manimani2

Tουρίστας, φιλέλλην και πάσης φύσης οδοιπόρος; Μέχρι τις 30 Ιουλίου έχετε ένα λόγο παραπάνω να..."τριγυρίζετε" καθώς το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ δημιούργησε μια ‘’μαγική’’ και γλυκιά συνταγή για να μεταφερθείτε από το ιστορικό άκρο της πόλης...στην καρδιά της Μάνης! Απολαμβάνοντας την επισκεψη σας στον Ιερό Βράχο ή στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εντελώς δωρεάν το γλυκό της επιλογής σας, απλά και μόνο με την επίδειξη του ατομικού σας εισιτηρίου!

Κάθε Τρίτη με Παρασκευή, ανακαλύψτε τις νέες γλυκές προτάσεις του ΜΑΝΗΜΑΝΗ όπως Σαμουσάδες με κρέμα λεμονιού και σιρόπι αρμπαρόριζας - Μους γλυκού τυριού σε βάση από τραγανά μπισκότα  και βιολογική μαρμελάδα ντομάτας - Μιλφέιγ με βύσσινο και κρέμα αρωματισμένη με μαστίχα Χίου - Σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια και αφήστε το μοναδικό δέος που θα σας συνεπάρει να είναι αυτό που θα σας προκαλέσει η ομορφιά της επιβλητικής Ακρόπολης!

manimani1Αν πάλι “κυνηγάτε” το μεγαλείο τόσο στην Ιστορία, όσο και...στη γεύση...το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ προτείνει να δοκιμάστε τα ολοκαίνουρια – απολαυστικά πιάτα που ‘’γεννάει’’ ασταμάτητα η κουζίνα, βασισμένα στον τόπο καταγωγής του εστιατορίου, τη Μάνη.

Δοκιμάστε τις Σπιτικές Ραβιόλες με χόρτα, μυρώνια, καυκαλήθρες και σάλτσα φέτας, τα Ρεβίθια αρωματισμένα με κάρυ και κύμινο, το Μουσακαδάκι με μανιτάρια portobello, μοσχαράκι, κολοκύθια και κρέμα καπνιστής μελιτζάνας καθώς και το Λαβράκι με κρέμα μαραθόριζας, αγκινάρες και σάλτσα γλυκάνισου.

ΜΑΝΗΜΑΝΗ / 2: Ανακαλύψτε ή απολαύστε όλα τα αγαπημένα σας πιάτα, εκμεταλλευόμενοι τη μοναδική δυνατότητα που σας προσφέρει το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ, ζητώντας τα στη μισή ποσότητα, πληρώνοντας… φυσικά στη μισή τιμή! (Το μενού δια δύο ισχύει από Τρίτη ως Σάββατο , 13:00 – 17:30).

ΜΑΝΗΜΑΝΗ

Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη - Ακρόπολη, 210 9218180, www.manimani.com.gr

Νέες ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: Μεσημέρι  13:00 – 17:30  § Βράδυ 20:00 -  01:00 § Κλειστά – Δευτέρα και Κυριακή Βράδυ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr