Ο Ελβετικός αερομεταφορέας επαναφέρει και πάλι τη δεύτερη καθημερινή πτήση από τις 11 Φεβρουαρίου 2012. Η νέα σύνδεση θα αναχωρεί από Αθήνα στις 07:30’ με άφιξη στην Γενεύη στις 09:20’.  Για την επιστροφή θα αναχωρεί από Γενεύη στις 19.55’ και θα φτάνει στην Αθήνα στις 23.40’. Επίσης, η Swiss International Air Lines θα προσθέσει μία νέα απευθείας πτήση από Ζυρίχη για Πεκίνο από τον Φεβρουάριο 2012 με πέντε πτήσεις εβδομαδιαίωςΟι ειδήσεις και τα πιο πρόσφατα νέα της SWISS International AirLines μας προδιαθέτουν για ακόμη περισσότερα ταξίδια. Διαβάστε για το νέο προορσμό προς το Πεκίνο, τη νέα θέση Business Class με προσωπικό δίμμετρο κρεβάτι και μασάζ, καθώς και τις πρωτιές της εταιρίας στις Διηπειρωτικές και Ασιατικές πτήσεις...


Νέος προορισμός: Πεκίνο

Η Swiss International Air Lines θα προσθέσει μία νέα απευθείας πτήση από Ζυρίχη για Πεκίνο από τον Φεβρουάριο 2012 με πέντε πτήσεις εβδομαδιαίως. H SWISS λοιπόν εισαγάγει μία νέα πτήση από Ζυρίχη προς Πεκίνο ξεκινώντας από τις 11 Φεβρουαρίου 2012. Η νέα αυτή σύνδεση προς την πρωτεύουσα της Κίνας σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση των υπηρεσιών της SWISS στην συνεχώς αυξανόμενη Κινεζική αγορά, μία εξέλιξη που άρχισε με την προσθήκη της Σαγκάη τον Μάιο 2008.

Το Πεκίνο και η Σαγκάη είναι δύο από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά κέντρα στην Κίνα. Η SWISS εξυπηρετεί επίσης και μία 3η Κινεζική πόλη, το Χονγκ Κονγκ.

Νέα θέση Business Class από την SWISS

Η νέα θέση Business Class στις πτήσεις μεγάλης διάρκειας Διηπειρωτικές είναι πλέον γεγονός. Κάθε θέση μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του εκάστοτε επιβάτη και εγγυάται την μοναδική και τέλεια ταξιδιωτική εμπειρία. Προετοιμάστε τον εαυτό σας για τα καλύτερα!

• SWISS Άνεση στον ύπνο σε μία πλήρως οριζόντια επιφάνεια – στο προσωπικό σας 2μετρο κρεβάτι με μία ενσωματωμένη λειτουργία μασάζ, πάνω από τα σύννεφα.

• Η νέα γωνία στη διαμόρφωση των θέσεων σε 1-2-1 / 2-2-1 σας προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στην θέση σας καθώς και σας επιτρέπει την πιο εύκολη πρόσβαση στο διάδρομο και στις τουαλέτες.

• Πλάτος θέσης 50.8 σε 57.15 εκ. / 20.3 σε 22.5'

• Ελβετική καινοτομία από τη SWISS: το πραγματοποίησε η Contour: ειδικά διαμορφωμένοo μαξιλάρι για αερομεταφορές από την Lantal το οποίο ρυθμίζεται ανάλογα, από μαλακό σε κανονικό, ειδικό για κάθισμα και ξεκούραση.

Η SWISS κερδίζει την 2η θέση σε Business Class για Διηπειρωτικές πτήσεις

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IATA η SWISS κατακτά στο τελευταίο τετράμηνο του 2011 την 2η θέση στις Διηπειρωτικές πτήσεις και ανεβαίνει από την 11η στην 3η θέση στις Ασιατικές πτήσεις πάντοτε για το προϊόν της Business Class.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr