bonusvisatopimage

Η κάρτα Aegean Bonus Visa είναι η πιστωτική κάρτα της Aegean Airlines που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Alpha Bank και το Πρόγραμμα Επιβραβέυσεως Συναλλαγών Bonus. Συνδυάζεται με το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Aegean Airlines, Miles & Bonus και σας ταξιδεύει πιο γρήγορα από ποτέ!

Αποκτήστε την κάρτα Aegean Bonus Visa και επωφεληθείτε από τα προνόμια του Bonus, του Μεγαλύτερου Προγράμματος Επιβραβεύσεως Συναλλαγών. Το πρόγραμμα Bonus σας προσφέρει πόντους για όλες τις αγορές σας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και σας δίνει τη δυνατότητα να τους εξαργυρώσετε με αγαθά και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες σε περισσότερα από 2.000 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι Bonus πόντοι που έχετε συγκεντρώσει από όλες τις συναλλαγές σας με την Aegean Bonus Visa, μπορούν να μετατραπούν σε μίλια προσφέροντας σας δωρεάν* ταξίδια με την Aegean και τους συνεργάτες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 1 Bonus πόντος = 1 μίλι

Με την έκδοση της κάρτας παίρνετε 5.000 μίλια δώρο!

Χρησιμοποιήστε την λοιπόν σε κάθε σας αγορά, και σε κάθε σας ταξίδι, συλλέξτε πόντους από τις αγορές σας και μίλια από τα ταξίδια σας με την Aegean** αθροίστε τα και... ...αποκτήστε πιο γρήγορα από ποτέ δωρεάν εισιτήρια με την Aegean!

*Δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι και τέλη αεροδρομίου.

* * Μίλια κερδίζετε από τα ταξίδια σας με όλες τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance, του παγκοσμίου αεροπορικού δικτύου στο οποίο ανήκει η Aegean από την 30.06.2010. Επίσης μίλια συλλέγετε και από τους συνεργάτες της Aegean.

Με την έκδοση της κάρτας Aegean Bonus Visa, αποκτάτε ταυτόχρονα και τη μπλε κάρτα του προγράμματος τακτικών επιβατών της Aegean, Miles & Bonus, σε περίπτωση που δεν είστε ήδη μέλος. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την Aegean Bonus Visa για αγορά εισιτηρίου από την Aegean κερδίζετε διπλά:

4 Bonus πόντους για κάθε 1€ συναλλαγής στην κάρτα σας Aegean Bonus Visa + Τα μίλια που αντιστοιχούν στο ταξίδι σας (ανάλογα με την κατηγορία ναύλου του εισιτηρίου σας), στην κάρτα σας Miles & Bonus

Έτσι, σε κάθε σας ταξίδι με την Aegean και τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες του δικτύου της Star Alliance, εφόσον το εισιτήριο έχει αγοραστεί με την Aegean Bonus Visa, κερδίζετε & πόντους & μίλια.

Για παράδειγμα, η ενδεικτική τιμή ενός εισιτηρίου εξωτερικού σε κατηγορία H/class για τη διαδρομή: Αθήνα - Λονδίνο - Αθήνα, είναι 280 €. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κερδίζετε: 280 € X 4 bonus πόντους = 1.120 bonus πόντους + 2.000 μίλια που αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη κατηγορία ναύλου. Μετατρέποντας τους Bonus πόντους σας σε μίλια, εφόσον το επιθυμείτε, προσθέτετε 1.120 μίλια στο Miles & Bonus λογαριασμό σας (μετατροπή με αναλογία 1 Πόντος = 1 Μίλι). Συνολικά κερδίζετε: 1.120 μίλια + 2.000 μίλια = 3.120 μίλια

Απολαύστε αποκλειστικά προνόμια:

♦ 5.000 μίλια δώρο στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Aegean, Miles & Bonus με την έκδοση της Aegean Bonus Visa.

♦ Ταυτόχρονη έκδοση της κάρτας Miles & Bonus.

Δωρεάν εισιτήρια πιο γρήγορα από ποτέ. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα μίλια σας και σε εξαργύρωση για εισιτήρια σε όλο το δίκτυο της Aegean και των εταιριών μελών του παγκοσμίου δικτύου της Star Alliance.

♦ Επιπλέον βάρος αποσκευών, πλέον του επιτρεπόμενου για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ανάλογα με το status των μελών του προγράμματος Miles & Bonus.

♦ Δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου από την Hertz με εξαργύρωση μιλίων.

♦ Πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης

Δωρεάν συνδρομή για πάντα. Ισχύει για κύρια και ακόμα δύο πρόσθετα μέλη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr