Etihad Airways

Η Etihad Airways ανακοίνωσε ότι όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις της προς Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο ξανα-ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα αεροδρόμια που παραμένουν ανοιχτά στην περιοχή.

Ο Γενικός Διευθυντής της Etihad, James Hogan, δήλωσε ότι παρόλο που τα νέα από τις Ευρωπαϊκές και Βρετανικές Αρχές για το άνοιγμα των αεροδιαδρόμων είναι ευχάριστα, η συμφόρηση και ο συνωστισμός των επιβατών στα αεροδρόμια θα είναι σημαντικός. «Η Etihad δέχεται επιβάτες με τελικό προορισμό στην Ευρώπη ή στο Ηνωμένο Βασίλειο από όλους τους προορισμούς της και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους πάμε στον προορισμό τους χωρίς καθυστέρηση», δήλωσε. «Ενώ σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε όλες μας τις πτήσεις το απόγευμα και αύριο, οι επιβάτες δεν θα πρέπει να περιμένουν ακόμη ότι η πτήση τους θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, οπότε τους ενθαρρύνουμε να ελέγχουν την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνούν με εμάς στις ειδικές 24ωρες τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης πελατών».

Ο κ. Hogan είπε ότι η αεροπορική εταιρεία αναμένει ότι σε περίπτωση που οι αεροδιάδρομοι παραμείνουν ανοιχτοί, η Etihad θα επιστρέψει σε πλήρη λειτουργία μέσα στις επόμενες 24 ώρες και η προτεραιότητά της τότε θα είναι η αποσυμφόρηση της κατάστασης. Δύο επικουρικές πτήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αυτό το απόγευμα προς Δουβλίνο και Μιλάνο μέσω Μονάχου για να μπορέσει η Etihad να εξυπηρετήσει τους επιπλέον επιβάτες. «Παρακαλούμε όλους τους επιβάτες μας που δεν έχουν ξανακάνει κράτηση σε επόμενες πτήσεις, να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία, ώστε να επιβεβαιώσουμε τις θέσεις τους στις πτήσεις το συντομότερο δυνατό», είπε.

Ο κ. Hogan δήλωσε ότι εκτιμά την ομαδική δουλειά και την εξαιρετική υποστήριξη των συνεργατών της εταιρείας στο Άμπου Ντάμπι, συμπεριλαμβανομένης της Abu Dhabi Airports Company (ADAC), του Οργανισμού Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι (ADTA) και της αστυνομίας του αεροδρομίου και των αρχων της μετανάστευσης, κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. «Μόλις άρθηκαν οι περιορισμοί, αυτές οι αρχές μας βοήθησαν να μεταφέρουμε τους επιβάτες μας στους προορισμούς τους με την μικρότερη δυνατή καθυστέρηση και να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες του εμιράτου αποκόμισαν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την παραμονή τους εδώ», δήλωσε. «Ευχαριστήσαμε τις αρχές του Άμπου Ντάμπι για τη συνεχή υποστήριξή τους καθώς και όλους τους επιβάτες μας για την υπομονή τους κατά τη δύσκολη αυτή στιγμή».

Επιβάτες με απορίες για τις πτήσεις τους ή που επιθυμούν να ξανακάνουν κράτηση, θα πρέπει να επικοινωνούν με την αεροπορική εταιρεία στις παρακάτω ειδικές τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης πελατών:

  • ♦ Στα ΗΑΕ – 800 550 55 (χωρίς χρέωση)

  • ♦ Στο Ηνωμένο Βασίλειο– 0800 917 7521 (χωρίς χρέωση) και 

  • ♦ Πελάτες σε άλλους μακρινούς προορισμούς, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τοπικό γραφείο τους, ταξιδιωτικό πράκτορα ή να καλέσουν στο +971 25 990 900.

Για ενημέρωση για τις πτήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε το:  www.etihadairways.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr