geneva_nl_uk_en

H SWISS μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στη Γενεύη, προσθέτοντας μια ακόμη πτήση στο δρομολόγιό της. Από 29 Απριλίου 2011, εγκαινιάζει τη νέα 2η καθημερινή πτήση από Αθήνα-Γενεύη.

Η νέα σύνδεση θα αναχωρεί από Αθήνα στις 07.30' με άφιξη στην Γενεύη στις 09.20'. Για την επιστροφή θα αναχωρεί από Γενεύη στις 19.45' και θα φτάνει στην Αθήνα στις 23.25'. Προσφέρει τη δυνατότητα για άμεσες ανταποκρίσεις προς πολλούς Διηπειρωτικούς αλλά και Ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως Νέα Υόρκη, Λονδίνο Βρυξέλλες, Πάλμα ντε Μαγιόρκα κ.α. Παράλληλα, το δρομολόγιο είναι ιδανικό ακόμη και για αυθημερόν ταξίδι, κάτι που διευκολύνει τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες, αλλά και όσους πεθύμησαν... shopping therapy...

Κάντε κράτηση τώρα στο SWISS.COM και εκμεταλλευτείτε της ειδικής τιμής που ξεκινάει από €199 για λίγες ακόμα ημέρες.

Περισσότεροι προορισμοί:

Βαρκελώνη από €159, Παρίσι από €167, Λονδίνο από €186, Ανόβερο από €195

Περισσότερες πτήσεις από Γενεύη

Η SWISS θα αυξήσει την συχνότητα των δρομολογίων της στην γραμμή της Γενεύης-Αθηνών στα νέα προγράμματα του καλοκαιριού, δίνοντας στους πελάτες πλέον την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των δύο καθημερινών πτήσεων προς την ελληνική πρωτεύουσα. Οι ταξιδιώτες από τη Γενεύη θα έχουν επίσης ακόμα περισσότερες επιλογές στα σχέδια ταξιδιών αναψυχής τους, χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ της SWISS και της Edelweiss Air. Εκτός από την Πρίστινα, η θυγατρική της SWISS θα προσφέρει δρομολόγια στους προορισμούς διακοπών του Ηρακλείου, Ρόδου, Κω, Λας Πάλμας, Τενερίφη, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Λάρνακας και Sharm el-Sheikh.

Επίσης από Ζυρίχη με συνεργασία της Edelweiss η SWISS

Προσφέρει για την καλοκαιρινή περίοδο αρκετούς νέους προορισμούς όπως Πεκίνο, Κιλιμάντζαρο, Μομπάσα, Πάλμα ντε Μαγιόρκα και Χανιά Κρήτης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.swiss.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr