Μια εξατομικευμένη ιεροτελεστία χαλάρωσης που βασίζεται στο αστρολογικό ζώδιο και την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου, σε συνδυασμό με τη χρήση ειδικά αρωματισμένων κεριών και τις ενυδατικές, τονωτικές και θρεπτικές ιδιότητες που προσφέρουν επιλεγμένα βούτυρα και φυτικά έλαια στο δέρμα.

Η αλχημεία των αρωμάτων συνθέτει ένα μαγευτικό και απολαυστικό τελετουργικό ομορφιάς, στον παράδεισο του Nilaya Mystic Spa!

Νερό, Αέρας, Φωτιά, Γη. Φανταζόσασταν ποτέ ότι τα τέσσερα κεντρικά στοιχεία των ζωδίων, είναι ικανά για να δημιουργήσουν ένα μαγευτικό και άκρως απολαυστικό τελετουργικό ομορφιάς, που θα αφυπνίσει όλες σας τις αισθήσεις; Το NILAYA Mystic Spa παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το RITUAL CANDLE MASSAGE, μια εξατομικευμένη ιεροτελεστία χαλάρωσης η οποία βασίζεται στο αστρολογικό ζώδιο και την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου, σε συνδυασμό με τη χρήση ειδικά αρωματισμένων κεριών και τις ενυδατικές, τονωτικές και θρεπτικές ιδιότητες που προσφέρουν επιλεγμένα βούτυρα και φυτικά έλαια (αμυγδαλέλαιο, Coconut oil και shea butter) στο δέρμα.

Ritual Candle - Η αντανάκλαση της προσωπικότητας...

Αρώματα από ειδικά κεριά διαποτίζουν τον χώρο, δημιουργώντας μια μεθυστική ατμόσφαιρα και το κατάλληλο περιβάλλον για ξεκούραση & χαλάρωση... Ενεργητικά και τονωτικά, για τα ευαίσθητα και πνευματικά ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), εξισορροπητικά και αναζωογονητικά για τα λογικά και περιπετειώδη ζώδια του Αέρα (Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός), γλυκά και χαλαρωτικά για τα παθιασμένα και παρορμητικά ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Τοξότης, Λέων), αρμονικά και χαλαρωτικά για τα υπερευαίσθητα και σταθερά ζώδια της Γης (Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως). Όλα τα αρώματα των κεριών προετοιμάζουν σώμα και πνεύμα, για ένα απολαυστικό ritual ευεξίας.

Ritual Aroma Scrub – Η αποπλάνηση των αισθήσεων...

Ένα βαθύ peeling με μαύρο πιπέρι και φυτικά έλαια, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, προετοιμάζοντας το έδαφος για ένα πρωτόγνωρο θεραπευτικό μασάζ που θα απελευθερώσει όλη την ένταση και την κούραση από το σώμα. Όσο το scrub απλώνεται στο δέρμα, η εξωτική και πικάντικη μυρωδιά του μαύρου πιπεριού θα απωθήσει κάθε αρνητική ενέργεια και σκέψη, ενώ οι καταπραϋντικές του ιδιότητες, θα ανακουφίσουν άμεσα την επιδερμίδα.

Ritual Masage - Η αποθέωση των απολαύσεων...

Μια πρωτόγνωρη τελετουργία ολοκληρώνει τη σύνθεση ενός εξατομικευμένου massage σώματος, το οποίο βασίζεται στην εφαρμογή διαφορετικών κινήσεων, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των αστρολογικών ζωδίων. Ζώδια του Νερού: Κινήσεις που θα απελευθερώσουν το σώμα, ειδικά στα χέρια και τα πόδια. Ζώδια του Αέρα: Ειδικές κινήσεις αναζωογόνησης και ενεργοποίησης. Ζώδια της Φωτιάς: Xαλαρωτικές και stretching κινήσεις, ειδικά στην περιοχή των ώμων. Ζώδια της Γης: Ειδική περιποίησης στους κουρασμένους μύες, με δυνατές μαλάξεις, στους ώμους και το λαιμό.

Η θεραπεία RITUAL CANDLE MASSAGE, κοστίζει €110 και διαρκεί 75'.

** Extra Tip! Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τη θεραπεία RITUAL CANDLE MASSAGE ή οποιαδήποτε άλλη θεραπεία, μαζί με το σύντροφο ή της φίλη σας, επιλέξτε τη διπλή καμπίνα του Nilaya Mystic Spa και ζήστε... παραδεισένιες απολαύσεις εις διπλούν!

NILAYA MYSTIC SPA

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00. Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά, Τηλέφωνο: 210 8001130

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr