Nilaya Mystic Spa Therapies

Το NILAYA Spa διαθέτει τις πλέον εξειδικευμένες μεθόδους και θεραπείες - βασισμένες στη φιλοσοφία των αρχαίων πολιτισμών – για την ανανέωση, ομορφιά, ευεξία, ξεκούραση, περιποίηση και φροντίδα του εαυτού μας! Επιλέξτε εκείνη που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και αφεθείτε σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, ηρεμίας και ψυχικής χαλάρωσης.


Papaya & Guava (Τιμή: €80)

Συνδυάζει πληθώρα εξωτικών και “fruity” συστατικών! Παραδοθείτε σε μια φρουτώδη ευφορία και νιώστε το δέρμα σας απαλό και μεταξένιο, απολαμβάνοντας το διακριτικό άρωμα από papaya & guava.

Vanilla-Coconut (Τιμή: €80)

Απολαύστε μια εξωτική ιεροτελεστία με άρωμα βανίλιας και καρύδας. Ένα μοναδικό peeling από βανίλια και κρυσταλλική ζάχαρη θα απολεπίσει την επιδερμίδα. Στη συνέχεια, το χαλαρωτικό massage με αιθέρια έλαια βανίλιας και καρύδας και η βαθειά ενυδάτωση με butter βανίλιας θα παρασύρουν σώμα και πνεύμα αφήνοντας στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας, ενυδατωμένο και εξαιρετικά μαλακό.

Bamboo Mystic Balance (Τιμή: €120)

Nilaya Mystic Spa TherapiesH θεραπεία Bamboo Mystic Balance, αποτελεί μια εξωτική και εξειδικευμένη θεραπεία σώματος, που βασίζεται στη μίξη λουλουδιών και αρωματικών μπαχαρικών σε συνδυασμό μ’ ένα μοναδικό μασάζ εξισορόπησης με κινέζικα καλάμια bamboo. Αυτό που κάνει τη θεραπεία Bamboo Mystic Balance τόσο ξεχωριστή είναι οι πολλαπλές και στοχευμένες δράσεις τις καθώς εξισορροπεί σώμα και πνεύμα, ξεκουράζει και διώχνει το στρες, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα, έχει διπλή λιποδιαλυτική και συσφικτική δράση, ρυθμίζει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία.

Nilaya Tip: Τα καλάμια bamboo είναι προσωπικά για κάθε πελάτη, γι΄αυτό και συνίσταται να έχει ο καθένας το δικό του σετ.

Pomegranate & Fig (Τιμή: €80)

Nilaya Mystic Spa: Ομορφιά & ευεξία με fruity διάθεση!Το ρόδι θεωρείται ο καρπός της ζωής και της καλοτυχίας. Είναι ένα από τα πρώτα φρούτα που καλλιεργήθηκαν με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Ο χυμός του χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς εδώ και αιώνες. Από την εποχή του Ιπποκράτη είναι γνωστές και οι ευεργετικές ιδιότητες του σύκου. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τους πρώτους καρπούς που αναφέρονται σε ιστορικές πηγές και στη Βίβλο. Μαλακώνει το ερεθισμένο δέρμα, εμποδίζει τη πρόωρη γήρανση και αυξάνει την ενεργητικότητα. Οι Σπαρτιάτες σε δημόσια γεύματά τους έτρωγαν σύκα. Η ιεροτελεστία περιλαμβάνει απολέπιση με κόκκους από ρόδι και σύκο απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, αναζωογονητικό massage με butter ροδιού και τέλος πλούσια μάσκα από ρόδι και σύκο που αφήνει την επιδερμίδα απαλή και υγιή.

NILAYA MYSTIC SPA

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00, Τηλέφωνο: 210 8001130.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr