Πριν ή μετά το ταξίδι με πλοίο, πρωί, μεσημέρι ή βράδυ, υπάρχει πάντα ένα Μπαλκόνι με μοναδική θέα για να απολαύσετε καφέ, παγωτό, κοκτέιλ ή ένα υπέροχο γεύμα. Στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας, στο πιο μαγευτικό σημείο, σας περιμένει το δικό σας τραπέζι, στο restaurant bar «Μπαλκόνι».

Σ’ έναν εντυπωσιακό χώρο, με μεγάλους καναπέδες και bamboo πολυθρόνες, χωρισμένο σε επίπεδα, κυριολεκτικά κρεμασμένο στην άκρη του βράχου δίπλα στο κύμα, σου δίνεται η αίσθηση ότι το ξύλινο πάτωμά του μεταμορφώνεται σε κατάστρωμα πλοίου που σε ταξιδεύει με προορισμό το απέραντο γαλάζιο. Το «Μπαλκόνι», και γι’ αυτό το καλοκαίρι, γίνεται η αφετηρία για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια, μία γλυκιά απόδραση μέσα στο μαγευτικό γαλάζιο του Ευβοϊκού. 

Μπαλκόνι, ΡαφήναςΣ’ αυτό βέβαια βοηθάνε και οι ευφάνταστες προτάσεις του σεφ, Χαράλαμπου Φλεβάρη που δημιουργεί με λεπτά καλοκαιρινά αρώματα και παιχνιδιάρικη διάθεση, γεύσεις, βασισμένες σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, με έμφαση στις «μεζεδομπουκιές»

Πριν ή μετά το κολύμπι στην καταπράσινη παραλία που απλώνεται δίπλα, μπορείτε να απολαύσετε με πολύ χαλαρή διάθεση, αγναντεύοντας το πέλαγος, ένα όμορφο γεύμα με τους φίλους σας καθώς επίσης και πρωτότυπα κοκτέϊλ παγωτών, δροσερούς χυμούς και γευστικούς καφέδες αλλά και αργότερα το βράδυ το ποτό σας, πάντοτε με την καλύτερη μουσική υπόκρουση, δημιουργώντας στιγμές μοναδικές, εξαιρετικά αφιερωμένες σε σας.  


Το «Μπαλκόνι» λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ.

Κρατήσεις στο 22940 75888, όσο για το parking … είναι εξασφαλισμένο.

Mπαλκόνι Café-Restaurant, Δημοκρατίας 100, Κόκκινο Λιμανάκι, Ραφήνα, τηλ. 22940-75888,

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr