Accessorize Spring-Summer 2013 CollectionAντλώντας έμπνευση από τους κήπους της αγγλικής υπαίθρου, η συλλογή Bloom αγκαλιάζει τη μοντέρνα ομορφιά. Με νότες φρεσκάδας και σύγχρονης αισθητικής, δημιουργείται μία πολύχρωμη ιστορία από chic καλοκαιρινά αξεσουάρ, δίχως να λείπουν και τα καινοτόμα στοιχεία.

Statement γιακάδες σε στυλ Peter Pan, διακοσμημένοι με μικροσκοπικά λουλούδια και λαμπερές παγιέτες, δημιουργούν αντιθέσεις με ντελικάτα έντονα, μενταγιόν με πουλιά και μικροσκοπικά καλαθάκια, που κρέμονται από χρυσές αλυσίδες. Κυρίαρχο στοιχείο αυτής της συλλογής είναι τα λουλούδια, ψηφιακά αποτυπωμένα σε μεταξωτά και βαμβακερά φουλάρια. Τα έντονα, ποπ χρώματα διασκορπίζονται ανάμεσα στα ζωντανά prints με πεταλούδες, μέλισσες, αλλά και στις ναυτικές ρίγες. Τα καπέλα από φυσική ψάθα δίνουν μια πιο ανάλαφρη νότα στη συλλογή, με γυρισμένο γείσο προ τα πάνω, αλλά και κορσάζ στα πλαϊνά, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κλασικές ρεπούμπλικες και τα boaters. Οι τσάντες κερδίζουν σε στιλ, με την περίφημη Mari Tote να παρουσιάζεται ανανεωμένη σε έντονο κοραλλί και navy blue. Clutches, φάκελοι και τσάντες σε σχήμα κουτιού, nude satchels με φλούο παρεμβάσεις και παιχνιδιάρικα σακίδια καλυμμένα από έντονα μοτίβα.

Accessorize Spring-Summer 2013 CollectionAccessorize Spring-Summer 2013 CollectionAccessorize Spring-Summer 2013 Collection

 

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr