12.000 θέσεις σε τιμή προσφοράς!Eντός Ελλάδος, οι τιμές ξεκινούν από €39 και φτάνουν μέχρι €49, εκτός από €59 μέχρι €79 (τιμές με φόρους). Τίποτα δεν μας κρατάει πια από ένα σύντομο ταξίδι στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Το μόνο ίσως η διαθεσιμότητα θέσεων που μπορεί να είναι περιορισμένη. Προλάβετε έγκαιρα μέχρι 20/12 τις νέες προσφορές της Aegean και αποδράστε εντός ή εκτός συνόρων...

Όροι:

Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού. Ισχύει για κρατήσεις έως 20/12/2010 και πτήσεις από 10/01/2011 έως 22/03/2011, εξαιρείται το διάστημα 04/03/2011 – 08/03/2011.

12.000 θέσεις σε τιμή προσφοράς!

♦ Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτήριου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

♦ Ο ναύλος από Λονδίνο είναι £79.

♦ Οι πτήσεις Αθήνα – Στουτγάρδη πραγματοποιούνται μέσω Θεσσαλονίκης.

♦ Για τις απευθείας πτήσεις εσωτερικού από Θεσσαλονίκη: προς Ρόδο, Μυτιλήνη, Χανιά και Ηράκλειο ο ναύλος είναι €49* ενώ προς Σάμο, Κέρκυρα, Καλαμάτα ο ναύλος είναι €39*.

12.000 θέσεις σε τιμή προσφοράς!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr