Bulgari Bali. Italian - style spa pleasures

Σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Antonio Citterio & Partners, το συγκρότημα των 59 βιλών Bulgari Resort Bali αντανακλά τη σύγχρονη απόδοδη της παραδοσιακής Μπαλινέζικης αρχιτεκτονικής, διατηρώντας και τα διακριτικά Bulgari Italian style στοιχεία. Είναι το απόλυτο καταφύγιο χαλάρωσης, σε μια υπέροχη τοποθεσία με απέραντη θέα στον Ινδικό. Ο αέρας, η θάλασσα και η τροπική βλάστηση ξυπνούν όλες τις αισθήσεις.

Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε και διακοσμήθηκε με ηφαιστειακές πέτρες κατεργασμένες στο χέρι, εξωτικό ξύλο και εκλεκτά υφάσματα. Οι φυσικές πέτρες από λάβα διακοσμούν τους κήπους και τους εσωτερικούς τοίχους, ενώ οι πράσινες πλάκες subakumi έχουν χρησιμοποιηθεί στα εξωτερικά ντους και τις πισίνες. Κεραμκά, αντίκες, διακοσμητικά από ντόπιους καλλιτέχνες έχουν διαμορφώσει έναν πραγματικά μοναδικό χώρο.

Μια ρομαντική εμπειρία, με διαμονή στις πολυτελείς βίλες, πρωινό για 2 άτομα, δείπνο για 2 άτομα, ασύρματο ίντερνετ, μια θεραπεία spa καθημερινά και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο κοστίζει για το μήνα Απρίλιο περίπου 900 δολάρια. Στο απόλυτο αυτό ησυχαστήριο, σκαρφαλωμένο πάνω στο λόφο με θέα τον Ινδικό Ωκεανό, τίποτα δε μοιάζει πιο σημαντικό, από τη φύση και τη γαλήνη που σας προσφέρει.

Bulgari Bali. Italian - style spa pleasures

Οι ειδικά καταρτισμένοι θεραπευτές, τέσσερις συνολικά, θα τοποθετήσουν ζεστές ηφαιστειακές πέτρες στα τσάκρας, τα επτά βιοενεργειακά κέντρα του ανθρώπινου σώματος, θα χαλαρώσουν το σώμα με αρωματικά έλαια και θα λύσουν κάθε κόμπο από το κουρασμένο σώμα σας. Ενυδάτωση προσώπου κα σώματος, ολιστικές θεραπείες και επιστημονικά προηγμένα προϊόντα από φυσικά υλικά, βάζουν την υπογραφή τους στην απόλυτη υπηρεσία σώματος και πνεύματος.

Τα υπέροχα Spa Pavilions εξασφαλίζουν την απόλυτη απομόνωση για τρεις ή περισσότερες ώρες πριν τη θεραπεία, με υδρομασάζ, υπαίθριους χώρους χαλάρωσης, ατμόλουτρο, πισίνα. Ιδανικά, επιλέξτε το BULGARI ROYAL LULUR για 3 ώρες, με πρακτικές του 17ου αιώνα. Stress Recovery (3 ώρες), Romantic Harmony (2,5 ώρες), Ηοt Stone Massage & Body Wrap (2 ώρες), είναι μόνο μερικά από τα πακέτα που προσφέρονται, ενώ υπάρχουν και εξειδικευμένες θεραπείες αποτοξίνωσης, αντιγήρανσης, ρεφλεξολογίας, γιόγκα (sunrise & sunset) και προγράμματα meditation.

Πληροφορίες: http://www.bulgarihotels.com/en-us/bali/spa-and-fitness/the-spa

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr