon Choco-la - Double Ghirardelli Chocolate με άρωμα κανέλας γαρνιρισμένο με φλούδες πορτοκαλιού.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr