Ερύμανθος

Για όσους το λέει η καρδιά τους, έχουμε νέα: Ο Ερύμανθος, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ποτάμια για ράφτινγκ είναι ιδανικός για όσους λατρεύουν τις προκλήσεις. Ειδικά όταν προσφέρονται με μειωμένη τιμή!

 

 

 

Ερύμανθος

Ο ποταμός Ερύμανθος αποτελεί το φυσικό όριο μεταξύ των περιφερειών «Πελοποννήσου» και «Δυτικής Ελλάδας», το όριο που διαχωρίζει τις περιφέρειες από το κέντρο και δυτικά της Πελοποννήσου. Σχηματίζεται από τη συμβολή τριών μικρότερων ποταμών, του κυρίως Ερυμάνθου (Νουσαΐτικο ποτάμι), που πηγάζει από το ομώνυμο όρος και των ποταμών Αροάνιου (Λιβαρτζινό ποτάμι) και Σειραίου (Βερτσίωτικο ποτάμι), που έχουν τις πηγές τους στην ορεινή περιοχή ανάμεσα στο βουνό Ερύμανθο και στα Αροάνια όρη. Ο Ερύμανθος διατρέχει με τα άγρια νερά του, μια απόσταση 60 περίπου χιλιομέτρων και ως φυσικό αγαθό, εμπλουτίζει τη χλωρίδα και την πανίδα των ορεινών και ημιορεινών περιοχών τις οποίες διασχίζει.

Ερύμανθος

Είναι ένα πανέμορφο ποτάμι με μεγάλη συχνότητα περασμάτων 3ου- 4ου βαθμού δυσκολίας που απαιτεί προηγούμενη εμπειρία (συμμετοχή σε τουλάχιστον 2 καταβάσεις rafting σε διαφορετικά ποτάμια 3ου βαθμού δυσκολίας) και αρκετά καλή φυσική κατάσταση από τους συμμετέχοντες. Φυσικά δε θα πάμε μόνοι, αλλά με την καθοδήγηση έμπειρων συνοδών και εκπαιδευτών. Θα ακολουθήσουμε τους πλέον έμπειρους στο είδος τους, εκπαιδευτές rafting της Trekking Hellas Αρκαδίας σε μια εντυπωσιακή κατάβαση. Προορισμός μας είναι το χωριό Τριπόταμα. Εκεί θα είναι η αφετηρία για την κατάβαση rafting του ποταμού Ερυμάνθου.

Περίοδος Πραγματοποίησης: Η δραστηριότητα πραγματοποιείται κάθε Σαββατοκύριακο (και καθημερινές για ομάδες min 6 ατόμων) έως αρχές Μαϊου.

Διάρκεια κατάβασης: 3-4 ώρες Κατώτατο όριο ηλικίας: 18 ετών

Τιμή: 60 €/άτομο

Περιλαμβάνονται: τοπικές μεταφορές, επαγγελματίες συνοδοί rafting, όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός rafting (στολή νεοπρέν, σωσίβιο rafting, κράνος rafting, βαρκες, κουπιά κ.λ.π).

Στοιχεία επικοινωνίας & Κρατήσεις:

River Trekking

LEAD ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. (Trekking Hellas Αθηνών)

Τηλ: 210 3310323, Διεύθυνση: Σαριπόλου 10, ΤΚ 10682 Αθήνα

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr