Η Etihad Airways, ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει ανακοινώσει την έναρξη των πτήσεών της προς το Μαλέ, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας των Μαλδίβων, την 1η Νοεμβρίου, με την έγκριση της κυβέρνησης.Η Etihad Airways, ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει ανακοινώσει την έναρξη των πτήσεών της προς το Μαλέ, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας των Μαλδίβων, την 1η Νοεμβρίου, με την έγκριση της κυβέρνησης.

Η Etihad θα παρέχει μία καθημερινή πτήση μετ' επιστροφής από τη βάση της στο Άμπου Ντάμπι προς το διεθνές αεροδρόμιο του Μαλέ, με το αεροσκάφος Airbus Α320 δύο καμπίνων και δυνατότητα μεταφοράς 1,904 επιβατών την εβδομάδα.

Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Το Μαλέ αποτελεί απόδραση σε ένα πολυτελή προορισμό αναψυχής, τις Μαλδίβες, και παρατηρώντας μία σημαντική αύξηση στον αριθμό επισκεψιμότητας στην αγορά, είναι η σωστή στιγμή να ξεκινήσουμε τις υπηρεσίες μας προς αυτόν τον δημοφιλή προορισμό διακοπών».

Ο κ.Hogan τόνισε ότι η έναρξη των πτήσεων τον Νοέμβριο δρομολογήθηκε ώστε να συμπέσει με την έναρξη της υψηλής χειμερινής περιόδου στο βόρειο ημισφαίριο.

«Περιμένουμε ότι οι πτήσεις μας θα προσελκύσουν τους ταξιδιώτες αναψυχής από τα ΗΑΕ, καθώς και επιβάτες από σημαντικές αγορές της Ευρώπης, ιδίως με τις επιλογές βολικών ανταποκρίσεων που προσφέρονται, καθώς και με την προσθήκη επιπλέον πτήσεων σε πολλούς σημαντικούς προορισμούς της Ευρώπης αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε.«Το δρομολόγιο της Etihad, το οποίο προσφέρει μία ελκυστική πρόταση απογευματινής άφιξης και βραδυνής αναχώρησης, έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να παρέχει στους ταξιδιώτες τον μέγιστο ελεύθερο χρόνο στον προορισμό τους. Συγκεκριμένα, οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από τις νυχτερινές πτήσεις προς τις δύο κατευθύνσεις, που τους προσφέρουν μία επιπλέον μέρα στις Μαλδίβες».

Οι Μαλδίβες αποτελούνται από 1,200 νησιά, ομαδοποιημένα σε φυσικές ατόλες. Συμπεριλαμβάνουν 200 κατοικημένα νησιά και 97 νησιά θέρετρα, με πληθυσμό που φτάνει τους 300,000 κατοίκους. Με τις βαθυγάλανες θάλασσες, τις αμμώδεις παραλίες, τους τυρκουάζ υφάλους και με το τροπικό κλίμα και τις υψηλές θερμοκρασίες όλο το χρόνο, η περιοχή αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για το ταξίδι του μέλιτος και ταξίδια αναψυχής.

Η Etihad Holidays προσφέρει ειδικά πακέτα για τα πιο εντυπωσιακά από αυτά τα νησιά.

Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εμπειριών για όλα τα οικονομικά επίπεδα, η Etihad Holidays έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα πακέτα για νεόνυμφους ή οικογένειες, λάτρεις του ήλιου ή δύτες. Τα πακέτα περιλαμβάνουν τα εισιτήρια, τη διαμονή στο ξενοδοχείο και τις μεταφορές στο νησί.

Τα μέλη της Etihad Guest που κάνουν έγκαιρη κράτηση και πετούν κατά τη διάρκεια των 30 πρώτων ημερών από την έναρξη των πτήσεων θα ανταμείβονται με διπλάσια Etihad Guest Miles. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το etihad.com.

To Μαλέ θα γίνει ο 67ος προορισμός στο παγκόσμιο δίκτυο της Etihad.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr