Monsoon Collection Spring- Summer 2013

Η νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι επαναπροσδιορίζει, μέσα από μία πιο σύγχρονη απόδοση, τη bohemian καταγωγή των Monsoon, ενισχυμένη από χαρακτηριστικά κομμάτια που θα αποτελέσουν στιλιστικούς θησαυρούς και για τις επόμενες γενιές. Καπιτονέ trophy jackets, με εμπνευσμένα έθνικ prints σε απρόσμενους συνδυασμούς του ροζ και της ώχρας.

Τα floral prints σε πετροπλυμένα παστέλ αναμειγνύονται με απαλές γκρι και ουδέτερες αποχρώσεις, για μια πιο ανάλαφρη αίσθηση. Βαμβακερή δαντέλα, chambray και μαλακά νήματα αναδεικνύουν την ομορφιά των φυσικών υφασμάτων. Χρωματικά παιχνίδια που δημιουργούν μία θολωμένη εικόνα μεταφράζονται σε jersey ρίγες νερομπογιάς, τεχνικές βαφής νημάτων και λεπτεπίλεπτη ombre αισθητική.

Η καθαρότητα του λευκού έρχεται λίγο αργότερα σε αυτή τη συλλογή, παρέα με τα πλούσια χρώματα των φτερών του παγονιού, παραπέμποντας σε κόσμημα. Το maxi φόρεμα και η φούστα με βαμβακερά block prints εμπνέονται από τις στιλιστικές iconic Monsoon φωτογραφίσεις των 70s. Oversize λαχούρια, λεπτά lurex υφάσματα και εντυπωσιακή διακόσμηση αφήνουν μια αίσθηση πρωινής λάμψης σε μπλούζες και καφτάνια, τονίζοντας τη στιλιστική καταγωγή των Monsoon.

Μια αίσθηση ρομαντικής νοσταλγίας αναδύεται μέσα από τα ξεβαμμένης αισθητικής υφάσματα σε απαλές αποχρώσεις. Τα bohemian floral prints και τα κεντήματα δίνουν μια vintage νότα στην ντελικάτη παστέλ παλέτα, που υπενθυμίζει την απαλότητα των φυσικών βαφών και δίνει έμφαση στη χειροποίητη αίσθηση.

Monsoon Collection Spring- Summer 2013Monsoon Collection Spring- Summer 2013

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr